Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: PDA + autonabijecka + Autoradio

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím mám zapojeno PDA + autonabijecka + Autoradio
    Tahle sestava ma ale hrozny sum.(slysim otacky motoru digitalni bordel apd..)
    Bez nabijecky vse hraje OK

    PDA N520 loox
    Autonabíječka Brando - CL adapter
    Autoradio s jack vstupem

    Zkusil jste někdo ukostřit jack kostru na kostru auta? dělá toto originální nabíječka?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    Zkus na PDAcku nastavit maximalni hlasitost a regulovat celkovou az na radiu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Striker
    Zkus na PDAcku nastavit maximalni hlasitost a regulovat celkovou az na radiu.
    Tim si trošku pomůžu ale neostraním příčinu i když mám hodně hlasitou nahrávku tak si toho všimnu a dost.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    to znám... a když to jede na baterky, tak to šlape, dobře, že?
    já to nevyřešil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Mno také jsem to řešil a nenapadlo by mne, že je to nabíječkou (originální). Proto jsem si koupil za pár korun 2000 mAh nabíječky od Hamy s přepínáním voltáže a je vystaráno. Dokonce sem si udělal na každé rozdvojku a tak mi dokáže nabíjet dvě PDA nebo GPS - nebo různé kombinace.
    Samozřejmě sem se setkal i s propalováním trafíček a měničů do audia - vždy šlo o "kontaktní" prpojení. To znamená zdroj (trafíčko,měnič), PDA (notebook),výstup přes 3,5 mm jack do autorádia s AUX vstupem. Přes BT a WIFI je to "nekontaktní" ale to už je o něčem jiném. Rorhodnéě zkus jinou nabíječku...

    Tady je část mé elektrocentrály :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    :O to když zapneš najednou, tak to musí topičovi v Temelíně vyrazit lopatu z ruky :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    A to tam není několik měničů a nabíječek :-) Je pravda, že v kamionu je baterie silná ale i tak to není na 24 hodin provozu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Si budu musit kvůli Suorajovi koupit širší monitor :sarcastic: . Nebo mu někdo vysvětlete, že se ta fotka nechá taky zmenšit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    2weszter:
    Ano na baterku vse OK.
    Ten sum je konstatní at mam radio uplne stlumene nebo volume na max. stejne tak i nastaveni hlasitosti PDA nema vliv.
    Mit to i jen na navigaci tak mi z toho hrabne.

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Mno také jsem to řešil a nenapadlo by mne, že je to nabíječkou (originální). Proto jsem si koupil za pár korun 2000 mAh nabíječky od Hamy s přepínáním voltáže a je vystaráno.
    Díky za tip na typ
    Hledání hama autoadaptér 2000mA
    Je úspěšné.

    Skoda ze tu od Brando nevyužiju .( stala me 300Kc
    jedině že bych si zni jen udělal lepší(a menší) napájecí konektor
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    co se týče narážky na velikost fotky - na menší by nešlo zoomovat na detaily a co se týč eté nabíječky.POZOR na polskou kopii. I v Globusu mají oba typy z nichž kopii poznáš podle toho, že má "nevystouplou"diodu a číslo výrobku má na začátku dvě nuly. Tato kopie nemá 2000 Mah!!! a je k ničemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. qtek 8310 - autonabijecka??
    Od pevol v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:41
  2. Autonabijecka na 8310
    Od VP v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-05-2006, 13:35
  3. Autonabijecka z i-Tec pro Loox410
    Od Tom&Tom v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-03-2006, 00:35