Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Tom Tom 6 a zarizeni MDA Vario III

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    9

    Mam problem
    Mam zarizeni MDA Vario III s vestavenou navigaci, do nej jsem nainstaloval navigacni program Tom Tom 6, kdyz ho zpustim tak mi nahlasi chybi zarizeni GPS! Proto jsem sel do menu zmenit predvolby a dale do zobrazit stav GPS, tam jsem nasel menu konfigurovat. Tam jsou na vyber vestaveny, jiny bluetooth, jiny NMEA a bluetooth GPS. Bohuzel ani pri jedne z techto predvoleb to vestavenou GPS nenajde. Prosim pomozte jak mam vestavenou GPS nakonfigurovat. Diky R-Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    V konfiguraci gps nastav jina NMEA zarizeni,com 4.Restartuj TomToma,jdi ven a zapni tomtoma a cekej na prvni platny signal GPS.Poprve to bude trvat dele
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    9

    Diky moc, funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Muzu vedet jakou verzi TT jsi tam dal a zda na tom Variu vyuzivas vestaveny GPS nebo mas nejaky externi GPS, jde o to ze uz jsem nekde zaslechl, ze TT jede i s vestavenou GPS, konkretne na N95, ale nikde jsem k tomu nic dalsiho kokretniho nenasel. Navic, kdyz se uz prodava VARIO 3 "Lahůdkou je rovněž vestavěná GPS s navigačním SW TomTom" tak pochybuju ze je k tomu externi GPS. Vim ze na Variu jsou WM a na N95 symbian, ale pokud uz TT podporuje interni GPS, bude jej delat snad pro obe platformy. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    http://www.youtube.com/watch?v=M_EkNKAI1vI jen pro ilustraci ze to opravdu jede, takze je to TT 6.3 ale nikde o nem nic, neni natoz tak neco ke stazeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Na symbianu je spolupráce interní GPS s TT zatím hudba budoucnosti (možná i blízké, i když...). Video přidáno 05/2007 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    A podačilo se někomu Kaisera s TT6 připojit k TT Home a stahovat opavy map TT Share ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To se mu mohlo podařit jen stěží....MapShare podporuje až TT Navcore 7, t.č. k mání pouze pro TomTom PNA, nikoli pro PDA......
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1

    Mam zaujimavy sposob ako si mozete aktualizovat svoje mapy v svojom mobile,alebo PDA.
    Posledna mapa ktora funguje v TT6 je asi naznamejsia mapa Eastern Europe 680.1536,novsie mapy 7xx sa uz nedaju pouzit.
    Takze staci ak mate navigaciu TT ako ONE,GO a podobne,tu pripojite k PC cez program TT Home,a stiahnete aktualizaciu co ponuka Map Share k 680.1536.
    Potom mapu nakopirujete do mobilu,PDA,a podobne.
    Mne to naslo asi 15tisic zmien v tejto mape.
    Kto ma zaujem poslem link na taku aktualizovanu mapu cez mail.
    majoba@post.sk
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od majkyke
    Mam zaujimavy sposob ako si mozete aktualizovat svoje mapy v svojom mobile,alebo PDA.
    Nevím, nevím. Podle následujícího obrázku bych si tipnul, že to vytvoří jen nějaké nové soubory, které však nejsou pro běh samotného programu potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    A navic do TT GO nelze nahrat 6-tkove mapy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    A to ti říkal kdo? Samozřejmě že to lze. Dokonce to funguje tak, že na 7-ičkové verzi aplikace fungují 6-ové mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    JJ starsi mapy v novejsich verzi aplikace fungovali vzdy bez problemu. TT5 mapy do TT6 sly taky pouzit.
    Jinak je jasne ze MapShare bude vytvaret akorat par souboru, ktere pak aplikace vezme na vedomi a podle nich pripadne upravi vypocty trasy a tak. Takze pro aktualizaci map staci tech par souboru ktere mapshare vytvori.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. centrum zarizeni windows mobile - 2. zarizeni
    Od JabaTar v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 17:02
  2. MDA VARIO- Samovolne zamykani zarizeni. prosim o pomoc
    Od somok v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 16:34
  3. 8310 a bluetooth zarizeni
    Od goCZi v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 17:52
  4. Jake zarizeni?
    Od Andilek v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 20:23