Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 85 z 86 PrvníPrvní ... 357583848586 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,261 až 1,275 z 1276

Téma: Touch Cruise (HTC P3650) - praktické zkušenosti, tipy a triky...

  1. #1261
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Ahoj, uz jste nekdo resil to zminovane vypinani Touch Cruise? Me se stava docela casto, ze se sam vypne. Softwarova chyba to podle me neni, ale nemuzu zjistit proc se to deje. Obvykle se to asi stava po hovoru, kdyz zamknu klavesnici. Nebyl jste s tim nekdo v servisu? Jak jste dopadli? Dik za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1262
    yepe_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od tatar
    Citace Původně odesláno od tatar
    S cruisem obecná spokojenost, ale jedna moucha přecejen - používám anglickou verzi, doinstaloval jsem českou XT9, do registrů jsem prakticky nezasahoval (nic zásadního). Od určité doby (bohužel nedokážu říct kdy nebo po instalaci čeho) mi začla zlobit znaková sada na obrazovce Comm Manageru - viz příloha. Všude jinde v systému je font v pohodě. Spíš by mě nepřekvapilo, kdyby to dělalo třeba u českých znaků v anglické verzi, ale tohle je trochu divní ne??
    Nevíte někdo čím by to mohlo být nebo jak to vrátit?
    tak už mi poradili na xda-developers - z windows se mi smazaly fonty arial a tahoma
    Toto je dotaz a odpověď ze strany 64. Bohužel jsem se již nikde dál nedozvěděl, jak doinstalovat fonty arial a tahoma. Můžete, prosím, poradit. Předem děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1263
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Zkopíruj si je ze stolního PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1264
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    16

    Zdravim lidi. Chtěl jsem se zeptata a poprosit. Mám už docela dlouho HTC Cruise...a do ted jsem se nedostal k nastavení GPS a sehnání map do TOm Tom... Kdyby jse mi někdo poradil kam vůbec mapy nahrát. Mám dokoupenou microSD 8G kartu....a kam dát mapy aby fungovali a tak. Byl bych vděčen kdyby někdo poradil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1265
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    myslim ze pri tomtome je jedno kde mas mapy. Ale odporucam aby si si pozrel ci nemas zapnute BT explorer(alebo BT FTP) v nastaveni bluetoothu - nejak sa to bije s TomTomom. TomTom si mapy najde. Ja ich mam napr. vo foldri s TT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1266
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    Celýž problém je v registrech - HKLM\HTC\Camera\Image, kde je klíč (string) SaveFolder_0409. Tento klíč ukazuje základní nastavení cesty pro ukádání fotek a pro hledání prohlížečem na kostce. jenže - přípona _409 je pro angličtinu. Takže jsem přidal (zkopíroval) daný klíč a přejmenoval ho na SaveFolder_0405 a je po problémech.Může mi někdo znalý poradit,jak v TTC zkopíruju ten soubor? A polopatě prosím.Přejmenování zvládnu,ale tohle mi prostě nejde.Mám Cruise 2 dny a zatím v tom pěkně lítám.Měla jsem symbian.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1267
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Rád bych ti poradil, ale taky mi to nejde, píše že přístup odmítnut. Nicméně to v tomhle případě neva, stačí když ho přejmenuješ, oba najednou nejsou potřeba. Jinak se nejedná o soubor, ale o klíč v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1268
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    dobrej, flashnul jsem si hard-spl, kvuli tomu abych zkusil jaky sou ty neorig romky. ale nakonec jsem zjistil ze mi asi nejvic vyhovovala ta obycejna wm6.1 od htc, tak sem nakonec uspesne zas prehral spl na ver.1.25.0000, ale ted kdyz sem stahnul primo z htc stranek tu moji puvodni originalni htc 6.1rom tak se mi vzdycky pri flashy sekne na 37%.

    Nevite cim by to mohlo bejt?

    Nejdriv sem si myslel ze bych nejak treba nenahral nebo nahral ale spatne spl ale kdyz ho restartuju a dam do bootloaderu tak tam ta verze 1.25.0000 je psana.


    Tak sem stoho blazen, nevimte nekdo cim by to mohlo bejt nejlepe jestli se stim uz nekdo setkal a moh poradit?

    Vsem co daj vedet moc dikhy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1269
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    11

    Sorry ze tu otravujem ale mam taky maly problemik ked pripojim PDA ku compu tak mi netaha internet z neho predtym mi automaticky siel internet z pocitaca teraz si dam aktualizovat pocasie a pripaja sa cez datove pripojenie da sa to nejako nastavit? skusal som vsetko mozne ale nedari sa ...vopred Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1270
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    9

    Ahoj. Když spustím u polarise foťák tak mi napíše ,,Nelze inicializovat kameru. Nastavení fotoaparátu se nezdařilo" . Setkal jste se s tím už někdo? Nevíte čím by to mohlo být a jak to odstranit? Díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1271

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Neflashoval jsi romku?
    Jestli ti to zacalo delat z niceho nic, aniz jsi delal nejakej flash, tak pro tebe mam bohuzel spatnou zpravu a to ze ti odesla kamera. Stalo se mi to u Cruise taky a resil jsem to reklamaci.

    Pokud jsi delal nejakej flash Romky, tak bych rekl ze nemas odpovidajici verzi Radia vuci sve romce, to se projevovalo taky tim ze nebyl schopen mimo jine inicializovat kameru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1272
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    9

    No já jsem kupoval staršího polarise s tím, že už nešla a byly tam nahraný WM 6.5 EN. Tak sem tam nahrál původní WM 6.1 ze stránek HTC a pořád nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1273

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Co presne mas za verzi Radia a co za verzi ROM.
    Radio se zobrazuje pri bootovani, verze rom je nekde v system info. Polarise nemam tedka po ruce, takze nemuzu presne slouzit.

    Ja posledni ROMku co jsem pouzival na Polarisovi byla:
    pcarvalho_eXtreme__21882_Beta_non3D__ROM_3.19_Rele ase.rar (Tudiz 21882 s ovladacema 3.19) a k tomu:
    Radio 1.59.46.12

    Muzu to jeste doma zkouknout jestli je to presne tohle ale mam pocit ze jo a vsechno chodilo bez problemu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1274
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    9

    Verzi ROM mám 3.13.405.0 WWE a radio 1.59.42.15

    Je mi ale divný, že by to nešlo ikdyž jsem stáhnul původní verzi přímo pro polarise ze stránek HTC
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1275
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Zdravím,
    lze Polaris donutit, aby ukládal soubory přijaté přes BT na paměťovou kartu? Na Artemis byl patch, ale na Polarisu nefunguje...
    A když už se ptám, nefunguje mi na SPB Shell 2 nastavování osvětlení displeje (opět Artemis bez problému), přístroj intenzitu podsvícení prostě nezmění. Lze to nějak "očurat"?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 85 z 86 PrvníPrvní ... 357583848586 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:18
  2. HTC P3650 Touch Cruise ROM
    Od phoun v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 18:36
  3. Spb Insight / Spb News - tipy, triky, praktické zkušenosti
    Od ElSoft v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 12:36
  4. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 14:00
  5. HTC Touch Cruise P3650
    Od Alfcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 13:38