Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    myslim, ze to je ta sama, bez pameti
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Rad by som sa opytal ci existuje pri hp1940 obmedzenie pri velkosti SD karty t.j. ci je mozne pouzit lubovolne velku SD kartu 512 az 1 G.
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    v pohode to jde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Citace Původně odesláno od leonq
    Rad by som sa opytal ci existuje pri hp1940 obmedzenie pri velkosti SD karty t.j. ci je mozne pouzit lubovolne velku SD kartu 512 az 1 G.
    Dakujem
    Pouzival som 125 MB, 256 MB mam teraz a mesiac som skusal 1 GB. Vse bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Pro upresneni:

    - Rozdil mezi h1915 a h1930 je nejen v OS (PPC2002 x WM2003) ale take v procesoru (Intel PXA 255 na 200MHz x Samsung SC2410 203MHz)

    - h1915 ma pouze SD/MMC slot, h1930 uz ma SDIO/MMC

    - h1915 i h1930 ma FlashROM 16MB

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravim zaujimalo by ma ci sa da na Ipaqu 1940 vypnut modre blikanie tlacitka na zapinanie :?:
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není to jen signalizace nějaké zmeškané události?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    nie blika to pri zapnuti bluetoth alebo nabijani
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. OS HP iPAQ 1930
    Od visionmaker v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 15:36
  2. iPaq 1930...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 12:09
  3. iPAQ 1930
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-11-2004, 18:13
  4. rychlejsi ipaq?
    Od Jozef Anjel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 23:12