Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Problém synchronizace wm 6.1 a Visty

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Nemá někdo problém ze synchronizací WM 6.1 a Vist? Po restartu windowsů se pda připojí normálně, další připojení většinou skončí nepřipojením (Centrum zařízení Windows Mobile chvilku ukazuje, že se připojuje a potom naskočí ikonka nepřipojeno) s WM 6.0 to fungovalo správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Stává se mi totéž, ale většinou se nepovede připojení ani po restartu PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Co s tím??? (XP a 4.5 ActiveSync funguje)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    I mě se stává totéž, někdy se připojí hned, někdy až třeba na pátý pokus. Podle mě je chyba v Centrum synchronizace a doufám že tento problém bude vyřešen teď s vydanou aktualizací SP1 pro Visty
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Mě to dělalo i s verzí WM6. Ale teď, když jsem nainstaloval programek MyMobiler, tak je problém pryč. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Je to zvláštní. Co ten má se synchronizací společného Jsou věci mezi PC a PPC, které nikdy nepochopíme
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Nejde o synchronizaci ale o připojení. Mě se někdy nedařilo s Orbitem spojit. Myslím, že tento program to spojení natvrdo vytvoří a sychronizace potom proběhne vždy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Obávám se, že to nefunguje. Alespoň u mě. problém totiž není se spojením samotným, ale s Centrem pro synchronizaci. MDA je s PC spojeno, ale Centrum hlásí nepřipojeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Mě se to projevovalo následovně. Při připojení kabelem akorát probliklo připojení zařízení USB (dole na liště) a pak nic, Orbit se nepřipojil a tím pádem ani nesynchronizoval. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Toto riesenie nezabera na 100%, ale zabera . Prisiel niekto uz na nieco lepsie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mám podobný problém s WM6 a XP. Po restartu se připojí vše ok. Při odpojení a znovupřipojení se ale už nepřipojí nic. Ani když v ActiveSync 5 kliknu na connect, připojím kabel k PPC, tak prostě nic. ActiveSync v PPC se tváří, jako, že se připojuje, ale v PC mlčí. A navíc, pokud pak chci restartovat PC, tak tam ActiveSync visí a musím ho ručně sestřelit. Netušíte, kde může být problém?
    Díky

    PS: Přeinstalovat už jsem to zkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Chlapci,potrebuji radu nad zlato!Mam Samsung i600 s WM6.0 a nedari se mi spojit fon s Centrem zarizeni Windows mobile na Viste.Na XP mam nainstalovany ActiveSync 4.5 a v pohode.No problem.Ale ve Vistach ani rana.Preinstalovala jsem vse jiz nekolikrat,restartovala PC i mobil a...nic.( V nastaveni fonu mam samozrejme nastaveny profil ActiveSync.Postupovala jsem aj podle reseni problemu v pomocnikovi k app a bezvysledne.Kdyz pripojim kabel k PC a mam na displeji mobilu zapnutou aplikaci ActiveSync tak mi vypise asi na deset sekund connecting,zelene sipky se krouti a potom nic.V PC mi na liste neukaze nic.Ma nekdo nejaky napad,co delam zle?Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Zkusila jsi v nastavení USB vypnout rozšířenou podporu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Ja tusila,ze to bude nejaka blbustka!Jasne,ted to uz funguje OK!Matlo me to,ze v XP to fungovalo bez zmeny v nastaveni USB.Jeste jednou vrele diky! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já měl problém se synchonizací, pokud nastavení připojeni Activesync (ve Vistách Windows Mobile Device Center) bylo nastaveno Automaticky. Přepnul jsem to ručně na Internet a od té doby je vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MTTY a Visty
    Od ljelencik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 11:51
  2. Vývojový nástroj pro PPC zdarma (na Visty)?
    Od z3ro_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 19:40
  3. Synchronizace Vario - Visty
    Od Mac_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-02-2008, 13:32
  4. HTC a VISTY
    Od kasabubu v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 16:42
  5. Visty dobývají Českou Republiku! Heslo je "Wow"!
    Od atomion_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 11:49