Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ActiveSync přes IrDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    24

    Prosím, potřebuju pomoc s propojením active sync přes infra. Mám u acera n35 rozbitý konektor a tak je Irda jediná možnost. Přes USB Irda adarptér propojím v pohodě telefon s PC, telefon s PDA a dokonce mi PC hlásí i nalezení Pocket_PC, ale active sync nerozchodím. Zkoušel jsem i omezit rychlost, ale stejně nic. Tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Ahoj
    používal jsem to bez problémů. Jen jsem v ActiveSyncu nastavil aby povolil připojení k portu, kde je infra. To nastavení se týká "nastavení připojení" v menu "soubor". Zaškrtneš políčko a nastavíš port.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    24

    Čau,
    to už jsem všechno nastavil, dokonce když dám z nastavení připojit, píše že prohledává Irda přenos, ale nic nenajde. Nemůžu ani najít, jestli neexistuje nějaký Irda obecný manager, nebo nějaký lepší ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Ahoj,
    asi jsi to tak dělal, ale jen pro jistotu. ActiveSync musíš spustit z PDA a zvolit připojení přes IrDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tento návod nepomůže?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    24

    Kubak: udělal jsem to přesně tak, ale active sync na PDA vyhledává asi 20 minut a potom se vypne.
    Zdenek: návod už jsem četl, ale bohužel.
    V ovladači Irda zařízení jsem zkoušel nastavit všechny nabízené rychlosti, ale nic. Jak už jsem psal infra spojení PC s telefonem funguje bez problému a spojení telefonu s PDA taky. Pouze active sync nějak nechce fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    24

    Ještě jsem si uvědomil, nefunguje ani přenos souborů mezi PDA a PC. Když pošlu soubor z PC na PDA přes infra v polovině přenosu spojení vždycky zkolabuje, někdy se ani nespustí a program zamrzne.

    PC: windows XP sp2
    PDA: win mobile 2003
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Ještě mě napadá, že pokud se prvně spojíš s PC přes IrDA, tak to chce nainstalovat nějaký ovladač. Alespoň u mě mi spojení nefungovalo dokud sem mu neodsouhlasil instalaci toho ovladače. Ale pokud píšeš, že přenos souboru chvíli běží, tak to tím asi nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace ActiveSync přes IRDA?
    Od jan.kulhanek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 12:22
  2. Přístup z PDA na PC přes USB/Irda
    Od ugene v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 22:26
  3. Nastavení ActiveSync přes infračervený port (IrDA)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 08:12
  4. Připojení přes Irda
    Od Dejv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 14:00