Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Opera mobile 9.33

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kdo to ještě nezaregistroval.Na xda developers je ke stažení beta opery mobile 9.33!!!!!!!!!Funguje to skvěle.Odkaz: http://rapidshare.com/files/91830612/Opera9_331_QVGASkin.cab.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    funguje skvele, to je odvazne tvrdenie. ja snou mam problemi.
    1,je len vga. na mojm qvgasa dostanem ku vsetkim ikonam len v landscape
    2, fezi tam flash, takze obcas su stranky nepouzitelne
    3, napriek tomu ze som instaloval na kartu, mi zozrala, 10 mb s mail pamate
    ale inak vizera dobre
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    na to, ze jde o betu, to ujde, nestabilita a bugy tam jsou, ne ze ne.. to ze bezi flash vidim jako vyhodu, ted mi bezi stranky,ktery predtim nesly... ovsem co me stve kardinalne,tak to ze pri psani vzdycky vyskoci softwarova klavesnice! a kdyz ji chci zavrit,tak se pokazi vykreslovani... jako nedostatek vidim moznost snadnej prepinat mezi klasickym rezimem a rezimem fit to screen,nekdy se hodi jedno jindy druhy...mohlo byt tlacitko v te dolni liste. finalni verze muze byt fakt dobra
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    <a href="http://rs363.rapidshare.com/files/91830612/Opera9_331_QVGASkin.cab">Tady</a> je s qvga skinem a ve verzi ktera JDE odinstalovat... Skoda ze neni flash lite 3 pro wm, to by pak bezel i jutub a to by byla teprve parada. Jakou verzi flashe mate instalovanou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je ta samá verze,jakou jsem dával v prvním příspěvku.Stačí jen pořádně číst!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    tato qga verzia sa mi zda byt fajn, dokonca tam je nejaky pokus o prehravanie flasch videa na you tube, a myslim ze to zlihava na pamati pred spustenim 25 mb volnej, po spusteni videa na youtube 5mb.
    video je v stave, ze je spusteny prehravac, tvari sa akoby nacitaval, ale video sa nespusti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od Raider
    To je ta samá verze,jakou jsem dával v prvním příspěvku.Stačí jen pořádně číst!
    Tak se podivej znovu na ten link co je nahore a zjistis, ze jsi ho spatne zkopiroval protoze tam jsou nejaky ......
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Ta qvga verze funguje naprosto bajecne! Konecne poradny prohlizec, ktery se da pohodlne ovladat prsty, neseka se a zvlada snad vsechny webovske stranky, vcetne webmailu na seznamu, se kterym sem mel s predchozi verzi opery znacne problemy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    nevite nekdo jak importovat oblibene polozky z IE? A jak nastavit operu jako defaultni prohlizec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    nevite nekdo jak importovat oblibene polozky z IE? A jak nastavit operu jako defaultni prohlizec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Vypada to moc dobre, konecne trochu pouzitelnej prohlizec na PDA, jeste by to chtelo Fit to screen v kontext menu a ne az zasunute v settings
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    nevite nekdo jak importovat oblibene polozky z IE? A jak nastavit operu jako defaultni prohlizec.
    Na import delal kdysi <a href="http://blog.renestein.net/CommentView,guid,f164f865-4b35-46fb-a666-224fa009cb37.aspx">programek</a> Rene Stain.. Ale tezko rict jestli bude fungovat i s 9.xx

    jinak me se tato opera nastavila jako defaultni sama (tak by me spis zajimalo jak to vratit..)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    jeste jsem zjistil ze mi hodne chybi moznost v kontextovem menu otevrit odkaz na pozadi, v konecne verzi by to nemelo chybet. stejne tak moznost otevrit jen 5 zalozek je omezujici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Zjistil jsem problem pri zadavani hesla, znaky se dublujou a i kdyz je postupne umazavam, stejne to heslo neveme.
    Tak jsemna to prisel, pri zadavani username a hesla vlozi vzdy mezera + zadany znak, pokud se to umaze tak je to ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tato beta verze jeste neobsahuje nove jadro Presto, takze zobrazovani stranek apod se muze od finalni hodne lisit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opera Mobile 10 pro HD2
    Od Mystix_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-03-2010, 09:32
  2. Opera Mobile 10 Beta
    Od R@!s3r v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 19:57
  3. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 19:40
  4. Opera mobile 8.0 problém
    Od Foldik v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 09:29