Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: problem s pripojenim pdacka s pocitacem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    cau poradte pls ... mam problem kdyz chci pripojit pres USB pda k pocitaci, cedecko co bylo v baleni jsem nainstaloval ale kdyz to USB pichnu do PC a pak do PDAcka tak se zacne pripojovat a najednou to ukaze nepripojeno. uz sem zkkousel trikrat preinstalovat activesinc ale porad nic . byl bych moc rad kdyby nekdo vedel co stim . predem moc diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Máš vypnutý firewall? Jinak zkus tady trochu pohledat. O tomhle je tady toho dost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    přesně. Musíš trochu popsat podmínky: OS v PC atd.

    taky někdy stačí restartovat PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    nebo taky jakou verzi AS ma, ze? Protoze treba WM5 jedou od AS4.5 a vyssi, neni nad posledni aktualizovane verze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od teekey
    Protoze treba WM5 jedou od AS4.5 a vyssi
    Kuwa, to jsem asi zase něco přehlíd, ono už je AS vyšší než 4.5 :sarcastic: ? BTW WM5 mně bez jediného problému fungovaly s AS 4.2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    podminky? jaky podminky no proste sem nainstaloval cd ktere bylo prilozene v baleni a na kterem byl AS vsechno se bez jediny chby nainstalovalo a kdyz pichnu usbcko do pocitace a pak do pda mi naskoci okno pripojuji a najednou po delsi dobe to napse ze AS nemuze spojit tak tam dam naky OK aby se ukazali chyby spojeni a mezi chybami je : nelze ziskat IP adresu a pak nelze se pripojit jinak nic jinyho mi to nedela tak si stim nevim rady . diky moc za dalsi pomoc

    carbik: nepouzivej citace, kdyz to neumis a nebo pouzij nahled, nez odpoved odesles...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    podminky znamena tve vybaveni
    tedy jake mas OS (to je snad napsano srozumitelne), verze AS, typ PDA zarizeni, instalovany Windows Mobile, apod.

    btw: zkousel jsi hledat?
    nepomohl by ti tento reg soubor?

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=17793&fi=0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Docent
    Kuwa, to jsem asi zase něco přehlíd, ono už je AS vyšší než 4.5 :sarcastic: ? BTW WM5 mně bez jediného problému fungovaly s AS 4.2...
    osobne nikdy neinstaluju soft co je na prilozenych CD a s a701 jsem mel problem, pac starsi MPx200 normalne jela s nejakou predpotopni verzi AS 3.8 nebo tak nejak a ani s verzi 4.2 mi MIO nenajelo - nespojilo se. Takze prislo na radu AS4.5(build5096) s nutnostu XP-SP2 a bezproblemu funguje = takove jsou me poznatky. Ale treba MDAc2 s WM5 bezel i s AS4.2 :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od teekey
    Citace Původně odesláno od Docent
    Kuwa, to jsem asi zase něco přehlíd, ono už je AS vyšší než 4.5 :sarcastic: ? BTW WM5 mně bez jediného problému fungovaly s AS 4.2...
    osobne nikdy neinstaluju soft co je na prilozenych CD a s a701 jsem mel problem, pac starsi MPx200 normalne jela s nejakou predpotopni verzi AS 3.8 nebo tak nejak a ani s verzi 4.2 mi MIO nenajelo - nespojilo se. Takze prislo na radu AS4.5(build5096) s nutnostu XP-SP2 a bezproblemu funguje = takove jsou me poznatky. Ale treba MDAc2 s WM5 bezel i s AS4.2 :?


    hej kde prosimte stahnu tesn AS 4.5 ja totiz mam AS 4.0 tak treba to nejde kvuli tomu . dik cau
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Chytrost nejsou žádné čáry - stačí zadat do googlu kouzelné slovíčko ActiveSync a simsalabim (nebo symsalabim?) a voilá.

    Je to fakt úžasně jednoduché, že to zvládnu i já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    jo diky za to stim google, ale uz sem to nasel na stahuj.cz ale po nainstalovani stejne nic. porad se mi to zacina pripojovat a najednou se zas ukaze active sync nelze spojit s tim pdackem , a kdyz tam kliknu na OK tak se mi zacne delat naka kontrola ta se pak dokonci a napise mi to todle :

    Synchronizace e-mailů, událostí kalendáře a kontaktů s počítačem vyžaduje aplikaci Microsoft Outlook XP (nebo novější).
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Nelze získat adresu IP zařízení. Získejte aktuální řešení obvyklých potíží s adresami IP. Klepněte na následující odkaz:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Nelze navázat připojení mezi počítačem a zařízením. Získejte aktuální řešení obvyklých potíží s připojením. Klepněte na následující odkaz:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Nebyly nalezeny žádné další známé potíže.
    Pokud k potížím přesto dochází, odešlete výsledky společnosti Microsoft. Pomůžete tím při zdokonalování budoucích verzí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    30

    Nemáš náhodou v compu nějaký soft od mobilu na propojení kabelem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    o zadnym nevim mozna bratr tam ma na propojeni usbeckem mobil s tim kompem a to vadi ? tam musi bejt jen ten active sync aby mi to slapalo . tkze nesmi bejt dva programy na prenos dat pres usb jo jestli to chapu dobre ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    30

    Když sem měl v kompu ovladače na Nokii přes kabel,tak mi to nešlo.Po různých zkouškách jsem usoudil,že to je asi ten problém.Mám ještě jeden comp bez té Nokie a tam MIO šlape jak má.Spojí se v pohodě a na internet se v něm taky dostanu.Ony mobily asi mají nějaké jiné ovladače na USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od mi38k
    Máš vypnutý firewall? Jinak zkus tady trochu pohledat. O tomhle je tady toho dost.

    ja kdyz v pocitaci vypnu branu firewall tak po zapojeni usb do pdacka to chce nejake heslo a nevim jake . poradte pls . a v pda jde taky nak nastavit brana firewall ????? pls radte nevim co mam delat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problem s pripojenim
    Od kubislav_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 20:34
  2. qip - problem s pripojenim
    Od KENNY_FX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 08:18
  3. Problem s pripojenim k PC
    Od djkmito v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 22:12