Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 178

Téma: Vaříme ROM pro X500

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Jeste jsem tam neinstaloval nic.
    S tou kartou to začíná být jasný. Mám jednu z prvních microSD karet a prostě nechodí s tímhle ovladačem. Zkusil jsem dvě novější obyčejné microSD 2GB a naběhnou nahnet. Moje karta zase funguje v telefonu Nokia 6300. Ještě zkusím u kamaráda ve Variu s WM6.
    To mě těší, žes to rozběhal. Taky jsem provedl nějaké testy s jinýma kartama a běhaj normálně v pohodě. Takže jsme se včera trápili zbytečně, holt stará karta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Mám drobný problém s Bluetooth. Mám spárovaný sluchátko Nokia BH-200. Pokud snim uteču z dosahu a vratim se k telefonu už se samo nespáruje. Musím v Headset Partnershup kliknout naikonu sluchátka, přestože je tam zaškrtnutý a tváří se jako spárovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Mám drobný problém s Bluetooth. Mám spárovaný sluchátko Nokia BH-200. Pokud snim uteču z dosahu a vratim se k telefonu už se samo nespáruje. Musím v Headset Partnershup kliknout naikonu sluchátka, přestože je tam zaškrtnutý a tváří se jako spárovaný.
    Bluetooth není v ROM nijak upravován, takže je původní a problém bude asi jinde. Já osobně ho nepoužívám, takže ani neporadím. Bohužel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Plánované změny a opravy v ROM :

    - Zbavil jsem se otravného "Turn on wifi"
    - Wireless manager je teď skrytý pod ikonou "E"
    - Smazal jsem ikonu Wireless manager z pravého dolního rohu
    - Ve složce Start/settings/connection se teď objevila zbrusu nová ikona Wireless manageru
    - Nová hezčí kalkulačka
    - Nový task manager v pravém dolním rohu (lze ho smazat a znovu nainstalovat dle potřeby ze seznamu aplikací k obnovení. Po smazání vám zůstane dolní linka prázdná.
    - Opraven bug, který zobrazoval staré a neplatné názvy sítí operátorů. Teď je např. T-Mobile místo Paegas

    Právě testuji finální verzii a vypadá to, že všechno chodí dobře :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    kde sa da tato posledna verzia stiahnut?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Tipoval bych odkaz na prvni strane tophoto vlakna, ale radsi pockej na vyjadreni Panota.

    To Panot: jsi fakt borec ze jsi se do toho pustil, vidim ze to nejni tak jednoduche - hlavne potom ta podpora tem kdo si to stahli a nainstalovali... Zatim hraju mrtveho brouka - stahuju, ale neinstaluju. Tak nejak vyckavam az te lidi "donuti" pospravovat chyby i ve vecech ktere nepouzivas... To donuceni ber s velkou rezervou...
    Jsi snad prvni co pustil upravenou X500 do sveta... :yes: :yes: :yes: a to nejen ENG mutaci.

    Uz sem si rikal ze se do X500 nikdo nepusti, bo uz celkem jde o staricke zelezo. Ale X500 ma potencial a komu nevadi absence WGA musi ji proste mit
    Uz se tesim na X500 @ WM6.1
    CauVec, Milos.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    To je totiž přesně ono. Když nikdo nevařil, tak jsem začal sám . Poslední verze je na první straně tohoto vlákna. Je to poznat podle datumu. Ta starší ROM má míň možností a oprav a tak nemá cenu jí tam nechávat ke stažení. Mám problém, že mám jen jednu X500 a na každý test jí musím flashnout. Prostě uděláš nějakou úpravu a tak to musíš zkusit. Bohužel je pak problém, že se na mě nikdo nedovolá . To jen trochu na vysvětlenou ze zákulisí kuchyně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Jestli chces, poslu Ti: http://www.gsmarena.com/mitsubishi_trium_aria-60.php . Baterka puvodni, cca 2 dny. Na svou dobu dobry telefon ;-) Samo odblokovany a s nabijeckou.
    Az nekdy v budoucnu dovaris, poslel mi ji zpatky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Stehnak
    Jestli chces, poslu Ti: http://www.gsmarena.com/mitsubishi_trium_aria-60.php . Baterka puvodni, cca 2 dny. Na svou dobu dobry telefon ;-) Samo odblokovany a s nabijeckou.
    Az nekdy v budoucnu dovaris, poslel mi ji zpatky
    To je skoro to, co hledám . Akorát jsme si kvůli tomu nepořizovat PDA a hodlám ho používat .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Takze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Stehnak
    Takze?
    Takže si zatím flashni tu poslední uvolněnou ROM a pokud mě napadnou nějaké další úpravy, tak se do nich pustím i tak . Je to ale taky závislý na časových možnostech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    OK. Zatim dik a cau.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    chystam se taky nahrat tuhle rom, ale potrebuji vedet jestli pote funguje gps informace u foceni. mam ted cistou rom a v te to bohUzel nejde. dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od thimlicek
    chystam se taky nahrat tuhle rom, ale potrebuji vedet jestli pote funguje gps informace u foceni. mam ted cistou rom a v te to bohUzel nejde. dik
    To ti nepovím, neboť v této oblasti nejsou provedeny žádné změny a ani jsem to nezkoušel. Myslím ale, že by to chodit mělo. Nastav si u foťáku JPG+EXIF a pak už jen čekej na signál a foť
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    No prave ze bez tech etenackych programu to ulozi poze nazev pristroje,blesk a typ snimace a po informacich z gps ani vidu..... Jenze ja mam uplne cistou rom.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 00:09
  2. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 10:46
  3. Vaříme ROM pro M700+hotová lighted ROM
    Od zigman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 15:28
  4. E-Ten připravuje: X500 - nový komunikátor s GPS X500
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 10:16