Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Aplikace bez okna/formuláře.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    1) Jak vlastně vytvořím aplikaci (v c#) tak, aby byla bez okna/formuláře? Např. aplikace, která jen sejme obrazovku a uloží ji jako jpg nebo bmp. (vím jak)

    2) Lze přes rapi funkce (například pomocí Desktop.Communication od OpenNETCF.org) spouštět aplikace v managed kódu?

    Prosím, pokuste se mě někam nasměrovat.

    děkuji,


    ---------------
    S (Mobex)

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ad 1) Staci nezobrazit formular - nespustit message loop:

    Kód:
    mespace SmartDeviceProject1
    {
        static class Program
        {
            /// <summary>
            /// The main entry point for the application.
            /// </summary>
            [MTAThread]
            static void Main()
            {
               //Libovolny vas kod
               // Application.Run(new Form1()); - tento radek vymazete
            } // Zde aplikace skonci
        }
    }
    Ad 2) Pokud vam jde jen o spusteni procesu, pouzijte API RAPI.CreateProcess.
    Kód:
    public void CreateProcess(
       string FileName,
       string CommandLine)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Díky za odpověď.

    Ještě k ad1) Lze taky použít i konzolovou aplikaci (typ) - pokud ano jaký je pak mezi nimi rozdíl?

    ad 2) Budu chtít počkat na ukončení té aplikace z ad1 a eventuálně i zjístit jak tj. s jakým výsledkem dopadla (dobře/špatně) - s tím si pohraji sám a snad by to už neměl být problém.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ad 1) Tipuji, ze pro vas zadny Console app je jednoduse pro Windows dalsi ("bezokenni") typ aplikace s jinymi IN/Out nastavevenimi.
    Ad 2) Tohle je spis kandidat na aktivaci vlastni knihovny na PDA, ktera spusti proces a pocka na dokonceni procesu a pote vam na PC posle vysledek.
    Pres RAPI.Invoke spustite svoji funkci na pda (funkce musi byt napsana v C++ dll):
    public void Invoke(
    string DLLPath,
    string FunctionName,
    byte[] InputData,
    out byte[] OutputData
    );

    Ve funkci Pres CreateProcess spustite proces na PDA, pockate pomoci WaitHandle na dokonceni, pres funkci GetExitCodeProcess zjistite navratovou hodnotu a poslete ji do pocitace (na pocitaci ji budete mit v out byte[] OutputData)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Díky :yes: jdu na to!

    C# je pro mě novinka, C++ je pro mě pohoda. Proto ty otázky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Zajimavý koncept blízký tomuto tématu je tady http://www.codeplex.com/managedserviceswm.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jak zrušit otevření okna složky po připojení komunikátoru k PC
    Od libmot_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2008, 08:13
  2. Vyskakovacie okna na browseri.
    Od pdq v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 07:50
  3. Chcete mat okna vo svojom ppc?
    Od LX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-07-2005, 09:51
  4. VGA a systémové dialógové okná
    Od peter.nr_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 21:30