Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Obcas se mi neda dovolat ani nechodi zpravy...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Obcas se mi stane, ze i kdyz mi ukazatel signalu ukazuje maximum, tak jsem nedostupny a nechodi mi ani SMS. Zjistim to az kdyz volam ja a nemuzu se dovolat - musim restartovat pristroj, nekdy se pro zmenu pri odchozim hovoru pripojeni ke GSM siti vzpamatuje a prijdou mi zpravy o neprijatych hovorech...

    Na HTC klubu je nejaky patch na tento problem pri zapnutem bluetooth ale rekl bych ze to s BT vubec nesouvisi.

    V ostatnich diskuzich toto vidam jako pomerne casty problem s HTC zarizenimi, ted se mi to stalo 2x za 2 dny a docela me to rozciluje. Vim ze to bude SW zalezitost, ale nejak s tim nikdo nic nedela... Je to na reklamaci?

    Nezpusobuje to nejaky sw od HTC? Nebo jsem sam?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Mne se to stava i u Qteku 8310. Hlavne pri rouamingu, ale obcas i v CZ.
    Mozna to souvisi s operatorem.
    Ja mam Vodafone - stara karta bez sim toolkitu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No presne - taky mam Vodafone - jen novou kartu i se SimToolKitem - kamarad s T-Mobilem problemy nehlasi... Tak ze by?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    hm,mne to dela taky...hlavne zpravy...ty chodi pozde...volani docela jde. Jen kdyz mi volala kamaradka a zaroven mi pak volal kamos tak se automaticky vzalo a on nas slysel...ale ty zpravy me stvou....a jo,mam eurotel,tak fakt nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    dej tam jinou Rom a budeš mít klid
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    14

    Měljsem stejný problém (Artemis HTC 3300) po nahrátí oficielní rom s WM6 vše v pořádku.

    Teď jsem nahrál Black and Blue rom a zatím se zdá taky v pořádku, uvidíme později...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vraj sa mi nedá dovolať...
    Od TiLK_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 23:15
  2. MDA II Někdy se nikdo nemůže dovolat
    Od Ukii v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 14:54
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 05:19