Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Neo ROM 5.2.1711.18165.0.5.0 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak tady budeme pokračovat

    řeč je o Neo ROM OS 5.2.1711.18165.0.5.0 od autora - SGregory, více zde :

    XDA Developers WM6 ROM with Neo
    Postup/návod při flashování, odkazy na download a první čerstvé zkušenosti naleznete zde :
    Qtek 8310 s WM6 <SPAN CLASS="red"> <<<--- první příspěvek je stále průběžně aktualizován!</SPAN>

    ************************************************** *******
    Stahovat můžete zde :

    http://rapidshare.de/files/38633316/nk.rar.html

    *** soubor nk.rar rozbalit a zaměnit za soubor se stejným názvem v této ROM :

    http://www.edisk.cz/stahni/70580/Tornado_WM6_Platinum_Edition_long_date_corrected.z ip_30.95MB.html
    ************************************************** *******
    Poslední GSM a SPL update zde :

    http://rapidshare.com/files/66560820/Tornado_GSM.02.61.01_SPL.2.00.0014.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Návod na instalaci barevného iconbaru ( možno použít na kteroukoliv ROM ) - iconbarplugin.zip soubor o pár řádků výše
    *** hvězdičky dále v návodu nahraďte ostrýma závorkama

    1. Using ActiveSync, browse down to \Windows of your phone. Copy the file cmhome.home.xml to your Desktop. This file describes the T-Mobile Default theme. If you are trying this on other themes then you need to find the appropriate xml file describing the theme. it would either be in \Windows or \Application Data\Home. Create a copy of this file and keep it as a backup. Right click on the file on your desktop and select Properties. Make sure the Read Only property is unchecked.

    2. Open the file in Notepad. Look for the following block of code towards the end.

    *plugin clsid="{837FC251-FE69-43ad-84E0-EBCEDEBA0884}" name="iconbar" height="20"*
    *iconbar fgcolor="COLOR_TRAYTEXT"/*
    *background bgimage="\windows\CHome_framework_status_bar_bg.pn g" halign="center" bgcolor="COLOR_TRAYGRADLEFT" b-border-color="COLOR_WINDOWFRAME"/* */plugin*

    Remove it and put the following block.

    *plugin clsid="{B06A8DAB-E148-40d5-BE8F-3C494ABF3046}" name="iconbar" height="27"*
    */plugin*

    3. Save the file. Overwrite cmhome.home.xml in \Windows and \Application Data\Home with the file on your desktop.

    4. Open CeRegistryEditor (or a registry editor of your choice). Right click on \HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID and create the new key {B06A8DAB-E148-40d5-BE8F-3C494ABF3046}.

    5. Right click on HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{B06A8DAB-E148-40d5-BE8F-3C494ABF3046} and create the new key InProcServer32.

    6. Click on HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{B06A8DAB-E148-40d5-BE8F-3C494ABF3046}\InProcServer32
    and create a new string value (REG_SZ) entry: Value = iconbarplugin.dll . Check "Set as default key's value". The name of the key would automatically appear as Default.

    7. Now download this plugin file - iconbarplugin.zip iconbarplugin.zip ( 152.53K ) Number of downloads: 56
    . Unzip the file and copy iconbarplugin.dll over to \Windows on your phone.

    8. Go to Start>Setting>Home Screen and change the "Home Screen Layout" to something other than "T-Mobile Default". Once the change takes place, go and change it back. If the phone asks for confirmation about running iconbarplugin.dll, say Yes.

    9. Turn off your phone and switch it back on. The new plugin should now be active
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    - funguje vam "Power Settings" ? Mne funguje z Neo Home, ale pres Settings/Power Settings to nefunguje
    - prisel nekdo na to, jak v aplikaci na fotky nabrowsovat fotky ze Storage Card ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Power settings mi taky nejdou. Asi za to muze ta funkce na power settings v Neo Home. Pouziva se na to specialni power.dll + power.exe, a meni se to i v registrech, coz asi zpusobuje prave tenhle problem.

    Fotky na Storage Card muzu zobrazit pres Menu -> Folders -> Storage Card, ale to asi nebude to, co myslis...



    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    - s tema settinngs jsem si to tak nejak myslel
    - s tema fotkama jsem myslel, abych je mohl listovat rovnou v NeoHome, nyni mi to zobrazuje pouze fotky z Device a nenasel jsem, kde bych to relokoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    tady je navod, jak alespon odkaz All Photos nasmerovat rovnou na Storage Card
    All Photos on Storage Card
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    NEO home screen je moc pekny. Ale stejne i tak pooooomaly.

    Jen kvuli rychlosti zatim zustanu u English ROM 5.2.1711.18165.0.5.0 Platinum Edition
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Kdo chce rightmenu v neo u ikony Home, jde to:

    -nakopirovat default.menu a rmenuen.exe do \windows
    - premapovat tlacitko v neoHome (v registrech), aby se zobrazoval spravne text (napr. Menu) a odkaz dat na rkey.lnk
    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CHome\CClock]
    "SK2TEXT"="Menu"
    "SK2URL"="\\Windows\\rkey.lnk"
    - doporucuji pouzit rightmenu z drivejsich buildu ROMek (asi 40 kB) - jde ukocit cervenym telefonkem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ..dalsi tweak:
    - pokud se vam uplne zhasina display 30 vterin (i pri zamknutem zarizeni a zapnutem screensaveru v automatic keylocku) a chcete ho nastavit na tech 7-8 vterin, jako byla klasika, staci doplnit klic HKCU\Power\Display=x vterin, tento klic totiz v tehle distribuci chybi, pak uz vse funguje jak ma, tj. kdyz mam backlight na 10 vterin a uplne vypnuti za 60 vterin, opravdu se za minutu vypne display, ale kdyz uz jsem ve screensaveru, vypne se za 8 vterin

    EDIT: tak s tou hodnotou Display se pak rozchodi i control panel Power Management z nabidky Settings, ale jen do te doby, nez spustite Power z NeoHome, ten ten klic totiz vymaze , takze jsem si premigroval z NeoHome ten Power.exe jenom na Settings.exe a uz jde skoro vsechno, jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Na xda-developers se objevila rom kitchen na WM6 Neo rom od SGreoryho, tak sem si ukuchtil svoji verzi )

    http://www.edisk.cz/stahni/28688/WM6...p_34.94MB.html

    Zmeny + aplikace:

    Korekce dlouheho data
    T9 English, Czech
    HTC CommManager 1.6.2 Green
    HTC FileManager
    HTC Sim Manager
    LowLight
    WM5 Storage 1.80
    Uninstaller
    SPNotepad
    Tornado Wi-Fi Settings

    V tehle verzi uz funguje Power settings v nastavenich i Power off v Quick listu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak jsem to flashnul... dobry nechces tam do toho zakomponovat i ten iconbar? at se s tim kdo ho bude chtit nemusi trapit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Ja ted pouzivam iPhone tema, ktery ten iconbar rovnou i nainstaluje, tak sem tohle neresil....

    http://freddyreyes.com/forums/index....pic,336.0.html

    Pro stazeni i zobrazeni screenshotu je potreba se zaregistrovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Kyle: muzes sem prosimte ten Iphone v2 postnout ? Myslim, ze v prvnim prispevku k Neo je jenom nejaka predchozi verze.
    Diky
    edit: pochopil jste nekdo, k cemu je NeoDockstation ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Tady to je... snad se autor nebude zlobit...

    DockStation se mi stejne jako MyFaves ani nezobrazuje, takze predpokladam, ze to bude neco specialniho pro T-Mobile Shadow.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Kyle: no dik ! to je rychlovka
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 15:13
  2. Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 21:06
  3. English ROM 5.2.1616.18120 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 10:52
  4. Perfect English Edition - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 277
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 16:43
  5. HTC Edition by EricJM - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 16:26