Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: WM61 ROM

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    on to tam pise ze omylem odstranil SHutDownApp,musis to tam nakopirovat ale hned byla vydana opravena romka kde to uz je a je jeste vice vypiplanejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Už jsem to našel a flashnul, vypadá to hodně dobře :-) Pár věcí mi sice chybí (jako třeba bych rád dal taskmanager jako ikonku hned na plochu k těm ostatním), ale je to o dost rychlejší než WM5 R64...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od Faramir
    Tak jsem nainstaloval WM 6.1 CZ 19716 od JChyma a má jednu drobnou nevýhodu, Mio nejde vypnout :-( Soft reset funguje, ale když to chci vypnout, pouze se zhasne displej a po stisknutí červeného tlačítka se okamžitě zase rozsvítí... Nevíte někdo, jak to vyřešit?
    Je tam k dispozici nová, opravená verze, která to vše řeší! Jedu na ní celý den a zatím bez chyb!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Zatím úplně skvělá, doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    22

    Tak mně u verze s implementovanou shutdown nefunguje dioda při zmeškaným hovoru (při sms to jde). Měl jsem tam SPB pocket plus 4 a SPB Phonesuit a dneska při zapnutí záseky a až na cca 5tý restart to najelo. Tak jsem udělal HR a pohoda. Funguje to někomu v týhle kombinaci bez problémů? Může mi někdo poradit náhradu za tyto programy, která jde na WM6.1 v pohodě, případně jsem se chtěl zeptat, jestli je taky bez problémů Pocket Informant. A ještě v SPB Backup logu při plný záloze - mixp_notify.vol, cemail.vol a ještě jeden soubor (nepamatuju už jsem to smazal) hláška nelze číst ze souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od blackskull
    Tak mně u verze s implementovanou shutdown nefunguje dioda při zmeškaným hovoru (při sms to jde).
    Stačí v nastavení zvuků přiřadit ke zmeškanému hovoru nějaký krátký zvuk a dioda bude signalizovat událost. Další programy nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Dobrá zpráva, už mi to bliká ;-) Dal jsem tam zvuk bez zvuku (prostě krátká nahrávka ticha :-) ) a v pohodě. Jen mi to nijak nebliká, když přijde SMSka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    22

    díky - martinsem a místo Phonesuit a pocket plus si tam dám Mobile Shell. Na webu mio-treo.info si zatím nikdo na nestabilitu nestěžoval, jen něco se zamykáním
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    s Phonesuite ani pocket plus nemám problém, dioda jede v pohodě. Pokud někomu vadí nitkované sms, řešení je na foru mio-treo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Nenašel jsem jediný problém. Jen nefungoval režim čtečky karet, ale to už je vyřešeno CAB souborem, který to opravil. Dioda u zmeškaného hovoru jde s tím přiřazením zvuku taky.

    Po nainstalování všeho co používám mám 40 MB volného místa, což u WM5 bylo kolem 18 MB. Hodně pomohla možnost přiřadit MP3 k SMS a dalším zvukům.

    Je fakt o dost rychlejší než WM5. Dokonce i nový styl psaní sms ( podobné jako třeba ICQ kde vidíte celou předchozí diskuzi ) mi vyhovuje.

    No prostě je to bomba

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem se vrátil zpět k oficiální R64. WM6.1 je sice moc pěkná, zhruba stejně svižná, ale vadí mi tam pár věcí, např. že se nedá napsat diakritika, nejdou změnit ty malinké ikonky na today, řazení zpráv do konverzací a díky tomu to neukazuje, kolik jsem toho vlastně napsal, z konverzace nejde smazat jedna konkrétní zpráva, v info tabulce o využité paměti není task manager etc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    stačí si přečíst diskuzi na výše zmíněném webu a zjistíš, že všechno už je řešeno a vyřešeno.
    cz klávesnice je ke stažení ( nebo funguje bezvadně resco )
    na SMS je CAB soubor který nastaví klasické zobrazení
    a v Programy - Utility je správce úloh kde vidíš spuštěné programy a dají se ukončit

    a s tou rychlostí musím pouze nesouhlasit

    a zrovna jsem zkoušel smazat jednu zprávu z toho jakoby CHATU a jde to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    právě jsem zkoušel 8 GB SDHC kartu a jede v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    29

    Ahoj, no tak musim podpořit Faramira s tou rychlostí. dnes sem si nainstaloval WM6.1 a rychlost se mi zdá uplně stejná!!!
    ...a pak bych se chtěl zeptat kde se dá sehnat klasická klavesnice co byla u WM5.....ta mi vyhovovala nejvíc (nechci resco nebo klavesnici od samana , prostě tu klasickou)
    Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    No jestli ti jde o Sunnysoft InterWrite klávesnici, tak si ji budeš muset asi koupit.

    Ale nevim vo je na ní tak jedinečného.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 757
    Poslední příspěvek: 07-10-2012, 22:33
  2. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15