jaky program pouzivate na icq v PDA? Ja jsem si stahl nejaky ICQ pocket, ale to je pekny chudak.. neznate neco lepsiho? novejsiho?
jaky program pouzivate na icq v PDA? Ja jsem si stahl nejaky ICQ pocket, ale to je pekny chudak.. neznate neco lepsiho? novejsiho?
pouzivam QIP a jsem spokojen
slick se mi nepripoji a qip nezobrazuje kontakty,ma nekdo stejny problemy?
s qipem mam stejne problemy..nabehne,ale nacte mi treba jen par kontaktu a tim to konciPůvodně odesláno od es
Používal jsem ICQ pro PDA, ale za moc to nestálo.
Nyní jsem si nainstaloval z http://qipim.com/en/pages/download_pda_windows_en/
program QIP a jsem s ním spokojený.
Ja osobne sem vyzkousel originalni ICQ, potom QIP, pak jeste asi 2 u kterejch si nepamatuju nazvy a ted mam Slick a je to zatim to nejlepsi co sem mel.
Idealne rychly, nepada to, nemrzne to...
Doporucuju![]()
Ano, vyzkoušel jsem toho už plno, ale v tuhle chvíli jedině Slick.
Mozna ten Slick taky zkusim... Nejdriv jsem zkousel ICQ (naprd), pak QIP (padal pri pripojovani) a ted pouzivam Agile messenger..
Tak jsem si teď nainstaloval do PDA program Slick a opravdu je asi nejlepší.
http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=980
ja jsem si ho taky nainstaloval, ale nejak mi nefunguje.. nezobrazuji se mi online kontakty...jaky tam mate server, ke kteremu se pripojujete?
Host:
login.oscar.aol.com
Port:
5190
Ja jich vyzkousel vic a nechal jsem si dva. Pouzivam Slick, ale mam ho nastaveny tak, aby sel jen pres WiFi. Kdyz WiFi neni v dosahu, pouzivam Agile. Krome toho mam i fring, ale tam mam ICQ protokol vypnuty uplne.
QiP mi menil fonty v IE na ruske a je to takovy velky a pomaly moloch. Prelude mi nefungoval vubec, ale hrozne rad bych ho zkusil, zaujal me tim, ze svuj stav pise v homescreenu.![]()
ja nakonec pres vsechny mozne (icq,agile,mchat,gsicq) skoncil u palringa - jednoduchy, ucelny, hezky a free
Já na WM vyzkoušel QIP, ten byl hrozně pomalý a nespolehlivý. Pak Slick, ten mi vyhovoval, ale po čase nějakým záhadným způsobem přestal fungovat. Nakonec jsem zůstal u IM+, rychlý a spolehlivý klient, navíc i s perfektním today plug-inem.