Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: CZ ROM pro Polaris

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Konecne sa mi podarilo rozbehat pekaren na Polaris ROM, takze nejaka snad uz cez weekend bude. Bol by som rad ak by niekto s pysnych majitelov Polarisa boli ochotny pomoct - momentalne idem skusit hodit WM6 do CZ (uvidim ako to dopadne, ak by som mal pomoc mozem skusit prehodit aj wm6.1..... Navrhy na soft piste do threadu.

    Sorry za obdobne thready, ale treba testy, najnovsia verzia
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Tak konecne mam predbezny build (WM6.1 -19199 based) v CZ - ma este muchy najma start menu (to asi bude nutne robit bud manualne alebo skusim spravit provxml, pripadne cab) ale to si myslim nie je velky problem. Komunikuje v CZ, BT ide aspon myslim musim skusit aj GPS

    Co sa tyka Start Menu - ak by sa nasiel niekto kto vie robit PROVXML a ozval by sa bol by som velmi stastny.
    ---------
    Update1: GPS ide-test TT6.2, BT nie som isty nemam na com skusit - pokusim sa zajtra. WiFi otestovane-ide.
    ---------
    Pamat(uz tam su nejake veci supnute, a este nie je vyladena):
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    HLADAM LUDI NA TESTOVANIE A POMOC PRI PREKLADE.Plz ozvite sa. Na preklad nutna znalost PE explorera, reshackera a ak by sa nasiel niekto kto vie HEXedit... parada. Mojou predstavou je spravit wm6.1-pre ochotnych testerov je k dispozicii, bol by som rad -ja napr mms nepouzivam vobec ani ine appz-a tym padom ani neviem ako maju fungovat-HTC Album-pouzivam XNview...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Takze lite verzia. Zatial bez popisu. Nemal som cas to testovat. WM6.1 Build 19199. Fresh start:
    RAM: Volne 62.39/ Vyuzite:38.38
    Storage: Volne:147.61/Vyuzite:3.73

    Stahujte TU

    Edit: bugy hlaste tu alebo na PM. Obsahuje aj HTC Fix pre fotak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj. Pokud uděláš ROM která bude fungovat na Hermesu, pak rád přiložím svůj přístroj k testování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    bohuzial. Hermes ani neviem ako vyzera :-) Takze sorry
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    Konecne sa mi podarilo rozbehat pekaren na Polaris ROM, takze nejaka snad uz cez weekend bude. Bol by som rad ak by niekto s pysnych majitelov Polarisa boli ochotny pomoct - momentalne idem skusit hodit WM6 do CZ (uvidim ako to dopadne, ak by som mal pomoc mozem skusit prehodit aj wm6.1..... Navrhy na soft piste do threadu.

    Může mi někdo poradit zda lze tato ROM použít i na HTC Touch Cruise?? Jaký je vlastně rozdíl mezi Polaris a Cruise???
    Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Petr-Lisy
    Citace Původně odesláno od PhSnake
    Konecne sa mi podarilo rozbehat pekaren na Polaris ROM, takze nejaka snad uz cez weekend bude. Bol by som rad ak by niekto s pysnych majitelov Polarisa boli ochotny pomoct - momentalne idem skusit hodit WM6 do CZ (uvidim ako to dopadne, ak by som mal pomoc mozem skusit prehodit aj wm6.1..... Navrhy na soft piste do threadu.

    Může mi někdo poradit zda lze tato ROM použít i na HTC Touch Cruise?? Jaký je vlastně rozdíl mezi Polaris a Cruise???
    Děkuji za odpověď.

    CRUISE se dříve jmenoval POLARIS než šel do prodeje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od DellaVega
    Citace Původně odesláno od Petr-Lisy
    Citace Původně odesláno od PhSnake
    Konecne sa mi podarilo rozbehat pekaren na Polaris ROM, takze nejaka snad uz cez weekend bude. Bol by som rad ak by niekto s pysnych majitelov Polarisa boli ochotny pomoct - momentalne idem skusit hodit WM6 do CZ (uvidim ako to dopadne, ak by som mal pomoc mozem skusit prehodit aj wm6.1..... Navrhy na soft piste do threadu.

    Může mi někdo poradit zda lze tato ROM použít i na HTC Touch Cruise?? Jaký je vlastně rozdíl mezi Polaris a Cruise???
    Děkuji za odpověď.

    CRUISE se dříve jmenoval POLARIS než šel do prodeje

    Ještě jedna věc.
    Koupil jsem Polaris který byl zablokovaný a v řečtině :-) no udělal jsem hard reset a flash na novou verzi WM6 pro a má otázka je zda nemá někdo českou verzi WM6 pro tento přístroj a hlavně otestovanou a funkční.
    Děkuji a omlouvám se ale jsem nováček a toto je můj ptvní přístroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    to opravdu nejsou nejaky novy romky? nemusi byt ani ceske, ale pripada mi to, ze to nejak umrelo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    No abych pravdu rekl...co jsem mel Kaisera, tak jsem musel temer hned po koupi flashnout novou ROM, protoze to bylo s rychlosti opravdu katastrofa. Na Kaiserovi jsem mel asi 3 ruzne.
    Polaris je na tom ale mnohem lip. Uz 3 mesice funguji s puvodni (samozrejme, ze cestinu jsem hned odstranil...) a jsem proste spokojenej, nemam potrebu nic menit, vse beha jak ma.
    Musim rict, ze jsem taky stoural a mam porad potrebu si neco doladovat ci flashovat, ale Polaris je opravdu skvele a vyvazene zarizeni. Proto taky myslim, ze tech vyvareni novych rom je mnohem mene nez pro Kaisera.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jj puvodni ROMka je celkem v pohode, kazdopadne kdyz jsem flashnul WM6.1 - bepe0.67 tak se zarizeni jeste vice zrychlylo (odezvy a tak). Doufam ze to tak bude i s officialni 6.1 romkou jestli teda HTC nejakou doda neb o ni uz mluvi dost dlouho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Presne tak, cekam akurat na ofiko WM 6.1 od HTC, snad to nezkazi, myslim ze by mela byt co nevidet, par dni po predstaveni novych kousku 6.5. v Londyne.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ceska ROM WM6.1 bude behom par dni, nejake veci na tej starej nesli tak ako mali, uz robim len na nejakych nazvoch .lnk a control paneli. Ak niekto chce, ozvite sa na testovanie. kontakt v mojom profile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    23

    Mam dotaz, jak to vypada s prekladem WM6.1? Ma nekdo zkusenosti s orig. rom WM6.1 od HTC pro Cruise? Bude fungovat cestina, kdyz zalohuji tech pet souboru ve windows?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  2. Problém při přehrávání rom na HTC Polaris
    Od vasakucera v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-12-2009, 12:06
  3. HTC Polaris - citlivost displeje
    Od hnipak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 11:25
  4. WM6.1 CZ Polaris ROM (19209.1.0.2)
    Od PhSnake v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 08-10-2008, 23:34
  5. HTC Polaris - 3D ovladače v rom UdK R9
    Od bender_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:43