Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Esmertec Jbed (java manager) - problémy, zkušenosti

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Ahoj,

    flashnul jsem si novou rom XDA WM6r5 a hle je tam nova java - esmertec. To mi nevadi, ale kdykoliv nainstaluju novou java aplikaci a chci ji zpustit esmertec se cely zavre a to mi vadi. Nejde mi tak opera mini, gmail, proste vubec nic javoveho. Ma nekdo podobne zkusenosti podarilo se to nekomu vyresit? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    Mal som ten istý problém, vyriešil som ho nainštalovaním iného midlet manažéru.
    http://www.edisk.sk/stahni/10882/Esmertec_AG_Jeodek_Java_MIDP2_0_lockstream_build_2 0070425_1_1_by_dFine.cab_813.72KB.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    No posledni verze Esmertecu v sobe ma chybu, ze pokud mas ceske locale (regional settings), tak ti minimalne ta opera mini nepujde. Zkus tam nastavit defaultni a uvidis.

    Jinak se to leci tim, ze si udelas zastupce "\Windows\jbed.exe -run s1_"
    to cislo urcuje poradi midletu a pak to funguje. Rozhodne posledni esmertec doporucuju. Nic lepsiho asi neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    No novy manazer instalovat je az posledni varianta, kterou udelam. Cesky lokale me teda vubec nenapadly, ale nejde teda vubec nic, takze to neni jen problem opery. Trik se zastupcem jsem jiz taky zkousel, ale vyskoci mi ikona oka, ktera hlasi, ze tam nic takoveho neni. I kdyz zmenim zastupce s0_, ci s1_, s2_ :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Tak jo zmena z ceskych regional settings na anglicka tomu pomohla, ale nebude v necem vadit, ze mam jinaci regional settings?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Tento problém taky řeším, přepnutí pomocí regionálního nastavení funguje, ale radši bych, kdybych to pokaždé nemusel přepínat a mohl to spustit přímo pomocí zástupce. O vytvoření zástupce jsem se pokoušel, avšak neuspěl jsem.

    Moch by mi prosím někdo poradit jak na to?? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Hmmm, tak teď Vám můžu poradit jen zkoušejte dál. Mě a spoustě lidem to opravdu funguje. Žádné problémy s tím nejsou a opera mini v tom nakonec běhá mnohem lépe než v ostatních managerech. Kdyžtak jsem napíšte verzi toho Esmertecu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Moje je: Esmertec Jbed Build ID : 20070802.2.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Mě po přepnutí na anglické místní nastavení jede Opera Mini taky úplně bez chyby (s tím jsem naprosto spokojen).

    V tuto chvíli mi jde jen o to, jak vytvořit toho zástupce pro spouštění. Jestli je nějaká možnost obejít to přepínání anglického místního nastavení (defaultně mám nastaveno české a chtěl bych u toho zůstat).

    Představuju si to tak, že mám nastaveno české místní nastavení a měl bych vytvořeného zástupce, který by mi spustil rovnou Operu Mini bez nutnosti měnit místní nastavení a spuštět samotný emulátor, ve kterém pak spouštím vybraný program - je-li toto možné??

    Verze Esmertec JBed: 20070726.1.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Pokud mi budou fungovat zkratky v ceskym reionu beru taky. Aplikace kdyz instaluju davam instalovat do rootu. Mam ted tri aplikace pod sebou na prvnim miste se mi ukazuje Gmail, druhe je YMess a treti Opera mini 4 (ktere funguje lepe, nez kdykoliv predtim, ale jen s anglickym regionalnim nastavenim).

    Mam vytvoreneho zastupce ve kterem je napsano {21#"\Windows\jbed.exe" -run s1_ } a nespusti se mi nic, pise, ze nemuze najit suite s1_. Nekde na webu jsem se docetl, ze prvni aplikace ma pozici 0, tak pro lidi co maji nainstalovanou jen operu, bych to zkusil zmenit na s0_. U me se nedeje nic ani s s0_, ani s2_. Ja mam nainstalovany tri aplikace, takze by se mi mela kazdopadne jedna rozbehnout, ale smula. Jeste jsem nekde na webu videl, ze jejich zastupci pro aplikace esmertecu maji na zacatku 19 a ne 21, taky jsem zkousel a nefunguje. Ale zajimalo by me jakej je v tom rozdil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    fun_thomas:
    Jo, se zastupcem to funguje i s ceskymi locales. Nicmene ty mas nejaky stary Esmertec. Ten mi myslim fungoval normalne. Teda az na to, ze to nebylo nic extra. Doporucuju stahnout a nainstalovat ten novy.


    anaxagoras :
    Mam to stejne az na #21 (mam #28), ale to asi souvisi s necim jinym. Podle me je chyba nekde v tom poradi. Ja mam napriklad jen jeden midlet a ta 0 mi teda nikdy nefungovala, i kdyz mela. Zkousel bych proste dalsi cisla. Mozna kdyz odinstalujes nejaky midlet, tak se to cislo stejne neuvolni.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Tak sláva, zvítězil jsem )

    Po dlouhým laborování, jsem vytvořil zástupce s příkazem 20#"\Windows\jbed.exe" -run "s0_" (přesně s uvozovkama) s kterým se mi krásně rovnou spustí Opera Mini bez předchozí změny regionálního nastaveni na English

    Snad to někomu pomůže )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    51

    Poradí mi někdo, jak vytvořit toho zástupce? Dělal jsem to podle tohoto návodu. Ale v adresáři Windows/Start menu/Programy žádný soubor Esmertec Jbed.lnk nevidím. Používám ActiveSync 4.5.0 build 5096. Přitom přes průzkumníka v telefonu tam vidím mnohem víc programů(ale ne Esmertec Jbed.lnk). Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od Misha kulicka
    Poradí mi někdo, jak vytvořit toho zástupce? Dělal jsem to podle tohoto návodu. Ale v adresáři Windows/Start menu/Programy žádný soubor Esmertec Jbed.lnk nevidím. Používám ActiveSync 4.5.0 build 5096. Přitom přes průzkumníka v telefonu tam vidím mnohem víc programů(ale ne Esmertec Jbed.lnk). Díky
    Total commanderu pro pocket PC klikni na "file" pak ">>>>> (A)", Create shortcut, najdi jsi soubor jbed, nebo klidne zastupce a pak si jen zedituj v notepadu vysledneho zastupce podle navodu v tvem prispevku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    51

    Nějak si s tím pořád nevím rady, když chci editovat zástupce a otevřu ho v poznámkovém bloku, tak je v něm: 47#"\Windows\jbed.exe" -DFile.maxStorageSize=20M.¨
    Zkouše jsem to podle návodu v mojem příspěvku výše a při pokusu o spuštění to jen napíše nelze odstranit soubor s1_. Když měním tu hodnotu za písmenem S, tak je to to samé. S tím rozdílem, že to píše třeba nelze odstranit soubor s0_ atd. Už si nevím rady.
    Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 13:38
  2. Esmerted Jbed
    Od nekomancer_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 18:49
  3. Esmertec Java
    Od cincura.net v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2008, 14:31
  4. Java Midlet manager - A701
    Od lubosek_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-06-2007, 20:20