Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112
Zobrazené výsledky: 166 až 178 z 178

Téma: Vaříme ROM pro X500

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    tu je nova romka od pham quanga

    Kód:
    http://www.pdaviet.net/showthread.php?t=28664
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od kobliha
    Jsem trochu zmaten. Ta verze 3.8 (a 3.85) je pro X500? Protože tu padla informace, že 3.5 je poslední a žádné nové verze se již dělat nebudou.

    Mám problémek, ve verzi 3.5 nelze z netu stáhnout v Satellite Data Update aktualizace o satelitech. Píše to "Data download and update failed".
    Ty verze 3.8 a 3.85 jsou pro X500, jsou to upravené WM6.0 ROMky. Došlo k tomu, že kamarád potřeboval nějaké úpravy a tak jsem měl v ruce na jeden den zpět svou bývalou X500. Když už nějaké změny byly provedené, tak jsem to i uploadnul.

    Verze 3.5 je poslední a jediná WM6.1. Satellite Data Update funguje, ale musíš v nastavení (Settings) odškrtnout Connect to Internet, pak ti to z netu načte data normálně
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    kobliha_ce4you
    Guest

    To greed: Máš s touhle Phram Quanga rom nějakou zkušenost? Nenašel jsem nějaký seznam změn.

    To Panot: Díky za odpověď, ale problém bude asi někde jinde. Možna přeflešování by pomohlo (ale na to dlabu, moc práce). Když zapnu to zaškrtávátko, jak píšeš, tak se to vůbec nepřipojí. Tohle se mi připojí, celé to stáhne ("Download finished") a skočí tam "Updating". Až pak to napíše chybu. Nevíte někdo, kam se to stahuje? Možná by stačilo ty postahované soubory, případě konfiguráky kompletně smáznout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Právě naopak musíš to odškrtnout, tedy vypnout to políčko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    kobliha_ce4you
    Guest

    Asi jsem se špatně vyjádřil. To jsem vypnuté měl a stejně to nešlo. Tedy stáhne se to, ale neprojde update.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od kobliha
    Asi jsem se špatně vyjádřil. To jsem vypnuté měl a stejně to nešlo. Tedy stáhne se to, ale neprojde update.
    Zkus odinstalovat, softreset a znovu nainstalovat, softreset a update satelitů. Jinak by pomohl až hardreset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Zdravím, Panota
    už nejde stáhnout verze ROM 3.5 na X500 - dala by se znova nahrát?
    Předem díky!

    EDIT: tak jsem zkusil verzi 3.3 - líbila se mi, opravdu dobrá práce. Nejde mi však vyhledat při zadávání tel.čísla například Čermák - je to psáno s diakritikou, v PC mám vše s diakritikou i když se v X500 zobrazuje vše česky, tak nelze češtinu vyhledat. To je škoda Vracím se k oficiální WM6 a češtině Mobilnaut. Jen ty SDHC nechcou fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Bohužel zálohu už nemám, ale někdo na fóru by mohl udělat nový upload. Co se týká vyhledávání kontaktů, tak v WWE verzi není samozřejmě podpora českých znaků. Musíš si nainstalovat nějakou českou klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Nemáte někdo prosím staženou ROM WM6 X500 Panot ver. 3.8,na webu už nikde není,tak prosím,kdo jí má,jestli by jí někam upnul.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    3

    Také se připojuji prosím o reupload ver. 3.8 nikde není ke stažení

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    3

    Díky moc, super práce. Ani jsem nečekal, že to sem hodí někdo tak rychle. Ještě jednou díky

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    6

    zdárec. mam takovej problem.. kamik koupil e-ten X500 když mu jí borec předváděl tak vše makalo.. pak to vypnul a začalo se to "sekat". jen boot obrazovak pak obrazovka "logo"windows... .. po chvíle mačkání všeho možnýho občas vysočila nějaká tabulka nebo klávesnice,ale v pozadí furt ta obrazovka s windows.. tak sem zkusil HR . nastal problem při kalibraci.. prostě nefunguvala.. (klepaní na křížek neragovalo) tak sem zkusil nahrávat všemožný romky,ale změna žádná. neustále stejnej problem... může mi někdo poradit co stím?

    EDIT: flashuju přes kabel!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112

Podobná témata

  1. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 23:09
  2. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 09:46
  3. Vaříme ROM pro M700+hotová lighted ROM
    Od zigman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 14:28
  4. E-Ten připravuje: X500 - nový komunikátor s GPS X500
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 09:16