Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    1

    Rozhoduji se mezi koupi ipaq 1930 a 1940. Bohuzel nemam moznost zjistit, zdali je 66MHz rozdilu opravdu znat pri praci s 1940 oproti 1930. BT me ani tolik nezajima a 1930 je o 2tis. levnejsi. Nejdulezitejsi je ale rychlost. Pomuze nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Asi takhle - dlouho jsem pouzival iPAQ s procesorem na 200MHz, po predchodu na 400MHz jsem moc zmen nepozoroval. Stejne tak rozdil mezi 200 a 266 nejaky bude, ale rozhodne nic kritickeho. Samozrejme zalezi, co na tom chcete predevsim delat. Na druhou stranu bych asi sel do toho vyssiho modelu, i kdyz BT nepotrebujete prave ted, takova GPSka ci spojeni s telefonem je pres BT velice prijemne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    Přidám ještě jeden důvod. HP s opravou ROM paqu nijak pro verzi 1930 nespěchá a díky podpoře BT jsou daleko dřív k mání pro 1940.
    Jinak mám na stole oba a rozdíl ve výkonu u nich není žádný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Ahoj, dnes jsem si koupil uplne novou 1930 a zajimalo by me, jestli ma BT. Na internetu pisou, ze ho ma, iPAQ ma dokonce i vedle IrDa nejakou podivnou asi antenku, ale v nastaveni nic o BT neni. Ma ho tedy nebo ne? Nebo se musi odnekud ninstalovat:?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    1930 BT nema, je to nahrada 1915 s tim rozdilem, ze 1930 je WM2003 a 1915 byla PKPC2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Aha, diky. A to vedle infraportu je poutko na zaveseni?? Jeste to nemam cely projety,protoze jsem si ho koupil teprv vcera vecer. Jeste musim najit resetovaci tlacitko. Zajimalo by me, jestli to ma nekde neco jako HART RESET:?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Ano, to je na krk pro divky :-)))) No jo, tak i muze, ale ja to nerad :-) Co se tyce resetu, je to dirka na bocni strane , na te same, jak je infrak. HR se dela tak, ze stlacite 1 a 4 tlactiko zaroven s resetem a podrzite par sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Podarilo sa mi novy ipaq1940 kupit za necelych 7000 Skk vo vypredaji a som s nim spokojny, len neviem ci sa tam daju pouzit aj MMC karty alebo len SD karty alebo to je to iste, mam v tom zmatok, dakujem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    1940 je to najlepsie, co poznam (teda zatial:-))))))) idu tam MMC aj SD. Je to to same, len rozdiel v par "nepodstatnych" malickostiach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Hybo: prosimte, 1930 ma ROM 16 nebo 32? Na nekterych strankach uvadi 16 a na jinych zas 32 a ja uz nevim,cemu verit,protoze na netu pisou casto nesmysly. Podle me by to melo mit snad 32, kdyz tam je PPC2003 nebo ne:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Jo jo, 32MB, dnes uz myslim zadne PocketPC nema 16.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    ahoj,
    rad bych se jeste zeptal, jestli existuje nejaka ¨rozdvojka¨ pro SD slot (neco jako ksanda pro 2 SIM u mobilu), protoze mapu mam na karte a kdyz bych poridil SD GPS, tak bych t cele musel davat do RAM a nevim, jak bych na tom byl s mistem, protoze tam uz nejake programy mam
    Dekuji, R*
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Pokud vim, zadna SD GPS s pameti zatim neni u nas dostupna, pokud mate 1940, doporucuji BT GPSku. Jinak zadna ksanda neni a hlavne, pro Vs by bylo potrebne, aby obe pracovali najednou. Jsou a mozna budou SD GPSky s pameti, ale myslim, ze to bude zbytecne drahe a neprakticke.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    nasel jsem jen tuhle
    http://www.pdaonline.cz/DetailPage.asp?DPG=35582
    a pak me jeste napadlo, jestli GPS Hicom HI-203E nepujde propojit pomoci kabelu do PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    a tady je dalsi typ
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=48439
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. OS HP iPAQ 1930
    Od visionmaker v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 15:36
  2. iPaq 1930...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 12:09
  3. iPAQ 1930
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-11-2004, 18:13
  4. rychlejsi ipaq?
    Od Jozef Anjel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 23:12