Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: VPN pres GPRS

  1. #1
    Guest

    Pokousel jsem se dostat do firemni VPN pomoci GPRS.Pripojeni GPRS probehlo v poradku,ale jakmile jsem se chtel pomoci authentikacnich udaju conektit do VPN, tak po chvili spojeni spadlo.Pomoci HSCSD nei problem.Datove sluzby mam od Eurotelu.Mam podezreni ze problem je v siftrovani spojeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ahoj,
    včera večer jsem zkoušel to samý, VPN přes GPRS a nic, jakoby neproběhne autentikace. Ještě to dnes musím zkusit na NB, jít na VPN přes GPRS.
    Milouss
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Marná snaha.
    Eurotel u GPRS spojení některé IP porty filtruje, shodou okolností i IP port pro PPTP / VPN.
    Prý by měl být nějaký nový produkt, který to umožňovat bude, ale přez současné GPRS s APN internet VPN nerozjedete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    ) alespoň že není chyba u mne ..
    Díky
    Milouss
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    7

    Dobre zpravy na zaver, VPN pomoci PPTP protokolu jak je implementovano v XP ci PPC2002 uz jede []
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    O jakém operátoru mluvíš, prosím ?

    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    7

    O to nejlepsim [] , stezovali jste si prece na Eurotel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Fakt?
    No, hned to du otestovat.
    BTW: kolik akcií ET máš, že si je takhle donutil ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Tak vopravdu, sqelá zpráva, HURAAAAAAAA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    7

    To jsem rad, ze to zpusobilo takovou radost...
    Ale jen kvuli vam tady to nebylo, holt kdyz je tlak ze spravnych mist tak jde lecos []
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Tak si synchronizuji přez GPRS a VPN, pohodička.
    Akorád mi příjde, že je VPN připojení trochu náročnější, mírně mi to zpomalilo iPaq, ale jinak pohoda, super.
    Možná to bude chtít jenom restart, přeci jen jsem naposledy restartoval před týdnem (mám to teď nějak stabilní, divný :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    7

    Coze !? Restart pred tydnem, to bych taky chtel tak stabilniho iPAQa. Ja mam podobny zkusenosti se starou 3630 a apripojenim pres Bluetooth. Taky se to zpomalovalo. Nastesti restart je oproti PC hodne rychlej [] takze pravidelne pouzivani neobtezuje. Jen jsem zvedavej na telefony s MS systemem a restarty v nich, to uz takova brnkacka nebude []
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    No hodne se mi to zestabilnilo s instalaci noveho BT manageru (v v1.1).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    7

    Ja pouzival Nokia Connectivity Pack pro 6210, kde je CF Bluetooth karta,ale nejsou k ni drivery pro PPC, takze je to potreba obejit instalaci driveru od www.socketcom.com a malou upravou registru. No a to se pak clovek nemuze divit ze se tu a tam nejaka moucha muze projevit []
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    MarcelL_ce4you
    Guest

    Zdravim,

    dnes jsem si koupil iPaq a nemuzu prijit na to jak se nastavuje synchronizace pres VPN a GPRS.
    Muzes mi poradit?

    Dekuji

    Marcel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. co na net pres gprs?
    Od amanzes v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2007, 05:27
  2. GPRS pres 3130 a S55
    Od Pavlick v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-03-2004, 17:45
  3. Mnozstvi dat pres GPRS
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2003, 16:06
  4. Kolik dat pres GPRS?
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2003, 14:31
  5. SMS pres GPRS?
    Od Pavel Koza v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-01-2003, 17:24