Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zámek kláves - červene sluchátko u Mda Varia

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    Zdravim. Kamarad si pořídil Htc Tytn II a když podrži dlouze červene sluchatko zamknou se mu klávesy. Našel jsem nějaky Htc end key ktery by to měl umět ale na Variu to nefunguje. Neni nějaka možnost namapovat to nebo nějaky jiny cab?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Player: pokud vim, nic takoveho neni - HTC End Key na Variu take podle mych zkusenosti nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    a proč nejede ten Htc End Key? Myslite že to neumi rozpoznat kratky a dlouhy stisk červeneho cupliku nebo tak? nějak mi to nejde do hlavy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Kdysi jsem si s tim hral a myslim, ze se neda odchytit na starsich zarizenich/ROM zprava zasilana od End Key - takze zadna aplikace nedokaze na srisknuti reagovat a upravit tak jeji chovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    aha ok....aspon to jde nastavit na tu levou/pravou klavesu pod displejem....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tohle by mohl vyresit program AE button plus, ale pokud pouzivate SMARTSKEY, tak ho asi bude potreba vypnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    smartskey nepouživam ale piše mi to Is not a valid Pocket PC application
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    co pise "not valid PPC application"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    AE button plus když ho chci spustit

    Tak se omlouvam ja to nakopiroval do mobilu a snažil se spustit. Tak jsem to chěl nainstalovat z PC a napsalo mi to že v instalačnim souboru je chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zámek kláves při volání
    Od Bassik v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-05-2010, 13:18
  2. Zámek kláves (displeje)
    Od Míla_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 23:07
  3. Zamek klaves - oznameni
    Od lukasz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 01:13
  4. n35 a zámek kláves
    Od fishman_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 13:58