Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ipaq h5450 nefunkční - poraďte

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravím,

    dostal se ke mně Ipaq h5450, měl by být funkční, ale nejde zapnout. Nedostal jsem k němu nabíječku, jen usb kolíbku. Podle předchozího majitele bude nejspíš vadná baterka.

    Funguje ta usb kolíbka jako nabíječka?
    Je tento Ipaq závislý na funkční baterce, a nebo se obejde i bez ní pokud je připojen na nabíječce?
    Co doporučíte? Mám si zkusit koupit novou baterku/nabíječku? Mám zkusit ještě neco jiného? Nebo to mám hodit do servisu?

    Předem dík za help.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Potřebuješ nabiječku na 220V. DO te ipaq píchneš přez noc a ráno by měl naskočit. Jestli jseš z Brna, tak ti můžu pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Jop, nabíjet z USB jde, ale ne, když je tuhej, navíc tam byly jistý mouchy u těhlech modelů... i do kolíbky pasuje to klasický trafo na ipaqy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    Ok, takze si koupim
    tuhle nabijecku a hned jak dorazi tak to na ni zkusim napojit.




    Nevite nekdo jak je to s tou baterkou - pokud by byla baterka úplně v hajzlu, pojede to jenom na nabíječku a nebo tam musí být i funkční baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    Tak jsem k mému h5450 sehnal nabíječku. Po připojení nabíječky jen problikne display i diody, na zlomek sekundy, a pak je zase vše mrtvé. I když jsem ho nechal napíchlý několik hodin na nabíječce, tak se situace nezměnila. Také jsem zkoušel vyndat baterku a připojit na nabíječku bez ní - Ipaq zase jen problikne.
    Koukal sem se do něj dovnitř a je pořád zapečetěný takže se v něm nikdo nejspíš nehrabal, stopy po oxidaci taky žádné.

    Nějaký nápad jak dál postupovat, co zkusit vyměnit, nebo doporučujete to svěřit servisu? Případně jestli neznáte nějaké zahraniční fórum kde by spíš mohli poradit, nejlépe EN...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Pýchni ipaqa do nabiječky a nech ho tam 24 hodin. Když ani pak nenaskočí, tak piš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    Nechal jsem ho tam 36 hodin. Ani poté po zmáčknutí tlačítka On/Off žádná reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Od kad seš? Nejlepe se mi ozvy na ICQ: 306-921-424 nebo aspon e-mail: ka-pu@email.cz
    Nak to skusíme omluvit! Beztak ti asi jiná možnost nezbyla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ipaq h5450 a WiFi
    Od bubo_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-10-2003, 07:06
  2. Zapinovanej iPAQ h5450
    Od sevens v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2003, 08:01
  3. iPAQ H5450 a SD 128MB
    Od simacek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-05-2003, 06:45