Pratele, tak jsem to konecne tak nejak dokopal, abych se s vami mohl podelit o to, jak dostat certifikaty CSOB HomeBanking do Pocket PC. Vyzkouseno na MDA2. Takze tady je postup v krocich.
Vse co budete potrebovat je tady
V tomto zipu jsou :
- CRTIMPRT.EXE a CRTIMPRT.CFG (nakopirovat do nejakeho adresare PocketPC)
- OPENSSL.EXE a PVK.EXE (nakopirovat do pracovniho adresare PC, rekneme C:\WORK)
Dale potrebujete certifikaty CSOB, kdo ma HomeBanking od CSOB vi, o cem mluvim. Takze nyni v krocich - nejdrive priprava na PC.
1/ ....HomeBank\Certkeys\Firma.000\xxxxxxc.pem -> c:\work\usercrt.pem (zmena nazvu pri kopirovani)
2/ ....HomeBank\Certkeys\Firma.000\xxxxxxk.pem -> c:\work\userkey.pem
3/ nastavime se do adresare WORK
4/ openssl clr2pkcs7 -certfile usercrt.pem -nocrl PEM -out usercrt.p7b
5/ pvk -in userkey.pem -topvk -nocrypt -out userkey.pvk ( tento program bude chtit po spusteni zadat heslo klice, ktere jste obdrzeli od CSOB - Enter PEM pass phrase)
Vysledkem jsou soubory usercrt.p7b a userkey.pvk, ktere se objevi v adresari WORK.
Dalsi prace bude probihat v PocketPC. Jiz drive jsme nakopirovali CRTIMPRT soubory do nejakeho adresare, ja to mam napr. v Storage Card\CrtImp\.
V souboru CRTIMPRT.CFG je popsana cesta certifikacnich souboru, kterou si muzete zmenit. Aktualne je nastavena na Storage Card. Pokud vam toto nastaveni vyhovuje, tak
1/ oba vysledne soubory z PC (usercrt.p7b a userkey.pvk) nahrat do rootu Storage Card
2/ v PocketPC spustit program CRTIMPRT.EXE
Bohuzel nyni nasleduji urcita varovani, ktera ale na funkci nemaji vliv (zatim jsem to neporazil) a nakonec hlaska o uspesnem importu certifikatu.
A ted uz hura v IE na pb.csob.cz.
Nevim proc, ale nechodi to v NetFront v3.1
Pokud bude mit nekdo problemy, necht se ozve, pokusime se je spolecne vyresit.
P.S. Moc me mrzi, ze mi nejak uniklo 0.tridni zasedani, na 1.uz urcite budu jestli budu.