Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 78

Téma: Aktualizace ROM na verzi 1.72.00WWE, Radio 1.12.00, ExtROM 1.72.104 na DATAPHONE2

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    A pro jaké zařízení byla 3382 prosím pěkně určena, pokud to počeští i telefonní část?
    O jiné cihličce než XDAI-II a MDA I-II s telefonem v našich končinách zatím nevím ....
    ... jednotlivé buildy ve většině případů obsahují zdrojové soubory pro více PDA. Konkrétně u 3382 je to i MDA2/EP2 - tj. proto je PE část přeložena.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... půl roku snad ne. Já v MC nepracuji teprve od 1.3.2004, což je dva a půl měsíce Navíc se Eurotel DataPhone prodává "teprve" 5 měsíců a nějaký ten týden (tj. začal se prodávat v W51/2003).
    Já měl na mysli, dobu ( toho půl roku ) od kdy jsem toto zařízení koupil a né od kdy u nich nepracuješ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... půl roku snad ne. Já v MC nepracuji teprve od 1.3.2004, což je dva a půl měsíce Navíc se Eurotel DataPhone prodává "teprve" 5 měsíců a nějaký ten týden (tj. začal se prodávat v W51/2003).
    Já měl na mysli, dobu ( toho půl roku ) od kdy jsem toto zařízení koupil a né od kdy u nich nepracuješ.
    ... aha

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Mam build 3243, vsechno zapnuto a cestina je vsude.Ani po vypnuti radia se nic spatneho nedeje a jde normalne zapnout. Dnes jsem upnul na 1.72.
    Abych upřesnil dotaz.

    Opravdu máš následující volby napsané česky, tak jak je uvdeno níže ???

    - telefon - nástroje - volby - služby - Identifikace volajícího

    nebo

    - nastavení - systém - zámek - Zamknout tlačítka kromě Vyp. / Zap.

    nebo pokud klikneš na značku signálu GSM telefonu v horní řadě na TODAY máš napsáno :
    Pouze PDA

    bez znaku % ( procent ) a podobně ??


    Jedná se především o ty konce voleb : Identifikace volajícího a Zamknout tlačítka kromě Vyp. / Zap
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od JirkaP.

    Abych upřesnil dotaz.

    Opravdu máš následující volby napsané česky, tak jak je uvdeno níže ???

    - telefon - nástroje - volby - služby - Identifikace volajícího

    nebo

    - nastavení - systém - zámek - Zamknout tlačítka kromě Vyp. / Zap.

    nebo pokud klikneš na značku signálu GSM telefonu v horní řadě na TODAY máš napsáno :
    Pouze PDA

    bez znaku % ( procent ) a podobně ??


    Jedná se především o ty konce voleb : Identifikace volajícího a Zamknout tlačítka kromě Vyp. / Zap
    Vsechno tak jak ma byt, az na tento problem (sem zjistil ted). Po kliknuti na nastaveni telefonu se cesky hlasi "Vysilaci cast neni pripravena. Pockejte 15 sekund a zkuste operaci opakovat", ale po vypnuti prekladu prostredi mi pise to samy avsak englicky. Bozi problemek, jdu laborovat.:?: :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Vsechno tak jak ma byt, az na tento problem (sem zjistil ted). Po kliknuti na nastaveni telefonu se cesky hlasi "Vysilaci cast neni pripravena. Pockejte 15 sekund a zkuste operaci opakovat", ale po vypnuti prekladu prostredi mi pise to samy avsak englicky. Bozi problemek, jdu laborovat.:?: :
    Něco podobného se mi včara při laborování s touto novou verzí ROM povedlo taky ( už se mi nepodařilo nahodit GSM část PDA ), a nakonec mi tohoto pomohl až HardReset.

    Takže ani ta Tvoje verze češtiny, asi nebude ta pravá ořechová pro tuto verzi ROMky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Ale jinak vsechno jde, radio funguje, jen nejde nastavit telefon, ale to mi nejak nevadi. Pokud nenajdu nic jineho, zustanu u 1.72. No uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Ale jinak vsechno jde, radio funguje, jen nejde nastavit telefon, ale to mi nejak nevadi. Pokud nenajdu nic jineho, zustanu u 1.72. No uvidime
    Takže, Ti to asi neodesílá Tvoje číslo ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Kucíí změnilo vám to ID zařízení nebo nikoliv ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Cislo mi to vysila (overeno) a jestli se mi zmenilo ID nevim, nem netusim jaky jsem mel predtim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Cislo mi to vysila (overeno) a jestli se mi zmenilo ID nevim, nem netusim jaky jsem mel predtim.
    Jestli má MDA2/DATAPHONE2 nějaké speciální ID nevím, ale žádné flashování co jsem to teď prováděl, včetně flashe na tuto verzi 1.72 mi nezměnilo IME ( a to jsem těch flashů provedl hodně ).

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Cislo mi to vysila (overeno) ...
    Zajímavé já mám vždy po HardResetu nastaveno v Identifikaci - Telefoní číslo NEZOBRAZOVAT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    JirkoP, ale ja po hard resetu provedu obnovu kompletniho nastaveni z SD (SpriteBackup Premium).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    JirkoP, ale ja po hard resetu provedu obnovu kompletniho nastaveni z SD (SpriteBackup Premium).
    Tak to jó...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od seba
    Pokud ale opravdu chceš mít to poslední co je dostupné, klidně se zkus ozvat znovu a požádej o build 3382 (klidně i s odvolávkou na moji maličkost). Pokud si dobře vzpomínám 3382 je poslední "můj" build, který jsem s úspěchem provozoval na ROM 1.60 a to i přesto, že tato aktualizace byla dělána kvůli jinému PDA.
    Můžete tady napsat jak jste to vyřídili, aby jsme tam nevolali všichni?
    Prosím pěkně - poslali vám někomu tu češtinu 3382 ?
    Jestli jo, prosím o její zaslání na jiri.cech@cs24.cz - díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 17-10-2004, 19:16
  2. Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 12-06-2004, 12:10
  3. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 09:55
  4. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 23-04-2004, 06:22
  5. Postup aktualizace ROM na verzi 1.60.36 , Radio 1.10.00 na DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 14:02