Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: První ROM upgrade pro zařízení HTC S710 je na světě!

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    I když už jsme skoro ani nedoufali, nakonec jsme se přeci jen dočkali. Více jak devět měsíců (!!!) po uvedení na trh a mnoho týdnů po vydání jeho nástupce, zařízení HTC S730, je aktualizace pro populárního "Voxe", tedy zařízení HTC S710, konečně na světě. Tedy přesněji řečeno na webu HTC, na obvyklém místě zvaném Club HTC. Jedná se o celkem významný update (původní verze ROM byla 1.15, nyní ukazuje zařízení 1.34), bohužel konkrétní informace o tom, co přesně je změněné/opravené chybí. A i když se Vox dal celkem bez problémů používat, pár vad na kráse by se u něj našlo a tak stojí upgrade na novou verzi rozhodně za úvahu.

    Zdroj: htc.com
    thx Martin Pavlis
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Výborně... Kdo bude první a upgrade vyzkouší a napíše nám změny a postřehy...? Mě samotnému se do toho moc nechce ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    Odvážnému přece štěstí přeje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    To je pravda... Di do toho!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    13

    Vyborne, jdu na upgrade dam vedet, jakych zmen jsem si vsiml
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    13

    Tak, jsem po updatu

    strasili nejdrive pul hodinou updatovani, pri samotnem procesu psali neco ohledne 10 minut, ovsem do 3 minut bylo hotovo

    System se po updatu chova svizneji, pribyla polozka "Connection Wizard" ktera automaticky nastavi veskere mozne datove pripojeni (dokonce i Vodafone Live - pro vodafonisty jako ja).

    Co je ovsem obrovskym plusem, kvuli kteremu jsem se velice tesil na update, je jiz lepe fungujici Sim Toolkit uz zadne hlasite troubeni na sto honu (teda mam pocit, ze nehraje vubec nic ) a manualni najizdeni polozky Vodafone pro ziskani klice pro vstup do banky (e-banka), vse funguje, jak ma

    tot prvotni zjisteni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od wojtishek
    Co je ovsem obrovskym plusem, kvuli kteremu jsem se velice tesil na update, je jiz lepe fungujici Sim Toolkit
    Tak to je hodne dobra zprava, hned jdu na update
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    15

    Nechapu kde jste sehnali tu aktualizaci ... ja jsem zaregitrovanej na HTC a tam porad aktualizaci na HTC S710 VOX nemam na vyber... ( a kdyz jsme nasel ten soubor s aktualizaci tak po spusteni mi pak hodi error na nejaky ID
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    13

    Dalsi drobne postrehy:

    Slozka "Office mobile" se konecne logicteji presunula na druhou pozici ve startu, nove ikonky, bohuzel stale nemusi nativne vytvorit novy soubor. Udajne by mely umet pracovat se soubory z Office 2007 S tim souvisi i vyhozeni kalkulacky z office slozky a nahozeni te primo do startu

    Pred chvili jsem provedl asi 4. HR...ne ze by byl tak nestabilni, ale nerozumi si prilis s obnovenim dat ze Sprite Backupu, tech dat, ktere byly zalohovany na stare ROMce...jasne, reknete si logicke...urcite je, ovsem ne v pripade, kdyz jsem se snazil obnovit pouze soubory ve slozce "My Documents" v zarizeni. Takze zaloha natvrdo do PC a po updatu zpatky do zarizeni.

    Mozna se mi to zda, ale trosku se zadrhava komunikace s Jeyo Mobile Companion...teda aspon mi to tak pripada, ze pri Backupu vseho se na cca 5 vterin zasekne pri pocatku zalohovani. Zalohy jinak v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    13

    Dalsi dve veci: po HR ma Voxik 51MB pameti (myslim, ze predtim bylo trosku mene) a pismo u smsek je mensi a prijemnejsi na cteni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    Hmm, existuje nějaký speciální důvod, proč na HTC nevidím žádný update ke stažení?

    Je to pouze pro uživatele z určitých zemí nebo je nutné splňovat nějaké speciální požadavky (tj. starší výrobní série Vox - jestli tedy něco takového vůbec je)?

    Mám taktéž 1.15 ROM, HTC, a v Updates vídím pouze oblíbenou noticku o tom, že se tu někdy může objevit update
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    No zobrazi se ti to jenom pres anglicky stranky. Na ceskym HTC jsem to taky navidel.

    Jinak po upgradu mi konecne fungujou aktualizace. Sice to nic nenaslo, ale nekonci to na chybe jako predtim
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    No, já jsem se díval snad na všechny HTC regiony (Německo, Asie, Amerika, ČR) a nikde nic :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    Po prihlaseni to to najdes tady http://member.htc.com/member/login.aspx u SW pro tenhle telefon.

    Hodil sem ti to kdyztak na FTP, tak si to muzes stahnout nez to zas smaznu:
    http://www.hopofree.net/pub/RUU_Vox_HTC_WWE_1.34.405.1_4.1.13.54_03.10.90_Ship .exe
    http://www.hopofree.net/pub/navod.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    Díky, ale už jsem to dávno stáhl z xda-developers. Asi jsem to měl v tom dotazu upřesnit - prostě v sekci http://member.htc.com/member/RomList.aspx vůbec žádný update ke stažení nemám a netuším proč... No, asi nejsem sám, ale stejně mi to přijde divné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. První informace o zařízení MWg Xda Atom 4
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 13:39
  2. První fotografie zařízení E-TEN Glofiish X600
    Od Zdenek Malinsky v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 14:44
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-08-2005, 13:23
  4. První krátká recenze zařízení E-TEN M600 [anglicky]
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-06-2005, 10:35
  5. Upgrade na WM2003 pro Compaq iPAQ h3800 je na světě
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-01-2004, 01:02