Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

wifi kaiser

stano77 (20)|4.2.2008 10:15
Zdravim....
Kupil som si pda Kaiser a wifi kluč wl-167g... chcem sa tymto pda pripojit na net prostrednistvom wifi
Mam urobenu siet.... internet mi ide do switcha... zo switcha do pocitača a v tomto positači mam spominaný kľuč.... V pohode vytvorim siet a ja spojim.... no ked chcem ist na pda na net pise ze sa stranka neda zobrazit.... neviete poradiť ako na to? Davnejsie som sa spojil bez problemov ale s inym pda. ak sa pripojim ako ad hoc tak wifi signal je perfekt no stranka sa neda zobraziť... a ked ako Infrastructure tak za v bezdrotovych sietach zobrazi a ked dam pripojit tak pise pripojovani... a nic potom opat len ze je k dispozicii. Diky
mi38k (205)|4.2.2008 13:19
V PC ještě musíš nasdílet internet.
stano77 (20)|4.2.2008 13:25
to som uz urobil tiez... a rôzne ine kombinacie.... mosty atd. stale nic.... siet ad hoc sa pripoji a stranka sa neda zobrazit
a infrastructuru najde pripoji na 2 sekundy a potom padne
mi38k (205)|4.2.2008 13:43
Mám dojem, že mně to funguje na Ad Hoc. Na síťovce do které mi proudí internet jsem nastavil sdílení, kde jsem vybral tu wifi síťovku. Teď teda nemám možnost si to ještě ověřit, ale myslím, že takto mi to funguje. Ještě se podívej, jestli ti to sdílení neblokuje firewall - nejlépe to všechno povypínej.
stano77 (20)|5.2.2008 12:47
nepomohlo ani to... kurnik
mi38k (205)|5.2.2008 12:51
Tak až budu mít možnost, podívám se, jak to tam mám všechno nastavené, a dám vědět.
stano77 (20)|5.2.2008 15:28
ok cakam
Eset15 (52)|12.2.2008 09:26
Chtel bych se pripojit s kaiserem do skolni site (UTB Zlín) pri nastaveni site jsem postupoval podle TOHOTO navodu. Je to sice na notebook ale nastaveni je podobne. Jediny problem mam v tom ze kdyz se chci pripojit tak mi to napise "Nelze se prihlasit k siti. Tato sit provadi jednoznacnou identifikaci osob, ke ktere vyzaduje osobni certifikat." Tuhle hlasku mi to napise i pokud dam vlastnosti u typu protokolu PEAP kde bych mel ty certifikaty povypinat. Nevite nekdo co s tim ? Predem dik za kazdou radu.
maculak_ce4you (147)|13.2.2008 12:26
musis mit nainstalovany certifikat od spravce site ve skole, ale na pda jsem to nikdy nedelal ani nevim jestli to jde.
Eset15 (52)|15.2.2008 15:13
TAk admin rikal ze certifikat nepotrebuju, ze musim v nastaveni (vlastnostech) protokolu PEAP zrusit moznost overit certifikat serveru a zmenit zpusob overovani. Ale problem je ze se na PDA do tohoto nastaveni nedostanu, jak jsem uz psal. Nevite nekdo jak se tam dostat ???
pretorian_ce4you (101)|15.2.2008 18:43
No me se kaiser pripoji vsude kde AP atd nenasel jsem misto kde se nepripoji vse ok ale doma mam take Wlan a sice se pripoji ale hned na to cca 15s hodi hlasku neco o nejakem certifikatu IP pritom v PC mam vse nastvene ok dokonce bez klice IP se nacte a chvilku na to se zmeni v 0.0.0.0 a hodi hlasku nevi nekdo cim by to mohlo bejt jinak cokoliv jinho krom kaisera pripojim k te same siti tak jede hned ok at uz je to jine PC ci Notas nebo i MT testoval jsem E65, N95 a E90 nebo N80 vse se pripoji a facha jak ma ale kaiser hodi tohle :-( za par min pripojim i screen te hlasky predem diky za pripadnou radu
pretorian_ce4you (101)|15.2.2008 19:03
Tak tady je ten screen co poradi nekdo ?
pretorian_ce4you (101)|16.2.2008 18:49
yadna odeyva to se nikomu nic takoveho s kaiserem nestalo ??
Eset15 (52)|20.2.2008 17:39
Tak pripojeni do skolni site jsem uz vyresil ( problem jsem popisoval vyse). Musim se pres PDA pripojovat jako host (jine SSID) a kdyz zpustim internetovy prohlizec tak mi to v nem teprve pri pokusu jit na nejakou stranku hodi tabulku s prihlasovacima udajema. ALe problem je ze se mi nechce pripojit QIP. Nevite cim to muze byt? NEbo doporucte nejaky jiny program se kterym by to mohlo jit.