Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 36 z 86 PrvníPrvní ... 26343536373846 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 526 až 540 z 1276

Téma: Touch Cruise (HTC P3650) - praktické zkušenosti, tipy a triky...

  1. #526
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak ja se přidám.
    GPS šlape na výbornou. Na filmy koukám často v CorePlayeru a bez jediného cuknutí. Upravuju teda na 320x240. WiFi používám prakticky denně doma, občas free hotspot a bez jediného problému. Pohyb v menu a spouštění programů vpoho. Bohužel hry taky nehraju, takže ty nezhodnotím.
    Jinak celková spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #527
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Black_Dragon
    Mno tak zatím moc díky....to je odpověď která potěší...ještě chvíli počkám jestli se někdo nepřidá i s kritikou

    PS:Moje dosavadní PDA resp.MDA je MDA Vario pokud by měl někdo zkušenosti se srovnáním těchto produktů tak by to byla paráda......
    Můžu srovnávat s MDA Compact II. Ať si tvrdí kdo chce co chce, odezvy displeje jsou pomalejší. Je to poznat i při používání SW klávesnice, nemůžu psát tak rychle jak jsem zvyklý. Problém s grafikou je vidět i na scrolovaní v kalendáři. Překreslování je zoufalé, horší než na MDA.
    S videem Ti nepomůžu, nikdy jsem si video na tak malém displeji nepouštěl, tudíž nemám zkušenosti s konverzemi a můj názor by byl zkreslený.
    Jedním z hlavních důvodů koupě Cruise byla podpora rychlých dat (MDA mělo jenom GPRS). Na Cruisovi běží Travian daleko rychleji , a to ani nemluvím o tom, že na dost místech se dá využít WiFi. Mluvím o datech, překreslování není plynulé.
    GPS v pohodě, běží všechny programy kromě GPSCompass. Vzhledem k tomu, že tvůrcem GPSCompass je čech a navíc je ochotný se tím zabývat, problém by se mohl vyřešit (mimochodem GPSCompass je výborný program). Nevylučuji ani možnost že je chyba mezi židlí a klávesnicí ( v tomhle případě spíš mezi rukou s Cruisem a rukou se stylusem ) a udělal jsem nějakou chybu v nastavení.
    Pokud chceš vyzkoušet nějakou konkrétní hru a je volně ke stažení, napiš a zkusím jí.
    Můj závěr ohledně Cruise po pár dnech:
    - rychlá data, WiFi, GPS - provoz bez problémů
    - Touch Flo výborné
    - grafika slabší, pomalé odezvy displeje
    Na závěr bych chtěl dodat, že používám Cruise s lokalizací, která ho podle většiny názorů brzdí, bez lokalizace jsem ho nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #528
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak už mi konečně šlape česká T9.
    Tady je od Vaška 77 konečně funkční cab.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #529
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    GPS bez problemu, fixace pozice vyborne rychla, provoz bez nejmensiho zadrhelu.
    VIDEO, HRY netusim.
    INTERNET: bez problemu
    WIFI: bez problemu
    RYCHLOST: mel jsem MDA Compact, byl rychlejsi, ale pokud srovnavas s Variem, myslim, ze tohle bude rychlejsi, oproti tomu Compactu je to fakt o malicko a ja si ho nechaval tak dlouho prave kvuli rychlosti. S Cruisem nemam rychlostne zadny problem.

    Jinak muj nazor je, ze ty graf. ovladace jsou moc medialne rozpatlanej problem, kdybych si o nikde neprecetl, tak nepoznam, ze je neco jinak, nez ma. Casty argument, ze fotak nedokaze plynule za nizkeho osvetleni prekreslovat obraz, podle me neni vubec vec grafiky ale toho, ze provadi v realnem case mnohem vic prepocitavani na obraze, ktery zobrazuje, proto to tak trva - nevidim v tom problem. Kdybych o tom problemu necetl, nepostrehl bych ho. Ale mam PDA na praci, nehraju a nekoukam na filmy...

    Kdybych se ted rozhodoval znovu, jestli do Cruise jit, jdu do nej okamzite znovu.
    Citace Původně odesláno od Black_Dragon
    Zdravimv šechny majitele Cruise.
    GPS: Prý funguje na výbornou - je to pravda?
    VIDEO: O špatných grafických ovladačích už víme ale má někdo zkušenosti s komprimovaným videem(např Pocket DivX encoder) dost často totiž na pda koukám na filmy a neříkejte mi,že když to zvládne stařičké Vario tak Cruis ne.
    HRY: Klasické hry pro pda (Age of Empires,Ufo,Sim City apod....máte skušenosti?Necuká se to?
    INTERNET: Dá se v pohodě scrollovat?Číst novinky na iDNes apod?
    WIFI:Prý také funguje bez problémů?
    No a celkový pohyb v přístroji?Spouštění programů,běh aplikací na pozadí???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #530
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jak jste spokojení s pořizováním snímků?Četl jsem že byměl Cruise mít i Makro režim,ale nikde jsem ho v nastavení nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #531
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    14

    Tak všem moc děkuju za příspěvky.........nakonec jsem se rohodl že do něj půjdu.Ono stejně v té cenové relaci okolo 13 000 kč nic lepšího neseženu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #532
    Guest

    Jsem taky novym majitelem Cruise. Potreboval bych poradit. Jak nastavit pristroj. Jedna se o diodu pri zmeskanym hovoru at delam co delam tak blika(oranzove) 5 minut a pak zelene. Potreboval bych aby blikala oranzove treba hodinu. At nastavim podsviceni ci napajeni, tak bud display nezhasne vubec nebo po 5 minutach. Diky predem za odpovedi.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #533
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    noiser: INTERNET: bez problemu ?????????????

    Tak tohle ja rict nemuzu z meho pohledu je pouzitelnej tak akorat na to aby ses poradne nasral. Jakmille posunes s listou tak cekas az se to vykresli.

    I okna ve windows se mi vykreslujou pomalu.

    Jinak perfektni stroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #534
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Geib: s internetom mas podla mna problemy qoli operatorovi. Ja mam TC(o2 orbit2) som v UK a nemam najmensi problem(ak neratam ze sa dostanem do oblasti bez 3G)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #535
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Geib: Fakt problem nemam, nevim, o cem mluvite, kdyz rikate, ze se vam to pri scrollu trha... Normalne to funguje, jak ma... Nepouzivam CZ lokalizaci - to jen pro info. Mam svy zkusennosti z minulych zarizeni a uz to tam nikdy nechci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #536
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    Tak už mi konečně šlape česká T9.
    Tady je od Vaška 77 konečně funkční cab.
    Tak jsem zkoušel česká T9 od vaska77 a při spuštění istalace hláška, že nejde nainstalovat. Soubory 12.cshpd.kdb, CSlsUN_xt9.ldb, hpd.5x4.Czech.kdb, spd.5x4.Czech.kdb.v adresáři windows všechny mám a stejně se mi nekazuje čeština v nastavení.
    Co s tím?
    Stahoval jsem to 5x a firefoxem i explorerm a stále stejné.
    Není nějaká jiná verze, já stahuju tuto:

    Příspěvek: #4 PříspěvekZaslal: so únor 16, 2008 2:36 Předmět: Ceska XT9

    2. Ceska XT9
    Tady je tedy cab na instalaci ceske XT9.
    1. Pomoci ActiveSync preneste .cab soubor do mobilu.
    2. Spustte v mobilu (napr v Pruzkumniku)
    3. Probehne instalace
    4. V Nastaveni - Zadavani vyberte TouchKeyPad a v Moznostech vyberte Cestinu.

    Česká lokalizace přidává další místo kde je nastavené jaká klávesnici se má používat. Takže si zkontrolujte, že máte na obou místech stejnou výchozí klávesnici - v Nastavení / Zadávání a Nastavení / Systém / Sunnysoft InterWrite.

    Prosím dejte vědět jestli to funguje.

    Enable.Czech.XT9.cab
    Komentář:

    Stáhnout/Zobrazit
    Soubor: Enable.Czech.XT9.cab
    Velikost: 238.48 kB
    Staženo: 48 krát

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #537
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    14

    Mno tak a teď komu věřit....jeden tvrdí že seká,druhý že neseká.....zapeklitá to situace....a ta CZ lokalizace zpomaluje pouze od SS nebo i od jiných dodavatelů???

    Ještě se chci zeptat.....chtěl bych Cruise pořídit přes E-Shop,zajímaloby mě ale jestli berou jako reklamaci mrtvé body na displeji....je to trochu o hubu když si zařízení nemůžu zkontrolovat přímo na prodejně,tak jestli s tim někdo nemá zkušenosti.......
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #538
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Black_Dragon
    chtěl bych Cruise pořídit přes E-Shop,zajímaloby mě ale jestli berou jako reklamaci mrtvé body na displeji....je to trochu o hubu když si zařízení nemůžu zkontrolovat přímo na prodejně
    Při nákupu přes e-shop je možnost zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.

    Pokud jde o rychlost holého systému a Internetu tak jedinný slušně použitelný prohlížeč byla zatím uniklá BETA verze Opery 9, ostatní prohlížeče jsou dost utrpení (testováno přes Wi-Fi). A i samotný systém je dost pomalý.
    Pak mě taky zklamalo, že se TC dost seká a je nutné použít reset. Hlavně když byla puštěna v pozadí navigace, (např. při focení s minimalizovanou navigací) nebo jiné (2 a více) složitějších aplikací.
    Nemám ale s čím porovnávat a používám češinu.

    Základní hry jdou hratelně, dokud se není potřeba dotknout displaye. Jednodušším hrám nevadí ani občasný dotyk displaye. (AoE, UFO - hrát docela jdou).
    Nehratelné: Rayman Ultimate, Quake III, CoDII apod...

    Video zkomprimované pro Cruise jde dobře, filmy komprimované pro PC (větší než 320) se povětšinou více či méně sekají.

    GPS - perfektní, rychlá a neměl jsem problém
    WiFi - perfektní, najde i slabší signál, baterka ale ubývá před očima

    Přestože objevuji prakticky denně věci, co se mi nelíbí převažují kladné stránky a i proto jsem ho nevrátil.
    GPS funguje výborně a používám jí více, než jsem myslel.
    U fotoaparátu je nutné si zvyknout, že v budově a v šeru nic nevyfotí, ale za bílého dne jsou fotky velmi dobré (pár set už jsem jich vyfotil), pouze mi nejde dělat makro snímky (věci focené zblízka jsou rozostřené, pokud někdo ví jak fotit makro, dejte vědět).
    Teď se chystám ještě na HR a tentokrát to zkusím bez češtiny. Snad se odezva systému zlepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #539
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Nevíte jestli když zálohuji soubory pomocí SPB Backup,jestli se zálohují i kontakty?Případně čím se dají kontakty zálohovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #540
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Zálohuje se komplet vše, pokud to tak vybereš, takže včetně kontaktů. Prostě v jakém stavu je PDA před zálohou, přesně v takovém stavu bude po obnovení.

    Jinak i při spuštění navigace na pozadí včetně videa a jiných (seznam spuštěných programů na pozadí je i na celou stránku) nemám problém s chodem systému. Vše funguje bez zadrhnutí, softreset není třeba. Až mně to mile překvapilo. Pokud to je u někoho jinak, neviděl bych problém v Cruisovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 36 z 86 PrvníPrvní ... 26343536373846 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 22:18
  2. HTC P3650 Touch Cruise ROM
    Od phoun v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 18:36
  3. Spb Insight / Spb News - tipy, triky, praktické zkušenosti
    Od ElSoft v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 12:36
  4. HTC Touch 3G Jade - zkušenosti, tipy a triky...
    Od qwero_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 14:00
  5. HTC Touch Cruise P3650
    Od Alfcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 13:38