Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: připojení n560 k k800i

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    připojení n560 přes bluetooth k k800i aby se dalo surfovat přes gprs (vodafone)?

    Děkuji moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je tvrzení. A co s tím? Oznamuješ nám, že to funguje nebo že ti to nefunguje nebo že to neumíš nastavit? Pokud to poslední tak na titulní straně webu je v rubrice Začínáte? Čtěte! návod, jak to nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Díky moc snad to bude v pořadku kdyby ne i tak děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    TAK MUSIM ŘÍCT že jsem nadtím sedel hodinu a na WM6 se mi to nepodarilo nastavit poradíte mi kam zadat ten prikazovy radek +cgdcont=1,"IP","internet" to bude asi nejvetsi problem
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkus vyhledat "cgdcont" pomoci tlacitka HLEDAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Do sekce Registry jsem daval navod. Tebe nebavi cist (pravidla pro diskutujici, nez neco napises) a hledat, me nebavi Ti radit. Je tezke pomahat nekomu, kdo si nesnazi pomoci sam. Ostatnim se omlouvam, ale jsem na to silne alergicky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Se SonyEricssonem žádné cgdcont není potřeba, stačí mít správně nakonfigurovaný telefon, operátoři mívají podrobné návody, nebo si to lze nechat nastavit SMSkou a v PDA.

    Takže nejprve si rozjeď Internet (ne WAP) v telefonu, otestuj to e-mail klientem nebo Java aplikací, třeba operou mini a pak si nastav v PDA vytáčené připojení na číslo *99***n#, kde n nahraď číslem profilu, bohužel nevím konkrétní kroky, N560 má MS BT stack a já mám všude Widcomm/Broadcomm, žádné initstringy, vrtání v registrech a podobně nejsou potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. N560 "zamrzání" wifi připojení
    Od ersa_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 09:27
  2. Připojení a nastavení wifi n560
    Od Perolino v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-07-2007, 18:11
  3. FSC N560 a připojení na net přes wifi
    Od roman. v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 16:54
  4. Sony Ericsson K800i
    Od jordan23_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 15:48