Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC HERALD P4350 - čeština WM6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Ahoj všem, hledal jsem na foru a nasel jsem, ze by bylo mozno natahnout WM6 do HERALDA, zkousel jsem stahovat odtud http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Herald_Upgrades

    ale pri natahovani mi to pri 2% hodi error ze ROM soubor je poskozeny. Nevite prosim nekdo co s tim? Potrebuju do nej proste jen nahrat WM6 s cestinou. Diky Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Tak jsem teda dostal onen Windows Mobile do telefonu, ale je v anglictine, exsituje nejaky zpusob jak HERALDA prinutit at se nastavi cestina? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Leda dohrát oficiální od Sunnysoftu, ale má to cenu? Subjektivně to jenom zpomalí systém. Těch pár anglických slovíček přece zvládne každý...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Jephy
    Leda dohrát oficiální od Sunnysoftu, ale má to cenu? Subjektivně to jenom zpomalí systém. Těch pár anglických slovíček přece zvládne každý...
    Ahoj, no to zvladne, ale ja mel ceskou WM5 i se sunnysoftovou klavesnici a ted mam byt v anglictine? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    A jeste jsem se dival na sunnysoft, ale zadna cestina do WM6 tam neni, jen klavesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Pokud ti stačí klávesnice, koukni sem. Kompletní lokalizace WM 6 pro Heralda zase zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Jephy
    Pokud ti stačí klávesnice, koukni sem. Kompletní lokalizace WM 6 pro Heralda zase zde.
    O klavesnici mi nejde, jen ocestit Heralda, dival jsem se 1790 bDPH :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC P4350 Herald a velikost paměti RAM
    Od Jackal_3771 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 08:45
  2. Zajímavý probléme s HTC P4350 - Herald -
    Od PavelKa_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 08:07