Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: M700 - indikátor úrovně GSM signálu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Nevíte někdo, jak donutit M700 WM6, aby když ztratí GSM signál (podzemí apod.) a pak se na něj vrátí, aby si sama obnovila indikátor signálu? Sice se dá volat a i brát volání, ale indikátor se stále tváří, že na signálu není. Dělá to i patchnutá TB verze. Musím dát Settings > Phone > Network > Find Network. Pak se indikátor obnoví. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Vážně nikdo nevíte? Nebo to dělá je můj kus?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    mě to teda nedělá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    Me to dela obcas take. Vypadne signal a pak jako hleda, hleda .... Nebo rovnou vykricnik. Prijem funguje normalne (mam vodafone). Reseni nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    m!st3riO
    Guest

    Mam uplne to same jako Sunar, mam jedinou obavu a to je, ze signal opravdu nemam a nevim jestli se mi nekdo muze dovolat . Dokud po vybehnuti z metra neaktivuju display abych mohl pouzivat PDA, tak to vypada ze signal nemam, nevim jak je to v realite.
    Mam taky Vodafone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Jen pro upřesnění – mám taky Vodafone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Ja mam O2 a nedela mi to - nevim, jestli je to tim poskytovatelem. Nebo jestli nemate nejakej soft, co upravuje neco na te liste, nebo pridava neco jineho. Me to ukazuje normalne, jakmile ziskam signal, tak se okamzite zase zobrazi. Vim to s jistotou, bo sme si postavili novou administracku tak chytre, ze v ni muzes chodit z mista na misto a signal lita nahoru a dolu jako blazen, staci ale otevrit okno a okamzite vyskoci na max
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    mam t-mobile a taky v pořádku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    34

    Ahoj. Mam M700 asi 9 mesicu... 8 a 1/2 měsíce mi to nedělalo...za tu dobu jsem udelal nekolikrat HR a vzdy tam nahral CZ Lokalizaci.
    Cca pred 14-ti dny jsem udelal znovu HR a Lokalizaci tam nenahral...a od ty doby to dela celkem pravidelne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Tak s tímhle problém nemám, když se ztratí signál, tak to hledá... pak naběhne a normálně naběhne i síla sígnálu, mám O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    58

    No toto sa mi nikdy nestalo... ani som o tom este nepocul :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    No, tak me to laicky připadá, že defaultní nastavení GPRS u ENG romky si nerozumí s českým Vodafone.
    Na kartě "Others" se mi v sekci GPRS implicitně nastaví Class 8 a CHAP. Class jsem dal 10 a zkusil jsem ten protokol přepnout na PAP. Zatím se to zdá se "chytá". Ale nevím. Můžete se pls. někdo s CZ lokalizací a Vodafone kouknout, jak to máte přednastaveno?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Take ne. Změna z CHAP na PAP nepomohla. Už to zase vypadlo. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    For orso...
    Nastaveni M700 CZ lok Class8, PAP
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    To vypadá dobře. Chytá se to v Čechách, Německu, Rakousku, Itálii,... I na jiné sítě mimo Vodafone. Takže potvrzuji Class 8, PAP. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. UART / RS232 úrovně na N311
    Od timmynovak v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 14:53
  2. MDA Vario a urovne podsvetleni
    Od hicks_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 23:14
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 20:30
  4. Low battery warning a nastavenie jeho úrovne
    Od vlado4_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-07-2005, 16:22