Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: CZ ROM pro Polaris

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    mr.roger zkus vic hladat, je toho tady fura, ted jsem odpovidal na ten samej dotaz
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...&s=&sbd=&fi=20
    nebo
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...&s=&sbd=&fi=10
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    23

    No myslim, ze jsi nepochopil mou otazku, ty odkazy jse uz cetl x-krat, ale odpoved, kterou hledam tam neni. Ptam se, jestli nekdo ma zkusenosti s original WM 6.1 pro Cruise, kterou jsem stahl primo ze supportu Htc a pak doinstalovat cestinu, jestli vubec nejaka je schopna fungovat??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    mr.roger jak to ze jsi se nedocetl odpovedi? to snad ne, je to uplne stejny, zkousel jsem to a problemy stejny, ne li horsi ...uprime pro me je 6.1 of hruza..oproti jinym romkam co se daji naflashovat ..jak vzhledove tak vybavove, funkcnosti ..pro me jak kdybych srovnaval win95 s vistama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    23

    A kterou romku teda doporucujes, co nejstabilnejsi a nejrychlejsi, se vsim vsudy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    jsou novy romky..vic na strankach xda..co ted sleduju a zkousim jsou romky s 3D, je to velice povedeny, ale musis mit k tomu nainstalovany 3D ovladace a pak mit stesti ze se ti to nebude sekat, me se to zatim pokazde sekalo, takze cekam na nejakou romku ktera bude slapat tak jako posledni R1, ta je zatim nejvic v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    8

    zatím nejlepší romka,kterou jsem zkoušel Touch-IT v4.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438381,ta oficialní 6.1 počeštit jde ale jsou tam nějaké chyby má ale nové radio co řeší problémy se signalém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    ja jsem ji taky zkusil a oproti R1 je to pro me slaby, uz jsem myslel ze to povali na 3D a ono to je stejny jako R1 stim ze nefunguji odkazy na album, javu atd ..vyber klavesnic jsem stejna jako ve WM6, takze pro me nevyhovujici porad a vsechno ovladat stylusem..kdyz tak muzem doporesit tady http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=28573
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    thx
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  2. Problém při přehrávání rom na HTC Polaris
    Od vasakucera v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 12:06
  3. HTC Polaris - citlivost displeje
    Od hnipak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 11:25
  4. WM6.1 CZ Polaris ROM (19209.1.0.2)
    Od PhSnake v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 08-10-2008, 23:34
  5. HTC Polaris - 3D ovladače v rom UdK R9
    Od bender_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:43