Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 178

Téma: Vaříme ROM pro X500

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Tak se omlouvám, už to jede. Dělal problém DAP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    25

    mel bych dotaz.mel sem wm 6.1 a slapalo to krasne.Pak to bylo horsi a kdyz sem dal HR bylo to to same.Tak sem si stahl od Panota verzi 3.8 v domeni ze je to wm 6.1. Ale podle vseho je to wm6. To me nevadi,hlavne ze to zatim frci.Ale mel bych dotaz,jestli nekde jde prepnout zobrazeni sms jako u verze 6.1.Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od KadelSt
    mel bych dotaz.mel sem wm 6.1 a slapalo to krasne.Pak to bylo horsi a kdyz sem dal HR bylo to to same.Tak sem si stahl od Panota verzi 3.8 v domeni ze je to wm 6.1. Ale podle vseho je to wm6. To me nevadi,hlavne ze to zatim frci.Ale mel bych dotaz,jestli nekde jde prepnout zobrazeni sms jako u verze 6.1.Dik.
    Nejde, zkus verzi 3.5, ta je WM6.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj. Chystam se ted nainstalovat novou ROM, tak bych se chtel zeptat, jestli je v3.8 odladena a nejsou s ni problemy nebo jestli radeji doporucite v3.3 ?
    Diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    3.8 pouzivam uz par tydnu a musim potvrdit jeji naproste odladeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Zdravim ve verzi 3.5 mi nefunguje moje SD karta tak bych chtěl vyzkoušet novou verzi 3.8 s WM6 ale nemůžu jí nikde najít Díky za pomoc.

    Edit: už jsem našel
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem nahodil v3.8 a zda se, ze vsechno bezi bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Tak 3.8 běží bez problému jen tu kartu tam pořád nevidim,

    1. 512MB NOKIA SD - nevidim (na ofiko WM6 mi běžela)
    2. 2GB Transcend SD- nevidim (na ofiko WM6 mi běžela)
    3. 4GB Sandisk SDHC- vidim ale používam v telefonu

    nedá se doinstalovat nějaký jiný ovladač i pro SD

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Jestli používáš karty misroSD, tak sis měl nahrát verzi 3.85, která je s originál ovladačema pro paměťovou kartu. Verze 3.8 je jen pro SDHC karty, ale běhají tam i některé SD. Jiné rozdíly mezi těmito verzemi ROM nejsou, pouze ty ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Tu verzi s ovladacema na SD jsem uz nasel a flashnul. Vsechno funguje jak ma (zatim ).
    Diky Panote jsi fakt frajer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    PDA je s tou novou ROMkou 3.85 fakt rychlý ale bohužel špatně mi chodí GeoScout a to je pro mě opravdu důležité.
    Mám otázku nemáš Panote někde originál ROM na X500 která by se flashovala stejným způsobem jako tyhle odlehčený z karty ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Náhodou mám .
    [/URL]Originál X500 ROM:
    [URL=http://rapidshare.com/files/126658691/temp.bin]http://rapidshare.com/files/126658691/temp.bin
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Moc díky, ještě budu testovat tu odlehčenou, zjistil jsem že když spustim GeoScout už nejde spustit Wifi ani připojit na net, musim nejdřiv spustit Wifi a pak GeoScout, a když běží tyto dvě věci tak se ztratí spousta ikonek v nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Panot
    Náhodou mám .
    [/URL]Originál X500 ROM:
    [URL=http://rapidshare.com/files/126658691/temp.bin]http://rapidshare.com/files/126658691/temp.bin
    Ahoj Panote musím uznat, že tvoje romky jsou opravdu něco:-) sám používám tvoji romku ve verzi 3.5... akorát mám teď problém, že moje x500-vka poputuje do reklamace a potřebuju tam šoupnout origo romku. A tady je problém, romku bootuju z micro sd 1GB karty, boot loader najede na první řádce je USB Downloader 0018 namísto 0019 a pak až do řádky File= TEMP BIN. Poté už zařízení nic nedělá. PDA pak restaruju kombinací power + sw reset. Nevěděl bys ty nebo někdo jiný, jak tento problém vyřešit. PDA jde do reklamačky kvůli špatnýmu vstupu miniUSB - blbne při synchronizaci, špatný kontakt. Zítra zkusím jinou kartu, jestli to není tím. Nynější karta je na formátovana na FAT 16; cluster size 16 sectorů, 8k.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    kobliha_ce4you
    Guest

    Jsem trochu zmaten. Ta verze 3.8 (a 3.85) je pro X500? Protože tu padla informace, že 3.5 je poslední a žádné nové verze se již dělat nebudou.

    Mám problémek, ve verzi 3.5 nelze z netu stáhnout v Satellite Data Update aktualizace o satelitech. Píše to "Data download and update failed".
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 00:09
  2. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 10:46
  3. Vaříme ROM pro M700+hotová lighted ROM
    Od zigman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 15:28
  4. E-Ten připravuje: X500 - nový komunikátor s GPS X500
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 10:16