E-TEN M700 - problém s SD micro kartou nebo se sloten na kartu
Ahoj lidi,
prosím, můžete mi poradit s následujícím problémem? Předem děkuji.
Zařízení E-TEN M700 ( týden staré) a micro SD karta 2GB.
Při prvním vložení karty do PDA se zabrazila hláška o zformátování. Tak jsem zadal OK zformátovat. Ale při dalším a dalším zapnutí (displeje) se hláška zformátovat ukazuje pořád. Takže pořád odlikávám NO. V sobotu celé dopoledne bylo PDA v klidu a poté, když jsem ho zapnul, tak jsem musel odklikat 26x NO. Zdá se mi, že buď je špatná karta, nebo že furt ztrácí kontakt ve slotu. A tak teď nevím co s tím. Je to nepříjemné a dá se říci, že vlastně nemohu pořádně použít kartu. Co s tím???????? Díky za odpovědi. M.
prosím, můžete mi poradit s následujícím problémem? Předem děkuji.
Zařízení E-TEN M700 ( týden staré) a micro SD karta 2GB.
Při prvním vložení karty do PDA se zabrazila hláška o zformátování. Tak jsem zadal OK zformátovat. Ale při dalším a dalším zapnutí (displeje) se hláška zformátovat ukazuje pořád. Takže pořád odlikávám NO. V sobotu celé dopoledne bylo PDA v klidu a poté, když jsem ho zapnul, tak jsem musel odklikat 26x NO. Zdá se mi, že buď je špatná karta, nebo že furt ztrácí kontakt ve slotu. A tak teď nevím co s tím. Je to nepříjemné a dá se říci, že vlastně nemohu pořádně použít kartu. Co s tím???????? Díky za odpovědi. M.
Ahoj, měl jsem stejný problém s kartou Apacer 2GB. Vyměnil jsem ji za Kingston a vše bylo OK. Apacer mi nefunguje ani ve foťáku, můžu ji používat jen v PC. Raději je nekupujte.
Zdarec, tak jsem měl stejný problém na M700 s 2 GB kartou A-data, Nainstaloval jsem si pocket mechanic a kartu jsem naformátoval v tomhle programu a je po problému;)