Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: jak si je muzu proboha koupit a rovnou stahnout???

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    uz me nebavi porad hledat nejake cracky a resit seriova cisla, tak sem si rekl, ze si je koupim ale asi po hodine hledani nejsem schopny najit nejaky eshop, ktery mi nabidne mapy rovnou kopit! proboha proc se posila SW na dobirku??? poradi nekdo eshop, ve kterem zaplatim eBankou nebo kartou a za 5 minut uz budu mit mapy v PPC pripravene k pouziti? zirta rano jedu na vylet :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Se obávám, že neporadí, protože to opravdu nejde. Stejně pokroková je třeba firma Chaps nabízející jízdní řády... Program jde sice stáhnout, leč platí se též převodem nebo dobírkou... I když uznávám, že proti placení králičími kožkami či hroudou zlata je to přece jen pokrok .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    super, protestne si to ukradnu, stejne jako filmy, je to fakt ubohost :-( panove obchodnici ze SmartMaps, mam tu pro vas penize, az budu moci zaplatit elektronicky a stahnout si je, tak si je koupim, schvalne, jestli se do konce zivota dockam!

    pokud nejde stahnou 30 denni trial a potom si program koupit a jen zadat licencni cislo, tak ten program jako by nebyl!

    aneb, existuje nejaka jina turisticka mapa CR hodna dvacatehoprvniho stoleti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    S ohledem na pravidla tu, prosim, nevyhrozuj pouzivanim nelegalniho software. A vyrobce by melo spis postrasit to, ze nakoupis u konkurence, napr. TomTom nebo I-Go.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    do iGO existuji turisticke mapy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...turistická......sorry ops: to jsem ve druhem prispevku prehledl...

    asi pak ještě Ozzy :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od cubas
    super, protestne si to ukradnu, stejne jako filmy, je to fakt ubohost :-( panove obchodnici ze SmartMaps, mam tu pro vas penize, az budu moci zaplatit elektronicky a stahnout si je, tak si je koupim, schvalne, jestli se do konce zivota dockam!

    pokud nejde stahnou 30 denni trial a potom si program koupit a jen zadat licencni cislo, tak ten program jako by nebyl!
    S ukradenim sice nesouhlasim, ale urcite se pridavam k druhe polovine prispevku. Neni to prvni soft, kde vyhrala konkurence jen kvuli komfortu distribuce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    dik nacelniku, ze ses me zastal :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ...asi pak ještě Ozzy :?
    A pro Ozzy existuji legalni (sirene se souhlasem vydavatele) turisticke mapy CR???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Nepletete si Osborna s Explorerem ? Ono je zakázáno si turistickou mapu oskenovat a nakalibrovat? A pokud vím, tak existuje třeba legální turistická mapa Jizerek, kterou někdo dělal jako diplomku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    rovnako gps tuner, kalibrovane skenovane mapy si spravis za 5 minut. plus ma moznost google maps, a nejakych dalsich topo map, stahuje priamo s netu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Dobrý den,

    po dohodě je možná platba také převodem na účet. Bude se však jednat o úsporu zhruba 22 Kč za služby ČP za dobírné, či lze využít kurýrní službu.
    Prozatím bohužel není možno nabídnout stahování map elektronicky, jedná se o sta MB a až x GB, musíme prozatím tedy upřednostňovat fyzické médium.
    Nově jsme schopni zaslat SW předehrané na kartě (2GB microSD/SD, 8GB MicroSDHC/USB).
    Připravujeme také možnost elektr. platby pomocí platební karty.

    Omlouváme se za komplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Pardon, všude se válí gigabajty warezu a filmů (zmíním třeba 1,5GB velkou mapu pro TTN nebo několikagigové ripy filmů) a vy máte problém s elektronickou distribucí map velikosti v řádech desítkách MB? Co jsem koukal, tak komplet Locator 1:50000 a 1:25000 mají dohromady asi 0,8GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Třeba mají server na nějakém podivném webhostingu . www.poi.cz musel také kvůli velkému trafficu zavést různá omezení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Jenže POI.cz asi nemá z každých stažených 40MB pár set korun. Prostě si nedokážu představit, jak obrovský očekávají provoz, že nejsou schopni nechat lidi stáhnout pár desítek, v nejhorším (z hlediska objemu dat) případě pár set MB. Zvlášť když za těch 800MB člověk zaplatí asi 4,5 tisíce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310,výměna krytu u GSMobile.Proboha to jsou zloději!!!
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 14:13
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-06-2006, 16:01
  3. Kde muzu stahnout/koupit Brno pro program Metro 5.3.1
    Od osch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 10:06
  4. Ukládání rovnou na kartu
    Od Radeggast v sekci Motorola
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 06:39
  5. Muzu sledovat na MDA II televizi ci video signal?
    Od mikebike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 22:42