Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Vytváříme instalační CAB soubory (nejen pro vývojáře)

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Stahnul jsem si programek co je kompromovan ve formatu *.cab jakpak jej nainstaluji do PPC? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    je treba ho nahrat do PPC a tam uz jen odklepnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    36

    Zdravím, jde v nejakém editoru otevřít hotový CAB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... WinCE CAB Manager ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    36

    Díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Nemusíte všetko písať 2x
    Citace Původně odesláno od jval
    Tak nevim jeslti jsem objevil neco prevratneho, ale za zminku to asi stoji.
    http://www.ocpsoftware.com/products.php?nm=cecabmgr

    Myslim, ze je s tim lepsi prace nez ruco psat inf a navic umi i z existujicich CAB vyextrahovat soubory a vytvorit inf podle ktereho byl tvoren, takze uz nikdo nemusi hledat ktere veci CAB pridava do registru atd.

    Myslim, ze to podstatne zjednodusuje tvorbu vlastnich CABu.
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... WinCE CAB Manager ...

    PavelR.
    Každopádne, vyzerá to byť veľmi užitočný soft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Lidi pls poraďte kde najdu diskuzi na téma jak dát do cabu více jiných cabů aby se samy spustily. vím že jsem to někde tady zahlédl ale nemůžu to najít - případně mi můžete rovnou poradit díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Magua
    Lidi pls poraďte kde najdu diskuzi na téma jak dát do cabu více jiných cabů aby se samy spustily. vím že jsem to někde tady zahlédl ale nemůžu to najít - případně mi můžete rovnou poradit díky :-)
    Jednoduse, dat je do StartUpu a po soft-resetu se sami spusti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    jo super díky, znamená to tedy po HR ještě dva SR? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Magua
    jo super díky, znamená to tedy po HR ještě dva SR? :-)
    Teoreticky jenom jeden... Pokud tedy neni nejak nutne po instalaci CABu ten SR provest...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mam problem s vytvarenim CABu. Chci si udelat jen nastaveni par hodnot v registru. Mam jen inf soubor, zadnej jinej soubor v nem nebude.
    Netusim co bych mel napsat do sekci [SourceDisksNames] a do [SourceDisksFiles] a kdyz tam nic nemam, tak hlasi chybu.

    EDIT: Tak jsem si nakonec nainstaloval WinCE CAB Manager a s tim to udelal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Do SourceDisksFiles pridas nejakej nepotrebnej soubor (treba uplne prazdnej). Kdyz ho pak nedas do CopyFiles, tak se ani do CABu nezahrne..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dival jsem se do inf souboru, kterej vytvoril WinCE Cab Manager a vypadalo to takhle (misto set_PDA.inf date samozrejme jmeno sveho inf souboru):

    [SourceDiskNames]
    1=,,,
    [SourceDisksFiles]
    "set_PDA.inf" = 1
    [DestinationDirs]
    CopyFiles = ,%InstallDir%

    Treba se tahle "minimalni" konfigurace bude nekomu hodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    nevíte někdo, jak dát do .inf souboru diakritiku tak, aby se po kompilaci objevila i v _setup.xml? mám cz.inf s diakritikou a po kompilaci přes cabwiz.exe se vynechají všechny české znaky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Už jsem si odpověděl, .inf musí být bez diakritiky a následně v _setup.xml se musí nahradit všechny požadované znaky jejich kódem v unicode
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 02:15
  2. Handango upravuje podmínky pro vývojáře, nyní chce minimálně 50%!
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 11:07
  3. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 17-03-2006, 07:59