Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Synchronizace MDA II se 2ma PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    možná podobná otázka ve fóru padla, ale bohužel jsem ji nenašel, takže se zeptám.

    Dělám si synchronizaci mého MDAII v práci pomocí ActiveSync a chtěl bych si jak přijdu domu natáhnout doručenou poštu do mého soukromého PC abych si mohl v klidu přečíst to co v práci nestíhám a popř.odpovědět s tím, že se mi to uloží do pošty k odeslání a zase se to odešle v okamžiku kdy v práci udělám synchronizaci.

    Jde to?:sarcastic:
    pokud ano jak? :?:

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Vytazeno z helpu: You can only synchronize Inbox information between your device and one desktop computer.

    Pokud to neni k precteni, tak strucne - Inbox lze synchronizovat pouze s jednim desktopem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    to jsem tak nějak pochopil když jsem to četl, jde mi spíš o kopírování než o synchronizaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak to bohuzel nevim. Asi by se mozna povedlo nejak ty emaily zkopirovat na desktop, ale ze by se odpovedi daly zpatky na Pocket PC a odeslaly pres ActiveSync, to se obavam ze je uz prilis komplikovane... Ale radsi uz nic nevylucuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Možná Vám pomůže tento problém vyřešit program, který se jmenuje: MultiPartnerSyncPPC_ARM_2002.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Tady je ještě link na stažení http://www.thaipocketpc.net/product/...rtnersync.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    stahuju, mrknu na to a dám vědět jak to funguje.

    Díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    Mám stejný problém, ale o etapu dál.

    Data v práci a doma jsem před tím, než jsem měl PDA, řešil přenosným diskem, na který jsem se snažil nacpat všechno potřebné. Přesto synchronizovat PDA v práci a doma je divočina (zdvojování položek).

    Zatím to řeším tak, že tahám celý notebook. Tomu říkám "ulehčení" práce.

    Už jsi s tím něco vymyslel?

    Honza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    116

    Bohužel jsem jaksi nepochopil jak to funguje, několikrát jsem to testnul, ale pokaždé mi to přepsalo nastavenou synchronizaci z druhého PC, teď bohužel už 4 týden mám PC na opravě takže bohužel nemůžu zkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace s PC
    Od roze_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 19:19
  2. Synchronizace
    Od dhnitka v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 15:49
  3. Synchronizace
    Od George99 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 08:40
  4. Synchronizace dat
    Od Neo Jedi v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 11:23
  5. Synchronizace?
    Od adamekma v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-10-2003, 14:49