Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: artemis full úložiště

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Ahoj, mam Artemisa a hadze mi hlasku full memory. celkom: 37,63MB, volno: 1,75MB. Okrem original programov mam doinstalovanu cestinu od sunnysoft, iGO a 2hry. Instaloval som na kartu 1GB.
    Kde soudruzi udelali chybu?
    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Na mám taky Artemise s 8 GB kartou a problém jsem nikdy nezaznamenal. Obecně postupuji tak, že aplikace které nejsou na today (jako navigace, kalkulačka ...) dávám na kartu, jelikož v "úložišti" se ukládají data ze synchronizace s Outlokem a pod. 1,75 Mb je asi dost málo,přeinstaluj něco na kartu, případně si kup větší, je to dnes otázka několika stokorun.
    Případně doporučuji nějaký program na čištění (používám SKTools), který ti vymaže z různé temp soubory apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Na mám taky Artemise s 8 GB kartou a problém jsem nikdy nezaznamenal. Obecně postupuji tak, že aplikace které nejsou na today (jako navigace, kalkulačka ...) dávám na kartu, jelikož v "úložišti" se ukládají data ze synchronizace s Outlokem a pod. 1,75 Mb je asi dost málo,přeinstaluj něco na kartu, případně si kup větší, je to dnes otázka několika stokorun.
    Případně doporučuji nějaký program na čištění (používám SKTools), který ti vymaže z různé temp soubory apod.
    ...však práve, že všetky veci, čo som si ja inštaloval, som dával na kartu!
    Ako zistím, čo mi zaberá najviac miesta?
    Temp súbory sa dajú vymazať iba pomocou nejakého programu (napr. SKTools ako spomínaš)??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    mozes vymazat aj rucne. len hladat vsetky foldre kde je bordel....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    SKTools pomohlo, ďakujem.
    terazky voľno: 19.56MB

    P.S: aj tak nechápem, čo to spôsobilo toľko bordelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ono i kdyz instalujes aplikaci na kartu, tak nektere stejne ukladaji do zarizeni (pokud se to nezmeni v nastaveni), treba IE apod., ruzne cookies .....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SPB Full Backup
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 11:46
  2. interní úložiště nenalezeno!
    Od teslikjiri v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 20:12
  3. změna uložiště pro příjem přes bluetooh
    Od mlok1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 08:50
  4. ASUS A696 a bezpečné úložište
    Od vlado4_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 10:05