Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zvuk v MIO 550

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    6

    Už asi potřetí jjsem nějakým záhadným způsobem vypnul v Mio 550 zvuk a nejde znovu zapnout. Vždy, když jej ovladačem hasitosti zapnu, vrátí se do původního stavu. Pokaždé jsem musel provést reset, nic jiného jsme nevymyslel. mohl by mi někdo poradit?

    díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Bohužel neporadím,ale bude to asi chyba woknous. Mne se to stalo jednou a po navrácení zálohy to bylo OK.
    Přesně jak popisuješ,zvednu hlasitost a rázem se mi umlčil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Záhadný způsob?
    Neinstaloval jsi zum Beispiel TomToma do cihly?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Co se mne týče tak ne.Mne se to stalo když mi vyklouzl z ruky a pak to nešlo bez navrácení zálohy,či HR jak píše kolega.
    Bežnej reset nepomáhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Xfantasy
    Bohužel neporadím,ale bude to asi chyba woknous. Mne se to stalo jednou a po navrácení zálohy to bylo OK.
    Přesně jak popisuješ,zvednu hlasitost a rázem se mi umlčil.
    Tohle presne mi delalo IGO,. Nemas ho tam nahodou nainstalovane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Jo IGO tam mám.
    Jak jsem psal mne to problém nedělá,ukázalo se to pouze jednou takže to vyřešil návrat zálohy,ale jinak se na to příště kouknu podrobnějš,ikdyž doufám že žádné přště nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Xfantasy
    Jo IGO tam mám.
    Jak jsem psal mne to problém nedělá,ukázalo se to pouze jednou takže to vyřešil návrat zálohy,ale jinak se na to příště kouknu podrobnějš,ikdyž doufám že žádné přště nebude
    Sezen si novejsi IGO, protoze ti to udela zase.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    NOvější je osmička a ta zatím není v plné verzi.. co vím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Xfantasy
    NOvější je osmička a ta zatím není v plné verzi.. co vím..
    Jsi mne spatne pochopil, to neni samotnym IGO 2006+, ale problem je v adresari 2577. Nebudu to tady do podrobna rozepisovat. Kazdy kdo rozumi instalaci, vi co mam na mysli Chce to proste sehnat jiny obsah.
    Mel jsem MIO550 a mel jsem naprosto stejny problem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvuk
    Od gamers_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 14:34
  2. zvuk pro sms
    Od andrewv v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-07-2007, 22:40
  3. zvuk
    Od Stavross v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 18:42
  4. A.30.09 a zvuk?
    Od Feel_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-03-2004, 09:32