Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Televizní program pro WM6 - Freeware

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Blonďák, autor aplikace, vytvořil televizní program pro Pocket PC. Jedná se zatím o betu, ale už teď vše vypadá zajímavě a funkčně.



    Stahovat můžete na stránkách autora
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Ze screenshotů to vypadá fakt dobře. Má implementováno i stahování dat? Bohužel nejsem zastánce instalací dalších podpůrných "čehosi", pro běh aplikací. Kolik si Microsoft SQL Server Compact 3.5 ukousne ze systému?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Microsoft SQL Server Compact 3.5 neni služba běžící na pozadí, je to pouze knihovna, kterou si program volá a používá její funkce pro přístup k datum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Tak to jóóóó.
    A jak je to s těmi daty? Je tam nějaké automatické stahování? Kolik tam je programů? Je zdroj dat www.denpodni.cz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    obsahuje automaticke stahovani
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Můžu se optat jak je to s tou knihovnou? Stahnul jsem, nainstaloval, ale nainstalovalo se mi to jenom do PC, do PPC nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem taky nainstalil, stahl to SQL, nainstalil ale program po spusteni pop par vterinach spadne s nejakou hroznou chybovou hlaskou.

    Chodi to nekomu bez problemu??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jsem na tom úplně stejně :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    zdá se že chodí... je potřeba zkopírovat a nainstalovat do ppc ten správnej cab, v mém případě sqlce.ppc.wce5.armv4i.CAB, pak už to zdá se chodí

    edit:
    tak mám problémy, nějak to padá, ale možná to bude tím, že jsem připojenej v práci přes IR adaptér v notebooku... ozkouším doma přes stabilnější wifi... program naběhne, i mi to nakonec něco stáhne, ale spadne to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    pote co nainstalujete to sql tak si najdete jeho adresar v pc a v nem najdete caby pro instalaci do ppc, musite vybrat ten spravnz, pripadne zkouset. stoji to za to, programek je vyborny)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Díky moc, už to hraje, bezvadnej prográmek :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    mně to rovněž chodí bez problémů, přijde mi to trochu "pomalejší", ale aplikace je prima, díky za bezva freeware...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Prosím napiš který jsi použil ten SQL soubor? Jsem vyzkoušel snad všechny a stejně se to buď nespustí, nebo spustí, ale při aktualizaci databáze z netu spadne s chybovou hláškou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od weszter
    zdá se že chodí... je potřeba zkopírovat a nainstalovat do ppc ten správnej cab, v mém případě sqlce.ppc.wce5.armv4i.CAB, pak už to zdá se chodí

    ......
    to N560 CS

    přečetl sis tu diskuzi vůbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Spotřeba benzínu apod, nejlepší freeware program ???
    Od pepino34_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 15:31
  2. Televizni program
    Od LUK.Krejci_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 06:56