Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s pda zvaný: "align screen"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    Ahoj lidi.Mám takový problém.hrál jsem si s mým PDA a z nějakého důvodu se mi zobrazilo "align screen" . při startu a nedá se ani zapnout vždy se zastavím u toho. rozuměl jsem že se má něco dát do středu .když pohybuju stylusem tak po display jezdí nějaký křížek nevím co to je.

    Ukazuje mi to toto:

    Tap the target firmly and accurately at each location on the screen.The target will continue to move until the screen is aligned.
    Prosím lidičky poradtě co s tím zkoušel jsem i hw reset.

    2.)Jde nějak přeinstalovat windows mobile 5 na wm 6? :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Při přihlašování na toto fórum jsi (jistě aniž bys četl) potvrdil některé zásady, které ses zavázal dodržovat (i když jistě nevíš jaké, když se podepisuješ pod kde co, aniž bys to četl, jednou si skrze totéž nabiješ tlamu, ale to je tvůj problém).

    Takže měl sis zaprvé přečíst Začínáme

    Ad druhá otázka, principiálně to možné je, pokud máš zařízení, pro které příslušná ROM image existuje (neprozradil jsi totiž, copak že to vlastně máš za cihlu). Neptej se pls, co je ROM image, nejprve naštuduj vše, co je zde o problematice PDA na WinCE napsáno...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dnes mam vybornou naladu tak na toto odpovim
    To je kalibrace displeje,musi vyndat stylus a klikat presne na prostredek krizku,po dokonceni kalibrace te to pusti dal.Cekate celkem 5 kliknuti na krizek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    uiqjirka: dík problém vyřešen!


    Surgical: promiň!
    mám pocket loox t810 a chtel bych tam dát wm 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Být tebou, tak ještě nějaký ten pátek počkám, neprojít kalibrací displeje, to je na pováženou.:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    to heiderak: pročti si tyto stránky... nalezneš tu spoustu odpovědí na obrovskou spoustu otázek, aniž by ses musel ptát. čti pravidelně každý den a teprve po měsíci se zeptej na to, co jsi nenašel. nezapomeň používat tlačítko "hledat"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Align Screen - Problem
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 07:28
  2. Axim X50 align screen
    Od retrik v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-07-2008, 19:22
  3. Universal - vada "Align screen"
    Od Metiu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2008, 20:39
  4. SPV M3100 align screen problem
    Od SDA v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 22:48
  5. Help - Align Screen
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 16:14