SDHC driver pro Samsung i600
Pokud máte Samsung i600, našel jsem na něj driver pro SDHC karty. Bohužel to nemohu otestovat, neboť ještě nemám patřičnou kartu. Tak alespoň to snad někomu pomůže.
Potvrzuji funkčnost ve WM5 i WM6 :) tak 3x za týden se mi i600 s WM6 kousne, ale nevím jestli za to může driver, nejsem ochotný se vzdát na týden přístupu ke keartě abych to otestoval :)
Ahoj, ja uz to take zkousel ve WM6 a 4GB karta maka v pohode. Ted mam v planu koupit 8GB, tak pak dam vedet jak se ji v i600 libi :)
Jo a jeste jeden dotaz, jede pak vsechno? WiFi apod. Cetl jsem ze jsou s tim problemyu.
Mam i600 WM6 - oficialni update (v eng). Neni problem s WM6?
Diky
Mam i600 WM6 - oficialni update (v eng). Neni problem s WM6?
Diky
Zkoušel jsem to zatím se 4GB kartou a vše šlapalo. Driver tam mám nainstalovaný od začátko a vše mi funguje normálně. GB kartu jsem objednal dnes, tak vydrž dva dny a dám vědět jak to šlape. Raději se ale připomeň kdybych náhodou zapomněl :) Jina mám také oficiální WM6 eng.
Omlouvam se, vcera jsem mel odpoledni a bohuzel do te doby nedorazila.Dnes mam ranni, tak pokud bude odpoledne karta kde ma byt, tak vecer napisi postrehy.
Omlouvám se, ale je prý nějaký problém s dodávkou zboží :( Ale myslím na Vás. Jakmile jí budu mít, tak hned dám vědět jak to dopadlo.
Tak mám slíbeno, že dnes odpoledne prý na 100% bude, tak jsem na to zvědav. Pokud to doopravdy klapne, večer tu je info, zda půjde či nikoliv.
Takže už tam mám uspěšně 8GB kartu A-Data. Funguje se zde přiloženým SDHC driverem. Jediný problém je v tom, že zřejmě programy nepočítají s větší kartou jak 4 GB. Neboť Resco explorer i Phone Alarm mi ukazují kapacitu karty 4GB. Ale kartu jsem schválně plně zaplnil a všechny soubory jsou v i600 dostupné a použitelné. Kartu mám sformátouvanou na FAT32. Možná to vyřeší nová verze Resco explorer a mohla by ukazovat už skutečnou kapacitu. Nebo zkusit požít jiný program, který zobrazuje stav kapacity paměťové karty, možná bude fungovat.
Souhrn: Karta funguje, jen nemáte přehled volného místa, pokud je karta zaplněna více jak 4GB. ;) ( maximálně kouknout kolik zabírají soubory na kartě a odečíst od 8GB ). Hlavně že funguje :)
Souhrn: Karta funguje, jen nemáte přehled volného místa, pokud je karta zaplněna více jak 4GB. ;) ( maximálně kouknout kolik zabírají soubory na kartě a odečíst od 8GB ). Hlavně že funguje :)
OK, super! Diky za zpravu :)
co total commander - ten funguje korektne?
Mimochodem, jake mate zkusenosti s prehravanim MP3 souboru a vydrzi baterie?
Ja jsem dnes mel pustenou hudbu cca 25 minut, baterie byla pred pustenim plna a po 25 minutach mela nejakych 25% coz je tristni. :(
MP3 jsem prehraval pres media player v mobilu, pres externi redukni na spunty na maximalni hlasitost a tahalo se z micro SD 1GB.
co total commander - ten funguje korektne?
Mimochodem, jake mate zkusenosti s prehravanim MP3 souboru a vydrzi baterie?
Ja jsem dnes mel pustenou hudbu cca 25 minut, baterie byla pred pustenim plna a po 25 minutach mela nejakych 25% coz je tristni. :(
MP3 jsem prehraval pres media player v mobilu, pres externi redukni na spunty na maximalni hlasitost a tahalo se z micro SD 1GB.
No nějak to nesleduji, ale určitě to není 1 minuta = 1% baterie. Používám BT stereo sluchátka, což určitě smartphonu žere baterii více a myslím že to bude za půl hodiny kolem 5% baterie. MP3 mám samozřejmě také na kartě. Do toho mi na pozadí běží ještě MSN a Outlook kontroluje poštovní schránku.
Vyzkoušel bych to znova, třeba vám běžela na pozadí nějaká aplikace která tu baterii vycucla.
Vyzkoušel bych to znova, třeba vám běžela na pozadí nějaká aplikace která tu baterii vycucla.
Já bych měl také dotaz. Ubívá Vám baterie po 1%, nebo Vám to také ukazuje 90%, pak 70% atd. Nebo 100% pak 99%, 98, 97 atd.?
Nikde nevidim procenta, ale rekl bych ze se to chova stejne jako vam, tedy po urcitych celcich, procenta rici nedokazu.
tady další důkaz, že to funguje i někomu jinému http://www.modaco.com/content/samsung-i60x-i60x-modaco-com/269245/samsung-sgh-i600-and-driver-sdhc-with-card-sandisk-microsd-hc-8gb/
Je to jasne, chodi to.
Ted jeste WM6.1, pro FSC560 uz jsou k dispozici.
Nemate nejakou informaci? Ja jsem zaznamenal nejaky thread na xda tusim, ale ROM tam nebyla.
Ted jeste WM6.1, pro FSC560 uz jsou k dispozici.
Nemate nejakou informaci? Ja jsem zaznamenal nejaky thread na xda tusim, ale ROM tam nebyla.
WM 6.1 sliboval Tx Caesar zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379968 .
Také čekám jak to dopadne ;)
Také čekám jak to dopadne ;)