Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Loox n520 v němčině, jak do něj dostat ENG nebo CZ rom?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    Zdravim, koupil jsem si PDA FS Loox n520 a je v němčině, chtěl bych tam angličtinu nebo nejlépe češtinu, ale to asi nehrozí. Stahnul jsem si tedy ze stránek Fujitsu-Siemens ENG rom a když spustím podle návodu tan PL5xxFlashupdate tak mě to po pár odklikaných infomacích napíše error že tam mám nyní němčinu a nemůžu tam dát angličtinu, v jednom tématu jsem tady mašel i WM6 rom a tam to píše to samé, muže prosím někdo poradit jak tam dostanu angličtinu nebo nejlépe češtinu?pokud teda na to čeština je, stačila by mě alespoň česká klávesnice. Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    tak pokud se nepletu tak pro anglickou rom by melo stacit pozmenit par bajtu v souboru romky(pres nejaky 16editor), respektive v prvni radce je myslim uveden jazyk jako ENG GER atp, tudiz akorat to zmenit na nemcinu u anglicky romky, flasher by pak mel povazovat romku za nemeckou. jinak s cestinou by pod WM5 a flashnuti eng rom nemel byt problem, ale pokud by stacila klavesnice ceska, tak treba resco keyboard
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to zkoušel otevřít v HEX editoru, ale nikde v tom pravém okně ASCII okně kde je text neni DE a ten začátek je uplně stejne s tou ENG rom, takže prosím o radu jak to změnit, předpokládám, že to mám změnit v té instalaci ROM jak jsem stáhnul z webu fujitsu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    DE tam nenajdes, ale spis GER
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    Vůbec tam nic podobnýho neni, níže přkládám screeny DE a ENG rom, nevim si s tím rady

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    ty ale musis otevrit v hex editoru soubor romky a ne exe soubor(to bylo poznat podle toho MZ na zacatku). romka by mela mit priponu nbf nebo nb0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    ajoooooooooo, dik za nakopnutí, už jsem to změnil z ENG na GER a system je v angličtině
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    gratuluji, pak se muzes pripojit k experimentatorum s wm6 je to dle meho nazoru dalsi zmena k lepsimu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    Třeba to zkusím, jde to pak zase vrátit zpátky na WM 5.0 ENG?jinak to PDA bylo samozřejmně starší s tím že je v němčině a gps nechytá satelity, ale gpsku nijak stejně neupotřebím, zase bylo za dobrou cenu, je možné tu gpsku nějak rozchodit?když ji spustím tak je tam pořád jako že to vyhledává satelity a nic to prostě nenajde...ale to bude asi problém hardwaru, takže WM 6 by asi těžko pomohl
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    vzhledem k tomu ze mas ted v ruce anglickou wm5 rom tak nevidim zadny problem pri vraceni se zpet. zkus prohledat forum, jestli nekdo nema podobne problemy, treba to nekdo resil a vyresil
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. N520 nebo 560
    Od v.koutensky_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 22-06-2006, 08:34
  2. Loox 720 v němčině
    Od gema v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 21:55
  3. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 11:36