Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zmizela flash - prosím pomoc!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Tedy na úvod - můj Asus A632 se skoro po dvou letech začal vypínat, baterií to nebylo tak šel do reklamace. Tam ho měli měsíc a včera mi ho vrátili s tím, že měnili základní desku - tedy data samozřejmě fuč.

    Tedy zkusil jsem obnovit backup a to jsem si udělal pro jistotu dokonce dva v různých aplikacích! Bohužel obnova nefunguje, po resetu se to vždy kousne a pomůže jedině super-hard-reset.

    Ale teď to nejhorší, možná je to i důvod nefunkčnosti toho backupu. Zmizela mi Flash paměť!! Tedy pokud se dobře pamatuji, tak v Exploreru byla flashka jako extra adresář a navíc při instalaci SW jsem viděl 3 volby - Zařízení, Flash, SD karta. Teď vidím jen Zařízení a SD!!

    Prosím tedy o pomoc jiné majitele A632. Můžete mi prosím potvrdit že jsem se nezbláznil a že opravdu v Exploreru je vidět Flashdisk a že při instalaci je vidět flash jako jedna z voleb? Prosím zároveň o fotečku či screenshot případně odkaz na net!

    Musím mít k další reklamaci alespoň nějaký argument! (

    EDIT:

    Právě jsem zjistil, že mi dali desku z A632N místo A632. To skoro určitě vysvětluje nefunkční backup. Ale kde je ten flashdisk? Ten fakt zmizel! A můžou mi vůbec na reklamaci dát díl z jiného zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    ja som mal presne top iste s A636.zacal sa vypinat tak isiel do servisu a vratil sa ako A636N. Modely s N uz flashky nemaju, takze vidis dobre ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od demo
    ja som mal presne top iste s A636.zacal sa vypinat tak isiel do servisu a vratil sa ako A636N. Modely s N uz flashky nemaju, takze vidis dobre ....
    Jenže mě se nikdo na výměnu modelu neptal a to že nemám flash a navíc mi nejde obnovit backup mě pěkně CENSORED.

    Tedy chystám se to řešit jako neoprávněnou výměnu modelu a nejspíš budu chtít peníze zpět. :!: :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jo, myslim, ze mas na vraceni penez narok. Dostal jsi opravene zarizeni, ktere ma horsi vlastnosti nez puvodni. Neptali se te, protoze samozrejme doufali, ze se na to vykasles. Zeptal bych se na SOS, protoze myslim, ze by se dalo rict, ze reklamace pokracuje, protoze nebyla spravne vyresena -> mesic uz je fuc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    ani mna sa nikto nepytal a vymenili.oni to takto riesili skoro uz kazdej reklamacie A636/2. staci si pozret tu na fore co ludia reklamovali ...
    a ta zaloha ti nejde obnovit asi prave koli tomu flash disku ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od demo
    ani mna sa nikto nepytal a vymenili.oni to takto riesili skoro uz kazdej reklamacie A636/2. staci si pozret tu na fore co ludia reklamovali ...
    a ta zaloha ti nejde obnovit asi prave koli tomu flash disku ...
    No že to dělají každému není ani sebemenší argument k tomu že je to tak legální. S výměnou zařízení bych musel souhlasit a mě se nikdo na nic neptal. To je jak kdybyste si dali do servisu stodvacítku a vrátili vám tráboše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    mne nejde o to sa ich zastavat alebo presviedcat ci to je spravne alebo nie, len hovorim jak to je, ze nejsi prvy ani posledny.ale moznaze prvy co sa ozve

    BTW mna to potesilo ked mi dali A636N a som spokojny ...

    PS: potom napis jak si dopadol ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od demo
    mne nejde o to sa ich zastavat alebo presviedcat ci to je spravne alebo nie, len hovorim jak to je, ze nejsi prvy ani posledny.ale moznaze prvy co sa ozve
    Tak tomu věřím, že jsem první co se ozve. :!: Já jsem byl už mooockrat první co se ozval a kolikrát i z milionu zákazníků (banky apod).

    Ale k věci. V recenzi jsem našel tento obrázek:

    http://www.ce4you.cz/img/articles/cz/large/0000000246_gaOl8502200619233244.gif

    Může posloužit jako důkaz, že A632 měla flashku.

    Ale chtěl bych poprosit - můžete mi někdo poslat foto/odkaz/screenshot obrazovky co se objeví při instalaci SW, jde je na výběr paměť + flash + karta? Díík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Takže po velkém naléhání Autocont konečně uznal, že deska z modelu A632N se liší od A632 a uznali mojí reklamaci reklamace a vrátí mi peníze. Chystám se koupit A696.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA prosím naléhavě o pomoc! (nepovedený flash rom)
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 10:42
  2. Prosim o help... - flash Win 6.5
    Od andrejarbet_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 08:36
  3. Pomoc s flash na X500
    Od M.C._ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 21:02
  4. Prosim o pomoc.....
    Od d.rossi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:29
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-06-2006, 12:05