Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: POI

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    67

    Zdravim
    mama v IGO mnoho svych POI (pribuzne, ruzne dalsi obekty, apod ...) a bojim se ze neco zkazim, budu delat HR, a vse se mi to ztrati.
    Jak muzu sve oblibene POI zalohovat ?
    dik za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    POI se ukládají na kartu, neměl bys o ně přijít....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    No nechci do toho kecat, ale já mám POI v \My Documents\iGO 2006\ (soubor igo.db) a ta cesta teda moc na kartu nevypadá .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Zazálohuj si je iGO POI Explorerem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od Docent
    No nechci do toho kecat, ale já mám POI v \My Documents\iGO 2006\ (soubor igo.db) a ta cesta teda moc na kartu nevypadá .
    Docent má pravdu, zálohuj si ten súbor a budeš tam mať všetky POI a celé nastavenie iGO.
    Nadefinovanú nejakú trasu si možeš zálohovať tak, že zazálohuješ súbor route.dat ktorý je v tom istom adresári.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od macleod
    Zazálohuj si je iGO POI Explorerem
    ke stažení např. zde, využiješ i ke správě bodů
    druhé řešení je provést zálohu- nastavení/Další/Záloha a Obnovení dat/Záloha dat. Tato záloha se opravdu uloží na SD kartě a po nové instalaci se stejnou cestoun vše obnoví. Tedy POI i nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    67

    Diky moc za rady :-)
    Myslel sem ze uz se to tu resilo a ze akorad dostanu radu tipu google.com
    Ale dozvěděl sem se zajímavý potřebný věci .
    Ale měl bych ještě jeden dotaz.
    IGO se mi líbí, ale nejsem řidič, chodím pěšky.
    Jsou nějaké podrobné turistické mapy pro IGO ? nebo co mám použít pro pěší navigaci ?
    Geocaching ale nedělám, potřebuju něco pro navigani ve městě.
    Dík za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od quick_pd
    Diky moc za rady :-)
    ...Jsou nějaké podrobné turistické mapy pro IGO ? nebo co mám použít pro pěší navigaci ?
    Geocaching ale nedělám, potřebuju něco pro navigani ve městě.
    Dík za odpovědi
    Pre iGO som kdesi videl, že niekto ponúkal nejaké topo mapy a zdása mi že u vás v CZ. Nie som si istý.
    Alebo prejdi na OziexplorerCE viď vedľajšia diskuse: http://www.ce4you.cz/forums/view_forum.asp?f=610
    Tam sú aj topo a mapy miest.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od quick_pd
    Diky moc za rady :-)
    Myslel sem ze uz se to tu resilo a ze akorad dostanu radu tipu google.com
    Ale dozvěděl sem se zajímavý potřebný věci .
    ale řešilo, řešilo, my jsme jen takoví hodní samaritáni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    67

    ale řešilo, řešilo, my jsme jen takoví hodní samaritáni
    Tak to má bejt, já se taky snažím radit všem, a nekoukám jestli uz to tu nekde nebylo.
    Ale zas je problém v tom že toho moc nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Vidim ze tady resite poi,mam velkou prosbu,jde v 3D rezimu navigace nejak zvetsit nebo zviditelnit poi body jako parkoviste a benzinky?Moje vl. poi jdou zviditelnit uz z kilometru ale s temi origo nejde udelat nic,celkem mi to vadi ze vidim pumpu az sem u ni a dobrzdit z 90 se 40ti tunami je nekdy dost o hubu,diky za kazdou odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od quick_pd
    ale řešilo, řešilo, my jsme jen takoví hodní samaritáni
    Tak to má bejt, já se taky snažím radit všem, a nekoukám jestli uz to tu nekde nebylo.
    Ale zas je problém v tom že toho moc nevím
    No kdyz uz jste takovi samatitani tak mi poradte jak udelam nove POI?
    POI explorerem ale v tu chvilku mam bud soubor IGO.DB velikej,nebo bez upozornovani kamer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Nikdo mi neporadi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Kamery nemají s ostatními POI co dělat, ty jsou úplně samostatně, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    To je skoro pravda.Kdyz ale udelam novy soubor igo.db tak mi zmizi nastaveni kamer v menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední