To není možný, teď jsem to zkoušel a normálně to chodí. Ujisti se, že máš ve složce \Windows soubor VBScript.dll...Původně odesláno od hajekm
To není možný, teď jsem to zkoušel a normálně to chodí. Ujisti se, že máš ve složce \Windows soubor VBScript.dll...Původně odesláno od hajekm
Kdyby jenom ledku ... zvládá i takový chuťovky jako ADOCE a přístup k Accesovským databázímPůvodně odesláno od Wuffi
![]()
Hmhm prave podporu databazi v manualu hledam - zatim marne... Vypada to ze to neni jen takova hracicka!!! Uz v tom zkousim delat jednu aplikaci, zatim spis GUI neb nemam ted cas... Uvidime![]()
Jinak jestli to dobre chapu, muzu do toho integrovat i prehravani videa pres WMP?)
Ha, prave ze nemam! myslel jsem ze to tam prave prida ten runtime :-O Kde tu knihovnu sezenu?Původně odesláno od eXEden
IMHO
neda se nejak rozkodovat ten soubor s napovedou v .chm formatu do CE .htm napovedy?
Milan
Jestli rozkodovat to nevim, ale rozhodne pro PPC existuje .CHM prohlizec... Zkus vygooglit "PocketPC .chm viewer" ci tak neco, vim ze jsem to uz jednou takhle hledal a nasel. Zatim jsem to ale nezkousel...
No neumí pracovat s interními databázemi (např. kontakty, NDaysPůvodně odesláno od Wuffi
apod.) ale přes ADOCE to umííííí ...
![]()
A dokonce není problém si takhle hrát s dokumenty Excel či Word ... jooo ... ActiveX je holt mocný čaroděj (ale občas i nebezpečný)![]()
Hm mrknu... A myslis ze by se podobne dalo vyresit i kryptovani dat...? Jinak uz mam menu, zapis a cteni z registru pri startu a ukonceni aplikace... Je to cool prostredi, vazne!!! Jen jsem ted prave zjistil ze se mi trochu rozjizdi buttony i pri zaple mrizce![]()
Určitě ... jenom mít tu ActiveX komponentuPůvodně odesláno od Wuffi
![]()
Taxe mi podarilo vyextrahovat ten .chm do html. Takze muzeme vesele ladit skripty a nakukovat do referenci primo na MDA![]()
![]()
Milan
Trochu bojuju s ActiveX komponentama. Na netu jsem nic moc nenašel, tak jsem si nainstaloval eVB a tam jsou. Např. COMM... Ale nejsem v tom zběhlý a tak nevím, jak je vyextrahovat, abych je dostal do CABu a tím pádem je mohl zaregistrovat. Díky za radu.
Jinak ale mezi tím málem jsem na netu nějaké kryptovací ActiveX v sobotu viděl. Ale kdybys mě zabil, nevím kde. Ale Google je vyjel. Asi ale nebudou zadarmo.
Takže tu pro vás mám encrypt/decrypt ActiveX komponentu pro PocketPC ... je free...
A kde je?![]()