Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: mioP560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Nevíte někdo,kde najdu u mia P560 mac adr.,abych mohl uvést do provozu wifi přes router.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    To by mě taky zajímalo, ale chytlo se mi to na wifi router hned a bez problémů, i když třeba dvě placky co tam mám připojený musej mít povolenou MAC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    15

    Aby jsi viděl MAC adresu,musíš mít zapnutou WIFI,potom start-nastavení-připojení-WLAN tool-o produktu.Ale doma jsem to řešil tak že jsem vypnul filtrování adres,přihlásil se ,a pak ji v routeru přidal k povoleným,a znovu zapnul fitrování.Jinak ta cesta platí pro MIO 550,ale pro 560 asi nebude moc velký rozdíl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od radek2
    Aby jsi viděl MAC adresu,musíš mít zapnutou WIFI,potom start-nastavení-připojení-WLAN tool-o produktu.Ale doma jsem to řešil tak že jsem vypnul filtrování adres,přihlásil se ,a pak ji v routeru přidal k povoleným,a znovu zapnul fitrování.Jinak ta cesta platí pro MIO 550,ale pro 560 asi nebude moc velký rozdíl.
    To co píšeš je pěkné, ale nenašel jsem to - v nastavení a připojení je bezdrátová siť, potom Síťové adaptéry, tak vybereš CSR UniFi Adapter a tam si jen můžeš vybrat zda používat IP přidělenou serverem nebo Používat určenou IP. O MAC nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    15

    V 550 je v nastavení - záložka připojení - potom ikona WLAN Tool - pak záložka o produktu a tam to je.Pokud to má 560ka jinak ,tak bych se mohl až v pátek podívat u kolegy co ji má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    OK, to bys byl hodnej, předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení