Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: iPAQ 5450 a BT - akt.stav ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    5

    Můžete prosím někdo shrnout celkový vývoj, ev. popsat aktuální stav inovace iPAQu 5450 na PC2003 ev. 2003SE ? Je rentabilní koupit tuto inovaci s rizikem že přestane(?) chodit BT? Děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Kurt Barták
    Je rentabilní koupit tuto inovaci s rizikem že přestane(?) chodit BT? Děkuji za rady.
    ... a ono BT (resp. DUN) už na iPAQu 5450 s WM2003 chodí bez problémů?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    5

    ... noooo, na to jsem se právě ptal. A tak nějak jsem doufal, že mi někdo znalý odpoví, že buď je to stále stejný (čili že záleží na nějakém "štestí") nebo že to už nějaká chytrá hlava nebo hodná firma nějak vyřešila. Přesto děkuji i za tento náznak odpovědi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Kurt Barták
    ... noooo, na to jsem se právě ptal. A tak nějak jsem doufal, že mi někdo znalý odpoví, že buď je to stále stejný (čili že záleží na nějakém "štestí") nebo že to už nějaká chytrá hlava nebo hodná firma nějak vyřešila. Přesto děkuji i za tento náznak odpovědi ...
    ... náznak zkusím ještě upřesnit - tj. myslím, že se bohužel doposud nic nezměnilo.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    6

    Tak me uz Bluetooth na H5450+WM2003 funguje! :-)

    Nevim co presne tomu pomohlo, ale v nasledujici konfiguraci mi to slape bez problemu:

    1) nainstalovany novy Language Extender (ale ten tomu asi houby pomohl)
    2) nainstalovany vsechny opravy HP vcetne kvetnove opravy WiFi
    3) pripojuju se k pocitaci ne pres Network Access, ale pres ActiveSync (internet pres nej samozrejme beha taky), a naprosto bez problemu i po 20 minutach zadne "rozpojeni"

    Pres Network Access se vubec pripojit nemuzu, nejak to mam spatne nakonfigurovane v PC, takze nevim jestli se to tam nadale nerozpojuje.

    Taky jsem to zkousel s mobilem, ale nemam DATA NONSTOP, takze pouze vychazim z osobniho pocitu, ze tam to spojeni bylo delsi dobu, nez jsem ho sam rucne odpojil, ale myslim ze by to tam vydrzelo bez rozpojeni.

    Proste tahle kombinace u me zabrala a funguje to konecne, jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Mohu potvrdit, že u mne to NEFUNGUJE ANI NÁHODOU ,
    a to jsem s tím strávil neuvěřitelně dlouhou dobu čtením rad v příspěvcích a všemožným nastavováním tweaků, reinstalacemi atd.!
    Jedná o IPAQ 5450 s WM2003 včetně instalace VŠECH dostupných SP k dnešnímu dni.

    Nejde o to, zda se to připojí přes BT Dial-up, či ne – to zafunguje napoprvé.
    Jde o již notoricky známou chybu HP iPAQ 5450 + WM2003 a stability BT připojení přes GPRS !!!!

    Projevuje se to tak, že iPAQ se připojí na Inet a pak po krátké době (v rozmezí cca. 20sec. – 4 min.) se spojení skrytě! rozpadne – zejména, když měníte URL z jedné na další a zpět atd. Projeví se to tak, že se náhle dlouho hledá URL a pak se objeví hláška:
    „Stránka, kterou hledáte nemůže být nalezena “. To i v případě, že byla před chvílí načtena.

    Bohužel iPAQ bez Inetu je pro mne nanic, takže jsem nucen, díky péči HP, se vrátit ke starému o.s. PocketPC2002, kde tato BT komunikace jede naprosto bez problémů.

    Je neuvěřitelné a zarážející jak HP je neschopen tento problém vyřešit po tak dlouhou dobu od vydání WM2003!
    Vypadá to, že nás uživatele 5450, HP už odepsal .
    Viz též příspěvky a diskuze např.:
    http://discussion.brighthand.com/showthread.php?s=08fb95918bb451a9749eb3a57c025a09& threadid=100086&highlight=5450+wm2003
    nebo:
    http://us-support.external.hp.com/


    Jan P
    IPAQ 5450
    WM2003 s ROM 2.00.21 ENG
    SD Lexar 512 MB
    SE P900 - Eurotel Data Nonstop


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Docela by mne zajimalo jak se Vam povedlo dostat do 5450 ty upgrady. Me to sice zahlasi, ze vse probehlo O.K. nicmene v Asser Vieweru nam stale stejne (stare verze) firmware i driveru BT i WLan.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od JP
    Je neuvěřitelné a zarážející jak HP je neschopen tento problém vyřešit po tak dlouhou dobu od vydání WM2003!
    Vypadá to, že nás uživatele 5450, HP už odepsal .

    Můžu se zeptat někoho informovanějšího, jak to vypadá? Naposled jsem zde na toto téma četl článek Pavla Kozy v listopadu 2003, ze kterého jsem pořád měl dojem, že to HP řeší...

    Bohužel mám pocit, že to byl jen dojem a že se na nás opravdu vykašlali. :no: To musím říci, že mne povede k velmi silnému zvažování, kdo bude výrobce nového Pocket PC zařízení, které si koupím. HP svým přístupem ukazuje, že má priority dost daleko od mého očekávání...

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Stav se určitě NEzměnil. Sleduji diskuse všude možně ve světě.
    Kdyby to bylo řešitelné opravným sw, tak už by to HP dávno udělal a zveřejnil.
    Jelikož problém tkví v konkrétním BT čipu, kterým jsou osazené některé řady 5450,
    budou raději dělat mrtvého brouka, protože HW opravy jsou nákladově někde jinde.
    Nepomůže nic - než reklamovat u HP!
    Dokonce jsou známy případy v USA :-/ , že to HP vyměnil za 5500ku.
    Já jsem reklamaci nepodstoupil, ale vyměnil jsem to zpět za 3970,
    páč je pod WM2003 rychlejší, má kvalitnější display a WiFI nepotřebuji.
    Přesto by zřejmě mnohé nešťastníky s 5450 zajímalo, jak takovou reklamaci český HP řeší.
    Přeji silné nervy a nenechat se odbýt a zmást překvapenými výrazy, že o tom slyší poprvé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od JP
    Stav se určitě NEzměnil. Sleduji diskuse všude možně ve světě.
    Kdyby to bylo řešitelné opravným sw, tak už by to HP dávno udělal a zveřejnil.
    Jelikož problém tkví v konkrétním BT čipu, kterým jsou osazené některé řady 5450,
    budou raději dělat mrtvého brouka, protože HW opravy jsou nákladově někde jinde.
    Nepomůže nic - než reklamovat u HP!
    Dokonce jsou známy případy v USA :-), že to HP vyměnil za 5500ku.
    To by s emi také líbilo ;-)

    Jen mi není jasný problém v čipu. když s OS 2002 to funguje...

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    1

    Mohu někoho ze "zkušenějších" (kteří to ještě s h5450kou nevzdali), poprosit o informaci, jaký je aktuální stav ?? Událo se něco v "kauze" WM2003-upgrade/BT/GPRS ? Nově jsem začal využívat GPRS T-mobile a mám samozřejmě také "tento" problém (musím se spojovat přes IrDA : ).

    Budu Vám vděčný za jakékoliv nové informace.

    S pozdravem a přáním pěkného dne

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ipaq h 5450 display
    Od okoun_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 21:06
  2. Ipaq 5450
    Od xdcs v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 10:44
  3. zpomalený IPAQ 5450
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-10-2003, 13:54
  4. zpomalený IPAQ 5450
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2003, 21:18
  5. ipaq 5450
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-09-2003, 16:32