Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: ako pripojit PDA na videoprojektor?

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    No, šéfové často slyší na slovo "úspora". h A když mu uděláš jednoduchý součet PDA+konvertor=cca 20tis. a starší subnotebook=cca 10tis, třeba povolí. Krom toho, subnotebook je (alespoň ta M300) Windows 98-XP mašinka a PDA jede na WM2003. Jo - máš odzkoušenou kompatibilitu nějakého prezentačního SW a toho v čem ty prezentace vytváříš? Abys pak nenarazil. Já jsem potřeboval dát do PDA jednu prezentaci a vůbec jsem ji nerozběhl. Subnote je plně kompatibilní PC a pojede ti na něm všechno. A nejen prezentace.
    Johanu kontaktuj nejlépe na SZ.

    P.S.
    Vzhledem k tomu, že jsi tu nový, otázka - máš, nebo měl jsi někdy nějaké PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    pre: Falco

    S taktikou "úspory" mám so šéfom bohaté skúsenosti. Problém je slovo "starší", t.j. nie nový. Ináč si ma s tou kompatibilitou presvedčil Z rôznych zdrojov som sa len dozvedel, že prezentácie sa dajú prenášať bez konverzie alebo s konverziou z PC do PDA, prehliadať pomocou rôznych PDA-programov a vraj sa aj "bežne" premietajú na monitor alebo TV-obrazovku alebo cez projektor pomocou CF/SD-prídavných modulov ako napr. Pretec Compact Presenter s vlastným software. Problém je, že som sa stále nedozvedel, či PDA, ktoré mám vytypované (viď vyššie), s týmto modulom fungujú.

    Tri roky používam Pocket Viewer Casio PV-S450 (cenníky, kontakty, kalendár), PDA som nemal a nemám, ale som "dosť dobre informovaný" z diskusií z webu. Takže viem na čo sa používa CF-slot ale nepýtaj sa ma ako funguje

    Ludo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311



    Nepochybuji o tom, že víš k čemu je CF slot. Ptal jsem se jen proto, jestli máš potuchy o tom, že nelehký jest život PDAčkaře. PDA se občas chová dost nestandardně a chce to hodně pevné nervy, aby si s ním nešvihnul o zem. :

    S těma konvertorama bych se obrátil na nějakou speciálku - AH Mobile, Sunnysoft. A když si u nich objednáš i PDAčko a vysvětlíš jim k jakým účelům to chceš, určitě ti něco doporučí. A pokud jim to naservíruješ tak, že si připravíš nějakou vzorovou prezentaci a budeš požadovat kombinaci, která ti ji určitě přehraje, hodíš tím tyhle starosti na ně a bude to jejich problém, pokud to nebude fungovat. Teď jen doufám že to nikdo ze zmíněných firem nečte, jinak mi neprodají už ani špendlík. :sarcastic:

    Každopádně bych šéfa porád tlačil na ten ntb. Pro tebe ideální řešení. Starší notebook ze solidní firmy má 6 měsíců záruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311



    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    Urobil som presne to čo navrhuješ - oslovil som minulý týždeň špecialistu s dopytom na kompletné riešenie. Čakám na odpoveď, ale som strašne netrpezlivý. Dúfam, že to nestroskotá na nejakej "nekompatibilite". Moc by mi to pomohlo v mojej práci.
    Medzitým skúsim pozrieť ten subnotebook.

    Zatiaľ ďakujem
    Srdečné pozdravy z Bratislavy
    Ludo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkuste oslovit primo Comdis jako dovozce, ale myslim, ze CompactPresenter jde i na 2003...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    pre všetkých, ktorí potrebujú predvádzať PowerPoint prezentácie pred publikom:

    Od dovozcu produktov Pretec, firmy COMDIS som dostal nasledovné vyjadrenie ohľadom použitia PRETEC COMPACT PRESENTER na prepojenie PDA s monitorom alebo projektorom cez CF-slot:

    "tento produkt nema podporu PPC2003.
    My jsme upustili od prodeje tohoto vyrobku z techto duvodu (tj. nedodavame jej jiz nyni):
    - objevovali se problemy s dalkovym ovladacem
    - chybela podpora pro PPC2003"

    alternatíva: MARGI PRESENTER-TO-GO za cca 8000,- (www.margi.com)

    S pozdravom
    Ludo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ktera byla taky "discontinued".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    díky za upozornenie, viem o tom z www.margi.com, ale sunnysoft.cz má stále v ponuke, takže dúfam, že sa dá od nich ešte kúpiť.

    iná alternatíva:
    COLORGRAPHIC VOYAGER - majú na stránke driver aj pre PocketPC 2003. Na nete som sa predáva aj za 150 $
    (pozri http://reviews.cnet.com/Colorgraphic_Voyager_VGA_CompactFlash/4505-8902_7-20304445.html?tag=tab)
    Je to cca polovica ceny MARGI, otázka je, kto a za koľko to predáva u nás (ČR, SR). Naviac toto zariadenie pracuje s native súbormi bez konverzie prostredníctvom programu Westtek ClearVue. Tento soft je predinštalovaný len na Fujitsu-Siemens Loox 610BTWL, takže kto má iné PDA, dá sa lacno kúpiť - na www.westtek.com stojí cca 8,95 $ Dokáže prezentácie len prezerať (ale aj s animáciami a prechodovými efektami), nie editovať ako napokon všetky podobné softy.

    Keby sa dal VOYAGER zohnať u nás , hneď ho beriem (nákupu cez net neverím).

    Má niekto skúsenosť s týmto zariadením - žiaden príspevok som v tomto fóre nenašiel.

    S pozdravom
    Ludo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    73

    Ludovi jsem odpověděla SZ, ale ještě pro všechny. Tohle zařízení http://www.mobilityelectronics.com/handheld/presentation/pitch-duo.htm
    prodává shop.palmpc.cz . Nemám s ním zkušenosti, ale nevypadá zle.

    Backpack, co jsem měla na srazu, funguje pouze s MDAII. Lze jej připojit i k televizi i dataprojektoru, ale člověk je omezen na délku kabelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    Zajímá mě, jestli je při použití kompozitního výstupu z backpacku a výstupu pro sluchátka z MDAII možné přehrávat video se zvukem na TV. A když ano jaké formáty.
    Zkoušela jste Johano? Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    45

    HRomekovi neodpoviem, lebo nemám MDAII, ale vrátim sa k môjmu poslednému príspevku. Po 2-týždňovom prieskume, množstve telefonátov a mailov, som zistil nasledovné:

    Kto chce predvádzať PowerPoint-prezentácie a iné z PDA na externom monitore, alebo projetkore, má 3 možnosti:
    1) k PDA dokúpiť cez Internet mimo Európy prepojovací modul, ktorý sa pripája do CF-slotu: COLORGRAPHIC VOYAGER, PRETEC COMPACT PRESENTER, MOBILITY ELECTRONICS iGO PITCH DUO. K tomu treba soft ako WESTTEK ClearVue (bez konverzie), alebo Pocket Slides (s konverziou). Cena od 4000 (Pretec), 12000 a viac.
    2) kúpiť PDA, ku ktorému je možné dokúpiť "backpack" ktorý umožňuje externe pripojiť monitor, napr. MDAII, Toshiba e800, o iných neviem.
    3) DELL AXIM x50v - ku ktorému je možné dokúpiť "VGA Presentation Bundle", ktorý pozostáva z kábla a softu ClearVue. Kábel sa zapája do dátového slotu (nie CF ani SD), druhá strana ide do monitora-klasický VGA-konektor.

    Posledná varianta je najlacnejšia - x50v vyjde na cca 18000,-Sk a kábel cca 2000,-Sk bez DPH (oficiálny distributér DELL v SR).

    Ak sa mi podarí získať DELL (rozhodne šéf), podám správu.

    Varovanie pre ľudí, ktorí by chceli pátrať po ďalších možnostiach:
    nestrácajte čas, stačí že som to urobil ja. Niektoré "staršie" zariadenia sa už nedajú zohnať, napr. Margi Presenter-To-Go, Fly Presenter, IA Presenter, nevylučujem, že v USA sa to ešte možno dá, ale doprava odtiaľ je k cene tovaru neúnosne drahá.

    S pozdravom
    Ludo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    sveho casu existoval FlyJacke od LifeView pro iPAQ H3100/3600/3700 a snad 3800/3900/5000 ....ten jsem i testoval a fungovalo to, nedavno jsem nekde videl v bazaru, ze ho nekdo prodaval...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pripojit primo do VPN
    Od st.tom_ce4you v sekci Windows Mobile 6.1 a 6.0
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-06-2010, 14:35
  2. ICQ nejde pripojit
    Od V79 v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 23:28
  3. Jak pripojit n30 k internetu PC???
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 20:13
  4. jak pripojit k N50 P GSM ?
    Od Mr.Koza_oldd v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-12-2005, 10:30