Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 86 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1276

Téma: Touch Cruise (HTC P3650) - praktické zkušenosti, tipy a triky...

  1. #751
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    64

    Ahoj vsem, jsem novy majitel, procetl jsem cele toto vlakno a mam nekolik otazek, pokud nekdo pomuze budu moc rad

    1) upravil jsem registry ohledne kontaktu ze sim karty(aby se neukazovaly), po restartu se zase ukazuji .....

    2) da se nejak nastavit aby vsechny aplikace pouzivaly pouze wifi pripojeni a zadne jine ? Napr. pocasi aby nepouzivalo gprs, mail, atd.

    3) kam doporucujete instalovat aplikace, na kartu nebo do zarizeni ? Tv program se napriklad ani neinstaluje kam ho dat aby se ukazoval ve slozce programy....

    ono toho asi bude vic, ale ted si nejak nemuzu vzpomenout :-)

    Diky vsem za ochotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ahoj,taky mám Polarise necelých 14 dní.Ale protože jsem měl před ním Orbita,ledacčemus jsem se přiučil.
    1/ Co se týče kontaktů,používám sunnysoft contact.Připadá mi přehlednější a je v něm možnost neukazovat kontakty z karty.
    2/ s dvojkou ti neporadím,nepoužívám wi-fi
    3/Programy,které po najíždění přístroje jsou aktivní /mobil shell,pocket plus ilauncher a jim podobné/instaluji do zařízení.Programy typu Jízdní řády,Igo,Total commander,Mchat a další .. ty instaluji na kartu.
    Programy,které se neinstalují,taky dávám na kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    64

    Diky moc za odpoved, jsem hrozny ale mam jeste nekoli otazek...

    jak docilim toho aby se programy ktere se neinstaluji objevily ve slozce programy ?

    daji se nejak v internet exploreru nebo opere ukladat hesla ?

    ted jsem chtel stahnout 100 mb soubor (rapid) dal jsem ulozit do slozky na karte a ono me to stejne psalo, ze neni dostatek mista pro ulozeni, da se to nejak vyresit nebo to proste nejde ?

    No a jeste jedna vec na PC je klasicka sit, respektive okolni pocitace, je to mozne i zde... abych videl pipadne se dostal na PC ktere jsou ve stejne siti ? Jde me o to abych mohl presouvat soubory pres wifi bez pouziti kabelu.

    Diky vsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Co se týče hesel,nevím o ničem co by umožnilo hesla ukládat.Kdyby ano,opět na to bude nějaký šikovný program.A co se týče stahování velkých souborů,tak tam nepochodíš.Určo by ti to někdo fundovanější vysvětlil.Vím jen,z vlastní zkušenosti,že to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    čau lidi!!! Mám na Vás jeden dotázek. Zajímalo by mě, zda někdo používáte HF Parrot 3100 + Cruise a jak Vám funguje / s jakou verzí FW / A co když je puštěná navigace / třeba Mio,Igo či TT/ a nějdo do toho zavolá??? Nekousne se to??? Já mám Asuse P535 a tam to není zrovna moc dobrý
    Předem dík moc za informaci
    P.S. Pročetl jsem skorem celé toto forum a nikde jsem nenašel odpověď, tak jsem se snad napřekouknul
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    lokalnet: já vyřešil zobrazování kontaktů ze sim prográmkem Rstein.HideSim....ten po resetu hned kontakty zase schová...pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    To Lokalnet:
    Stahovani velkych souboru mi na Polarisu Bez problemu funguje, staci dat ulozit do konkretniho souboru na pametove karte a pres Rapidshare stahuji soubory nad 100MB uplne v pohode.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Tý jó,na Orbitu to nešlo ani za bolavou nohu.Že by se hoši z HTC vyšvihli?Hned to prubnu.

    Edit:Funguje to.Kam se hrabe Orbit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Počujte, je to s tou "pribrzdenou" grafikou také zlé alebo si to obyčajný smrtelník ani nevšimne a nemusím sa báť ísť do Polarisa??

    Bude to hlavne pracovný nástroj na telefonovanie a správu kalendára a mailov, ale zároveň navigácia. Žiadne hry, ale občas možno nejaký film (ktorý nemám problém pred nahratím do PDA spracovať)...

    Kúpiť alebo nie??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    rychlost v 'normalnich' aplikacich je v pohode, pokud jsi liny konvertovat film do 320x240 tak posledni verze coreplayeru to prehraje i ve vetsim rozliseni v pohode ... ale nevidim duvod, proc tech par minut neobetovat, uspora mista na karte za to stoji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    31

    Zdravím, chci se zeptat ohledně jednoho problému...snad to popíšu spávně a nikdě sem to tady nenašel. U HTC Weather se mi fpoho aktualizuje, jenže na tý první stránce zůstává vždy obrázek kde kdy jsem to aktualizoval ikdyž je dávko už den jinej... poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    TC a handsfree Jabra SP5050

    Dříve s Nokií mi handsfree vyhrávalo melodie přiřazené volajícím.
    Teď mi TC sice taky hraje přiřazený melodie ale totéž handsfree už melodie nehraje a na všechny volající reaguje jenom takovým nevýrazným "blum blum", v autě blbě slyšitelným.

    Nemá někdo zkušenost nebo radu, aby to fungovalo stejně jako s lacinou Nokií?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Uz jsem prohledal vsechno mozne, ale nevim jak se dostat do registru!? Postup "proklikat se v Total Manageru pomoci .. az nahoru a tam jit do slozky \\ mi nejde - zadna takova slozka tam neni a ani nejde vytvorit atd. Poradi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Zadej si do editačního řádku v total comander na Crusovi \\\ a jsi tam :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Hary
    Zadej si do editačního řádku v total comander na Crusovi \\\ a jsi tam :-)
    Bohužel to nejde. Buď mám nějakou starou verzi Comanderu (verze 1.21 ) a nebo je někde zakázaný přístup do registrů?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 86 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 21:18
  2. HTC P3650 Touch Cruise ROM
    Od phoun v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 17:36
  3. Spb Insight / Spb News - tipy, triky, praktické zkušenosti
    Od ElSoft v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 11:36
  4. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 13:00
  5. HTC Touch Cruise P3650
    Od Alfcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 12:38