Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 59 z 59

Téma: Programovani ve ForwardPass

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    Dva dotazky na experty:
    Jakym prikazem se da ve FP vyvolat soft reset ? Nejak jsem to v dokumentaci nenasel. A jde vyrobit zastupce z nejakeho .exe souboru?

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od hajekm
    Ahoj,
    Dva dotazky na experty:
    Jakym prikazem se da ve FP vyvolat soft reset ? Nejak jsem to v dokumentaci nenasel. A jde vyrobit zastupce z nejakeho .exe souboru?
    Obávám se, že ani jedna z věcí možná není ... FP umí pouze to, co umí a tím je JavaScript (popř. VBScript) ... Nedokážete využívat importu funkcí z DLL knihoven a tím pádem ani jednu z tebou zmíněných věcí ... Pokud FP něco umí, tak jedině to, co je v nápovědě + ActiveX komponenty ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    .Nazdárek. Mám malý problém a doufám, že se objeví někdo, kdo mi s ním bude moct pomoci :-).

    Naprogramoval jsem si, podle kodu, ktery je popsan na http://www.forwardpass.com/a.cgi?DevelopmentFaq, program, ktery bude posilat nejaky data na www stranku (php skript) v GET podobe. Tudiz neco jako treba skript.php?test skriptu. Ale narazil jsem na problem, protoze kdyz takhle predam nejaka data, ktera prectu treba z text boxu v me aplikaci, tak mi do php skriptu dorazi hnusna hatlamatilka ve stylu test%skriptu. Co s tim? Vim, ze treba v Delphi jsem tohleto vyresil komponentou, ktera ten text prevadela na citelnou podobu pro GET predani... Jak to mam upravit, aby jsem do toho PHP skriptu dostal spravny tvar toho textu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Je to uz dva roky co tady byl naposledy poslan nejaky prispevek. Existuje vubec jeste tento program, nebo zapadnul do zapomenni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    73

    Mno, tenhle prográmek je dost fajn na jednodušší aplikačky a dosti dobře se v něm dělá. Tolik asi k chvále. Ale ... myslím že zmizel z netu - alespoň ho ne a ne najít. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    a, Vie niekto znalý zhodnotiť +/- tohto programu v porovnaní s eVC++ z pohľadu človeka, ktorý nemá skúsenosti s programovaním?
    b, je v tomto možné písať aj aplikácie pre WM5?
    díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    oprášil jsem zase trochu FP a dost se mi to líbí. Jde s tím pracovat i na WM5, jen při editaci kódu přímo na PDA ve FP.EXE to špatně interpretuje konce řádků a zdroják hodí do jedné dlouhatánské řádky. Já to raději edituju v textovém režimu v TotalCmd. To je vlastně odpověď na předchozí dotaz.
    a teď můj. Potřeboval bych poradit, jak ve FP zavolat ActiveX obsluhu vestavěného WMPlayeru z JScriptu. Chvíli jsem to kutal na netu ale konkrétní syntaxi jsem nenašel. Předpokládám, že se to dá zjistit v nápovědě k vývojojým nástrojům Mrkvosoftu ale to momentálně nemám k dispozici a nechce se mi to instalovat na můj comp. Předem díky za kód nebo odkaz.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Nemohl bys ten ForwardPass nasdílet? Nikde na netu už není ke stažení.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Tady je...

    Milan
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Díky, vypadá to velmi jednoduše. Snad se mi s tím něco podaří vytvořit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    pro milana:

    jaka je posledni vydana verze fp ( je to 2.1.3 ? )
    da se sehnat posledni verze a je zasadni oproti 2.1.0 kterou jsi nasdilel ?
    kdy byl vyvoj ukoncen ? a proc ?

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    mě se už novější FP sehnat nepodařilo ale tady to co potřebuji, tak chodí. Pokuď to někdo máte, klidně to sem uploadněte, protože byl bohužel ze strany autoru zcela zastaven další vývoj a aplikace byla uvolněna jako Free. bohužel z jejich domovské stránky zmizelo i velké množství příkladů a detailnější dokumentace, takže pokud si to někdo stačil nasosat, budu rád, když se podělíte. Celé to bylo zastaveno někdy kolem 2003.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    diky milane - pripojuji se k tve zadosti pokud to nekdo ma at to sem da - jinak se mi podarilo zatim na netu najit tuto zpravu - kdo umi anglicky prosim o prelozeni - ja umim jen velmi malo - mel jsem cely zivot rustinu - diky

    FORWARD PASS FOR POCKET PC DISCONTINUED
    February 10, 2004

    We regret to announce that we are discontinuing sales of Forward
    Pass for Pocket PC. For a number of reasons, and after much
    discussion, we have decided that is necessary for us to concentrate
    on other parts of our business. Effective immediately, the product
    will no longer be sold. Instead, we will make it available as
    freeware. We will continue to support existing users of the product
    through at least August of this year. We have removed the link to
    the discussion group from our website so that we may only support
    users who purchased the product before this date.

    We will provide a minor upgrade to the product that will be made
    available this week on our website.

    We thank all of you who have supported this product.

    Scott
    Forward Pass Support
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Chci se jen zeptat, jestli se někomu podařilo rozchodit komunikaci s com porty. Nemáte někdo vzorový script? Díky. Jedná se mně o získání dat z GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Má někdo k dispozici ForwardPass?
    Od Adam Motvička v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 17:39
  2. Programování v C#
    Od abdulrahman v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 20:02
  3. Programování PDA
    Od Petr Filipi v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 14:35
  4. Forwardpass
    Od andrija v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2004, 10:37