Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nova rom 172

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=8515
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Už jsem začal stahovat.

    A po vyzkoušení dám vědět jak to s touto verzí vypadá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    a tady je primo link na stahnuti na tu verzi : http://forum.xda-developers.com/down...1211c605806465
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Jednou
    Citace Původně odesláno od ipf
    Také bych jedno místo obsadil, i když ke štěstí mi na mém MDAII stačí už jen fax.
    Tak ses dočkal, v nové verzi je už nějaký program na odesílání FAXů - KSE Truefax 2.0

    A taky tam je novější verze RADIA a nějaký soft na zkomprimované soubory ZIPem, ostatní soubory jsou klasika - možná jen že jsou v novějších verzích.

    Ale startovací obrázky hovoří jasně :

    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Jasné jak facka. Přesně jak je napsáno na spoustě zboží (zejména elektroniky): NENÍ URČENO PRO POUŽÍVÁNÍ V ČR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    uz aby bylo vypustene neco oficialniho od T Mobile bylo by na case........i kdyz treba prave proto ze porad vychazi novejsi a novejsi si davaji nacas
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    holandskej t-mobile uz davno udelal update
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    no jo u nas je to nejeke zabrzdene : ale kamos z T Mobile me rikal ze to pry uz chystaji ale co vydaji zatim nikdo nevi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..může ni někdo vysvětlit,proč je ten náš českej T-mobile tak debilní?....(
    ..proč všude ve světě je T-mobile znakem kvality a KVALITNÍ péče o zákazníky,zvlašť například v Německu(viz. množství a kvalita volně dostupných upgradeú vydaných oficiálně pro MDA1,jediná ROM s WM2003 jež umí i Wireles Modem..apod),a jen ten náš,zabržděnej českej T-mobile je zárukou akorát tak našich vycuclejch peněženek,nulového příslušenství a neschopných,nevzdělaných,a nekvalitně zaškolených pracovníků a operátorů? Že jim neni hanba!!!:no: :no: :no:
    Copak nemá nikdo nad naší českou pobočkou ze zahraničí vzdalený dozor?
    Copak se všichni opravdu zajímají jen o množství nově ulovených oveček a prodaných low-endových telefónů na našem trhu?...:$: :$: :$: :!: :?:
    Chci k MDA2 skládací klávesnici,náhradní batérku,back pack pro připojení na projektor,a mnoho dalšího příslušenství,jež se k MDA2 momentálně nedá v ČR sehnat,a musím kvůli tomu skutečně jet až do Berlína?...
    a hlavně mi nikdo neříkejte,že se něco z toho dá koupit u Eurotelu... V nabídce to sice také má,ale skladem v Čr nikoliv!!! A kdy to dovezou? Čert ví:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Guest

    Se vsim souhlasim ...... ale prislusenstvi pokud nechces orig. pri MDA II tak treba ja mam IrDA klavesnici urcenou pro Palm a chodi nadherne vazne a jeds i pekna od tech co stoji kolem 5000!! ja ji koupil jen za 1450 s DPH ps pak 2hodky brouzdani po netu a nasel jsem i ovladac na ni pro Pocket PC a co se tyce baterky tak to me taky toci ,ale slysel jsem ze pry uz je k dostani u eurotelu do dataphoneII(melo by to bej stejny) jen skoda ze je to klasika(standartni) chtelo by to neco co dele vydrzi aspon 2xtolik .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..samozřejmě že Eurotel má v seznamu prodávaného příslušenství náhradní akumulátor..ale jdi,a zkus si ho koupit! Neni v celé ČR nikde skladem!
    A pokud jde o tu klávesnici,klidně se spokojím se stejnou,jež máš ty,jen mi řekni,zda to chodí bez problémů,zda umí české háčky a čárky,a zda jsi schopen ji za tu cenu ještě sehnat. Děkuji. A ps: tady opravdu nikdo nespí..proč taky,vyspíme se v práci! Teda alespoň já při cestě do Brna,bude řídit totiž kolegině...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    jsou to SE nebo nejsou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    nejsou to se ale chodej rychle a v pohode zatim sem nezaznamenal zadnou chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nova rom
    Od Wakku v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 08:22
  2. Nová ROM 434
    Od Panot v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 00:23
  3. Nova ROM 352 - GER
    Od Sirus v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 15:48
  4. Nová ROM R64
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 21:54
  5. Nová ROM MDA III
    Od Martin Pospíšil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-10-2006, 10:57